Zadnji komentari

Najuzornija seoska žena Svetlana Bastalić posjetila Europski parlament u Bruxellesu

Pin It

Zastupnica u Europskom parlamentu i dopredsjednica Hrvatske konzervativne stranke Ruža Tomašić u srijedu 29. siječnja, u sklopu pokroviteljstva natjecanja "Najuzornija hrvatska seoska žena", u svom uredu u Bruxellesu ugostila je pobjednicu natjecanja iz 2019. godine, gospođu Svetlana Bastalić, koja je u posjet Parlamentu došla zajedno sa suprugom Matom Bastalićem te kćerima Mihaelom i Matejom.

U sklopu delegacije s pobjednicom su došli i župan Virovitičko-podravske županije Igor Andrović, dožupan Marijo Klement, načelnik općine Pitomača Željko Grgačić, gradonačelnica grada Ozlja Gordana Lipšinić, prva pratilja najuzornije seoske žene Snježana Dianežević te druga pratilja najuzornije seoske žene Marijana Podrug.

Delegacija izbora za najuzorniju seosku ženu u Bruxellesu imala je nekoliko sastanaka sa zastupnicima Odbora za poljoprivredu (AGRI) te s predstavnicima Stalnog predstavništva Republike Hrvatske za resor poljoprivrede. Također, delegacija je nazočila sastanku kluba zastupnika Europskih konzervativaca i reformista (ECR) te zasjedanju mini plenarne sjednice Europskog parlamenta.