Zadnji komentari

Zionistička zločinačka urota protiv čovječanstva u Beču 1919. 'Cafe Central'

Pin It

Cafe Central u Beču 1913. bilo je jedno od glavnih okupljalište kazarskih mafijaša koji će izvršiti masovno ubijanje nad preko 100 000 000 nevinih ljudi u 20.stoljeću te za to okriviti druge a sebe proglasiti njihovom žrtvom.

U restoranu "Cafe Central" u Beču bilo je za vidjeti početkom 20.stoljeća kako se redovno druže i sastanče mlade i stare najagresivnije teške psihopate zionističkog pokreta koje spremaju do tada neviđeno zlo cijelom čovječanstvu, a sve po planu talmudističkih zlotvora koji se na ovo spremaju stoljećima kako bi zavladali cijelim svijetom, ali prije toga moraju prvo sve narode ratom i svojim zločinačkim ideologijama porobiti, a onda sustavno uništiti.

U siječnju 1913.godine sastaju se u navedenom restaurantu svi budući najveći mega monstrumi i zločinci kako bi svoje genocidne planove počeli ostvarivati, po svojim zadanim etapama, tu dolazi V.Iljič Lenjin, a s njim zajedno Josif Staljin Džugašvili, a već ih čekaju Lev Bronshtein Trocki koji u Beču od 1908. izdaje zionističko komunističko glasilo "Pravda", tu je i Sigmund Shlomo Freud perverzan zionist, zatim tu dolaze i dva velika prijatelja unuk od Rothschilda Adolf Hitler koji će ubrzo otići iz Beča sa zadatkom da u Munchenu glumata velikog antisemitu za što će biti dobro plaćen od svih zionista svijeta uključujući i od zioniste Winstona L.S.Churchilla zlotvora svih zlotvora, a drugi prijatelj Joshua Ambroz Tito, bečko zionističko kopile koje će izvršiti najveći genocid nad Hrvatima!

U taj bečki restaurant "Cafe Central" redovno dolaze na sastanke i ostali tada poznati, ali i utjecajni zionisti od Petera Altenberga, Theodora Herzla preko Alfreda Adlera, Egona Friedella do mnogih drugih bankara, trgovaca,mešetara, draguljara itd, itd..

SAMO S ISTINOM POBJEĐUJEMO ZLO!

Natko Kovačević

 https://www.bbc.com/news/magazine-21859771?fbclid=IwAR3cA-3kO466-oK_bU02sMmu0x91Jbyzvia1Q8jBfrpPoB6y84__or2baJo