Zadnji komentari

Miroslav Škoro predvodio molitvu u Međugorju

Pin It

Već od 31. siječnja u Međugorje su počele dolaziti skupine hodočasnika koji su željeli čuti poruku čovječanstvu, čekajući Gospinu poruku vidjelici Mirjani Dragičević Soldo.  Već u jutarnjim satima vjernici su bili oko plavog križa gdje je započela molitva krunice. Jednu deseticu predmolio je poznati hrvatski pjevač Miroslav Škoro

U Međugorju, bez obzira o kojem se mjesecu radilo, uvijek ima vjernika i hodočasnika iz čitavoga svijeta. Tako je bilo i ove godine na blagdan Svijećnice, 2. veljače.

Već od 31. siječnja u Međugorje su počele dolaziti skupine hodočasnika koji su željeli čuti poruku čovječanstvu, čekajući Gospinu poruku vidjelici Mirjani Dragičević Soldo.  Već u jutarnjim satima vjernici su bili oko plavog križa gdje je započela molitva krunice. Jednu deseticu predmolio je poznati hrvatski pjevač Miroslav Škoro.

Podsjetimo, Međugorje je postalo mjesto hodočašća milijuna ljudi iz cijelog svijeta koji su, prema vlastitim tvrdnjama, tamo doživjeli velike milosti i ozdravljenja. Ove godine u lipnju obilježava se 39 godina od ukazanja Blažene Djevice Marije u ovom hercegovačkom mjestu molitve i mira, piše Dnevnik.ba.

direktno.hr