Zadnji komentari

Trump najavio veliku prekretnicu u borbi protiv korone, mediji pišu kako je pronađen lijek

Pin It

Donald Trump - CNBC

Američki predsjednik Donald Trump u nedjelju na večer bi trebao objaviti vijest o 'velikom otkriću' kada je riječ o liječenju korona virusa, objavila je na Twitteru glasnogovornica Bijele kuće Kayleigh McEnany.

"Konferencija predsjednika Donalda Trumpa održat će se u 18 sati (po lokalnom vremenu), a bit će riječi o velikom otkriću vezano za kineski virus. Državni tajnik Azar i dr. Hahn će također prisustvovati", tvitala je glasnogovornica.

Trump tu vijest planira plasirati u javnost u društvu Alexa Azara, američkog ministra zdravstva, te Stephena Hahna, čelnog čovjeka FDA – Food and Drug Administration.

Prema pisanju Nacionala, ono što Trump namjerava predstaviti kao učinkoviti lijek protiv korona virusa zapravo je jedna otrovna biljka, odnosno njen supstrat. Navodi se kako adekvatna doza supstrata te biljke ubija korona virus u roku od 24 sata. Na tom projektu američki stručnjaci radili su više mjeseci, a u posljednja tri mjeseca bili su posvećeni pronalasku adekvatne doze supstrata te biljke koji učinkovito ubija korona virus. Sve to, praćeno s puno više detalja, Trump u nedjelju navečer namjerava službeno objaviti.

direktno.hr