Zadnji komentari

Migrantica fizički napala Salvinija, potrgala mu košulju i krunicu

Pin It

Salvini

Vjeruje se da je napadačica 29-godišnja migrantica iz Konga.

Prema talijanskim izvorima, javlja rmx.news, ona živi i radi u Italiji s dozvolom boravka, policija je umjesto uhićenja, samo izrekla opomenu

U srijedu, prilikom posjeta Toskani povodom stranačke kampanje, Mattea Salvinija, čelnika talijanske oporbene stranke Liga, fizički je napala migrantica pri čemu mu je poderala košulju i polomila krunicu.

Salvini trenutno vodi kampanju uoči regionalnih izbora koji će se održati 20. i 21. rujna. Talijanske stranke, bez iznimke, osudile su ono što se dogodilo, međutim, policija je pod kritikama zbog načina postupanja u ovom slučaju. .

Salvini je vodio kampanju u blizini Firence, a na video snimci se vidi kako ga žena povlači, pri čemu mu je poderala košulju, a zatim kida krunicu koja mu se nosi oko vrata. Prije nego što je policija odvela napdačicu, ona je na talijanskom vikala na Salvinija govoreći “proklinjem te”.

Vjeruje se da je napadačica 29-godišnja migrantica iz Konga.

Prema talijanskim izvorima, javlja rmx.news, ona živi i radi u Italiji s dozvolom boravka, policija je umjesto uhićenja, samo izrekla opomenu.

“Sve je u redu, dobro sam fizički. Poderanu majicu mogu zamjeniti kupnjom nove, krunicu koju sam dobio od svećenika nažalost ne mogu. Prema “dami” koja me napala ne osjećam ljutnju, nemam želju za osvetom, samo osjećam tugu”, napisao je Salvini na Twitteru.

Izvor: narod.hr