Zadnji komentari

YOU CAN'T STOP TYRANNY BY COMPLYING

Pin It

Disinformation - BBC News

"Ako nikako ne možete, odnosno ne želite doći do financijski i društveno odgovornog rješenja za krizu umirovljeničkih fondova, tada imate 2 izbora, možete povećati dob za umirovljenje ili smanjiti očekivani životni vijek. To je čista matematika. 

Već neko vrijeme na djelu je ono što ja zovem Veliko trovanje.

Započeli smo taj proces u Americi, značajno smo povećali razinu toksičnosti i značajno snizili snagu imunološkog sustava mnogim politikama koje utječu na naš život. Npr., jedan od čimbenika koji doprinose Velikom trovanju je sve veći, sve snažniji program cijepljenja. Također, sad imamo i injekcije Covid-19 koje isporučuju značajnu toksičnost lipida i slabe imunološki sustav. Dakle, sve ovo samo će nastaviti i ubrzavati proces Velikog trovanja kojem je cilj smanjiti očekivani životni vijek.

Može biti slika sljedećeg: tekst

I ne samo pomoću cijepljenja, ima tu mnogo različitih stvari, ali realnost je da smanjujemo očekivani životni vijek i to je projektirano."

Catherine Austin Fitts, The Highwire, 29.8.2021.

Catherine Austin Fitts američka je investicijska bankarica i bivša javna dužnosnica. Među ostalim, bila je izvršna direktorica banke Dillon, Read & Co., a tijekom mandata Georgea H.W. Busha bila je pomoćnik ministra za stambeno planiranje i urbani razvoj. Aktivna je i danas u borbi protiv Velikog preslagivanja.

Dr Hrvoje Pende