Zadnji komentari

Majke Srebrenice uvučene u političke igre Stranke demokratske akcije i Islamske zajednice

Pin It

Rama-Prozor.Info • VIDEO: Mudžahedini u Bosni - koliko ih još ima?

Tri naroda Bosne i Hercegovine, Hrvati, Bošnjaci i Srbi, sunčano su udaljeni jedni od drugi i zato samo nekažnjeni ratni zločinci iz redova Muslimana, Bošnjaka, i oni najradikalnijih islamisti što su se samoorganizirali u grupu “Građana” i “Ostalih” mogu govoriti i govore o zajedničkom jedinstvenom zbirnom entitetu kojeg žele i vide u kalifatsko teokratskom uređenju po uzoru najradikalnijih islamskih zemalja

svijeta. Svi i svaki takvi govori o zajedničkoj BiH pod vladavinom islamista odjevenih u odore građana i ostalih, a ispod se uveliko vidi najcrnji sadržaj džihadista, mudžahedina, vehabija i isilovaca koji neprekidno pristižu sa sirijskog ratišta i talibanskog afganistanskog područja, dodatno je komadanje i dijeljenje u vjerskom beha ratu za teritorij podijeljene BiH. Znak da beha vjerski rat za teritorij traje i danas.

Nakon aktiviranja, u mnogim dijelovima i prisilom, gotovo svih čimbenika bošnjačkog društva, koje je pod kontrolom Irana i Turske, u vjerski rat protiv kršćana katolika vrlo agresivno se uključila IZ BiH pod vladavinom gosp. Kavazovića, i udruga Majke Srebrenice, koja se stavila pod vladavinu Alijine, odnosno Bakirove političke partije SDA. Po aktivnostima vidljivim u medijskim prostorima pod bošnjačkom kalifatsko autokratskom vlašću, gdje je pitanje dana kada će ubijati i zatvarati žene ako se ne budu oblačile po njihovoj modi, te dvije muslimanske asocijacije, IZ BiH i udruga Majke Srebrenice, gotovo da uzimaju političku vlast u svoje ruke. Kao da su se sve druge muslimansko bošnjačke stranke i partije, asocijacije i institucije, sklonile u pozadinu praveći politički prostor tim dvjema uvijek i svugdje prisutnima IZ BiH i udruzi Majke Srebrenice. Nakon što je bošnjačko-muslimanska stranka SDA, njezin nedodirljivi i nezamjenjivi vrhovni vođa Kim Jong-un, iskoristio zlatni ljiljan obješen na prsa pripadnika zločinačke Armije BiH Željka Komšića i polako ga odguruje kao i sve druge srpsko hrvatske izdajnike na smetlište povijesti, u svoje opasne redove uvukao je poglavara IZ BiH i Majke Srebrenice.

Ne čudi politička, ekstremna, aktivnost IZ BiH budući da je to njihov kontinuitet sve od perioda vjerskog beha sukoba, i čije sudjelovanje i jest ratu dalo predznak vjerski, a i zbog činjenice da sve muslimanske zemlje i vode vjerske vođe, nego čudi politička aktivnost Majki Srebrenice, te ožalošćene i tugujuće skupine žena, od kojih mnoge još uvijek traže svoje najmilije. Nu, ta žalost i tragedija žena nije zaustavila muslimansko-bošnjačko vjersko i političko čelništvo u uvlačenju u politiku, i posao za njihove crne ciljeve. Bakirovo i Kavazovićevo politiziranje te tragične skupine žena Majki Srebrenice samo je dio Alijine i Cerićeve politike žrtvovanja i 250 tisuća Muslimana za džamahirijsku Bosnu i Hercegovinu, i pokušaj obmanjivanja svjetske zajednice globalnom laži kako je u vjerskom beha sukobu stradalo, ni manje ni više nego milijun Muslimana, tvrdio je Alija Izetbegović.

Za dinastiju Izetbegović i okupljene vjerske čelnike Kavazovića i Cerića manipuliranje Majkama Srebrenice nije zločin, kao ni manipuliranje brojem stradalih Muslimana u vjerskom beha ratu, i brojem stradale djece u Sarajevu. A kada za njih to nije zločin manipuliranje žrtvama iz reda vlastitog naroda, onda, gotovo i ne čudi muslimansko-bošnjačko nepriznavanje hrvatskih žrtava muslimanskog ratnog zločina. Bakirovo, Džaferovićevo i Komšićevo prisilno guranje Majki Srebrenice u rat s Hrvatima i Srbima, te napose sa susjednom  Hrvatskom, opasni je plan emotivnih namjera kako će ženama svjetska zajednica sada više vjerovati nakon što je izgubila svako povjerenje u političke bošnjačke vođe, počevši od Alije koji je jedno govorio pa potpisivao a odmah po izlasku iz prostorije sve nijekao i ne priznavao.

Bošnjačkoj laži dolazi kraj, i vrijeme europski i svjetski političara koji su im djelomično vjerovali je prošlost. S političke scene nestali su na smetlištu povijesti visokopredstavnički zločinci nad Hrvatima Petritsch i Ashdown, Schwarz-Schilling i Inzko, i vrijeme ispravljanja njihovih zločinačkih nepravdi počima, koliko se mognu ispraviti budući da su beha problem, kroz obespravljivanje i tenkovsku agresiju na Hrvate, zamrsili više negoli sam vjerski sukob.

Poput utopljenika koji se i za slamku hvata i Bakir se na početku svoga kraja koji slijedi zajedno s odgovornošću za svoju političku prošlost i doktorsku prošlost svoje žene, hvata za najranjiviju kategoriju muslimansko-bošnjačkog društva, za majke stradale djece. S takvim majkama je najlakše manipulirati, jer one su spremne pročitati i najgnjusnije, najlažljivije govore koje im ispišu esdeaovski lider Bakir.

Nisu ožalošćene samo Majke Srebrenice, mnoge majke u danas trima  BiH iz sva tri naroda jednako su žalosne u boli za izgubljenom djecom. Ne može se cijela bosansko i hercegovačka ratna, u velikom obimu zbog muslimansko-bošnjačkog vjerskog radikalizma, i poratna tragedija vrtiti samo oko njih.  U vjerskim ratovima kakav je bio i bosanskohercegovački nema nevinih, i ne smije biti nedodirljivih tema, ni skupina, ni vjerskih zajednica, na putu traženja istine. Brojem stradalih bilo djece ili odraslih  se ne smije manipulirati, i broj ne može biti zabrana u traženju istine. Svaka žrtva je individualna i za svakog roditelja je njegovo izgubljeno dijete najveći broj.

Kamo vodi bošnjačko-muslimansko manipuliranje brojevima žrtava pokazala je Alijina laž pred svijetom od milijun muslimanskih žrtava, da bi svjetska neutralna istraživanja pokazala, i dokazala, broj svih žrtava iz reda svih naroda, oko 100 tisuća. Koliko god imaju pravo žaliti za svojom djecom, pojedinačno svaka Majka Srebrenice, toliko isto pravo moraju imati i hrvatske majke, sestre, supruge od muslimanske terorističke armije pobijenih im najmilijih u Križančevu Selu, Buhinim Kućama, Miletićima, Bugojnu, Maljinama, majke djece što ih muslimanski barbari poubijali na viteškom igralištu.

Izraz „genocid“, po definiciji iz vikipedije, znači bilo koje od niže  opisanih djela, počinjeno u namjeri da se u cjelosti ili djelomično uništi jedna nacionalna, etnička, rasna ili vjerska skupina kao što je

Ubijanje pripadnika skupine

Nanošenje teške ozljede ili duševne boli pripadnicima skupine

Namjerno podvrgavanje skupine životnim uvjetima kojima je cilj  njezino potpuno ili djelomično fizičko uništenje

Nametanje mjera  s namjerom spriječavanja rađanja unutar skupine

Prisilno premještanje djece iz jedne u drugu skupinu

Sva ova zlodjela genocida muslimanska armija BiH u zajedništvu sa mudžahedinima i vehabijama počinila je na svim beha prostorima kroz koje je prošla, napose u Lašvanskoj dolini. Sama činjenica da se pokušava čuti glas samo srebreničkih majki, pored toliki drugi ožalošćeni kao one hrvatske majke iz sela Bikoše kad su joj pred očima Alijino Bakirovi zločinci ubili tri sina, govori o muslimansko bošnjačkoj manipuliranosti žrtvama. Muslimansko barbarsko ubojstvo fojničkih fratara, čiju 29. obljetnicu hrvatski narod obilježava ovih dana 13. studenog 2022. je genocid, bez obzira što sve te hrvatske žrtve muslimanske agresije Haaški sud nije tako definirao. Iz njemu, ali i Hrvatima, poznatih razloga.

O zločinu muslimansko-bošnjačke manipuliranosti majkama i roditeljima stradalih, namećući tu manipulaciju svetom nedodirljivom istinom govori i strašna činjenica igrama brojki stradale djece u Sarajevu. Kao da im nije bilo dovoljno manipuliranje sa djecom pa gotovo džihadistički upućuju majke u rat protiv svih, ne dajući pravo nikom da kaže svoje mišljenje, da se čuje drugi glas pa ni glas hrvatskih roditelja čiju djecu su poubijali na najsvirepiji način pripadnici Alijine zločinačke armije.  Ne može i ne smije u vjerskom beha ratu biti istina samo muslimanska, niti muslimanske žrtve biti nametane zabranom sjećanja na hrvatske i srpske žrtve. Majke Srebrenice bi trebale najbolje razumjeti bol i žal i hrvatskih majki koje žaluju za svojom djecom koja su žrtve muslimanske vjerske mržnje razasute diljem Srednje Bosne, i koje i danas traže njihove grobove.

Srednja Bosna je hrvatska Srebrenica muslimanskog zločina genocida i konfesiocida. Svako bošnjačko zatiranje hrvatskih žrtava na bilo koji način poglavito svojim muslimanskim žrtvama je zapravo rat mrtvi protiv mrtvi. Nastavak zločina nad hrvatskim žrtvama muslimanskog ratnog zločina. A to nikako nije ni sredstvo ni put izgradnje međunacionalnog i međuvjerskog povjerenja kao temelja bilo kakvog zajedničkog zbirnog beha entiteta. Nikakav međunarodni sud, poglavito pristrano dokazani Haaški sud, ne može niti hoće donijeti istinu vjerskog beha sukoba, koji nažalost traje i političkim djelovanjem IZ BiH i Majki Srebrenice. Stoga je Bakirovo, Komšićevo i Džaferovićevo, uz sve druge nekažnjene muslimanske ratne zločince, manipuliranje Majkama Srebrenice i politiziranje IZ BiH nastavak muslimanskih zločina nad Hrvatima katolicima, kojeg nastoje proširiti i na susjede, ali i šire na Visokog predstavnika, pa čak i na Ameriku na koju se jedanaesto rujanski usmjeruju. Sve je to muslimansko-bošnjački ratni plan osvajanja Federacije, a zatim i cijelog beha zbirnog entiteta.

Vinko Đotlo/hrvatski-fokus.hr