Zadnji komentari

Željka Markić: Kad feministkinje tvrde da su žene lutke na koncu

Pin It

Image result for željka markić

“Bilo bi zanimljivo čuti koji to muškarci povlače konce i guraju Babe i gospođu Sarnavku ispred sebe – jedan je u javnosti često spominjan – Soros”, zapitala se dr. Željka Markić, predsjednica udruge U ime obitelji komentirajući na društvenoj mreži izjavu Sanje Sarnavke

o radu udruge U ime obitelji pri čemu je Sarnavka članove udruge neutemeljeno nazvala licemjerima, agresivnima i zlonamjernima, dodajući da nema živaca za razgovore “s tom grupacijom kojoj je barem javno Željka Markić na čelu. A zapravo sumnjam da jest jer žene se samo gurne naprijed u neizvjesnim bitkama, dok konce još uvijek drže muškarci u sjeni”, smatra Sarnavka.

Komentar dr. Željke Markić na Sarnavkin intervju prenosimo u cijelosti:

Kad umirovljena predsjednica Baba, žena koja je dobar dio života primala plaću da se bori za “ženska prava” zaključi da su žene samo lutke na koncu u rukama muškaraca – čovjek se zapita kuda ide feminizam… ⯑

Sanja Sarnavka:

“Ali, danas više nemam živaca za razgovore s tom grupacijom kojoj je barem javno Željka Markić na čelu. A zapravo sumnjam da jest jer žene se samo gurne naprijed u neizvjesnim bitkama, dok konce još uvijek drže muškarci u sjeni.”

Bilo bi zanimljivo čuti koji to muškarci povlače konce i guraju Babe i gospođu Sarnavku ispred sebe – jedan je u javnosti često spominjan – Soros.

Ono što ja mogu potvrditi da u 21. stoljeću u udruzi U ime obitelji, a i u mom osobnom životu – muškarci doista stoje iza svojih žena, kćeri, majki, sestara, prijateljica, kolegica, suradnica. Odličan je osjećaj kad ulaziš u neizvjesnu bitku znati da su svi oni tu. I baš zato što se međusobno nadopunjujemo i podupiremo – ishodi naših bitaka su sve izvjesniji. Vidimo se u subotu na Hodu za život – u Zagrebu i Splitu⯑.

Goranka Sinac/narod.hr