Donald Trump o izborima u Hrvatskoj

Pin It

Ja, Donald Trump, do sada najpopularniji kontestant za predsjednika Ujedinjenih Američkih Država, pomno pratim sve što se u svietu zbiva. Jer moje ideje su toliko inovativne i napredne da ih svi današnji popularni državnici, kao napr. Vladimir Putin, Tajip Ardogan, Robert Mugabe i dr,, pokušavaju prisvojiti.

To me baš previše i ne ljuti, jer ti ljudi su i do sada svojom politikom i svojim svietlim idejama stvorili sustave u kojima njihovi narodi uživaju mir, sreću i blagostanje.

Što me najviše ljuti jest da moje ideje, bez moje dozvole, rabe razni sitni mulčići kao što su ovi u Hrvatskoj.

Još da su oni nekakvi stručnjaci i političari koji imaju barem malo pojma o fiskalnoj odgovornosti i upravljanju i s najmanjom i najsiromašnijom državom ne bi se toliko ljutio na njihovo kopiranje mojih ideja.

Ali to su većinom sinovi komunističkih aparatčika, školovani u komunističkim i “postkomunističkim” školama u kojima su glavni predmeti naobrazbe bile nekakve komunističke refomame, petogodišnji planovi i druge bezsmislice.

Samo da spomenem neke od mojih ideja i obećanja koje ti frajeri kopiraju:

Ja američkom puku obećajem da ću odmah čim uselim u Bielu kuću smanjiti poreze svim Amerikancima koji zarađuju više od 250.000 dolara godišnje, ovi gore isto to obećavaju svom hrvatskim poreznicima.

Ja obećajem da ću u industriji zaposliti više od 500.000 Amerikamaca, ovi obećavaju da će se isto toliki broj Hvata zaposliti u stranim zemljama.

Ja obećajem da ću, kako bih zaustavio ilegalnu imigraciju, podići 20 metara visoki zid na granici s Meksikom i prisiliti Meksikance da prodaju sav svoj “jumping beans” (maksički poskačući grah) i plate troškove oko njegove izrade.

Ovi u Hrvatskoj obećaju da će oni izgraditi nekakav most, kako bi slobodno mogli prolaziti iz jednog diela svoje zemlje u drugi.

Ovo mi je malo smiješno, jer ti isti mulci kažu da sliede politiku svojih predhodnika koji su svojim inzistiranjem na nekakvim “avnojevskim granicama” - (što god im to znači), prouzročili to ‘presjecanje’ Hrvatske.

Ja obećajem da ću zabraniti ulaz u Ameriku svim muslimanima, a onima koji su već ovdje zabraniti njihov pozdrav - Selam aleikum, a ovi obećaju da će zabraniti svim svojim braniteljima dolazak na proteste protiv slavljenja četničkih i komunističkih pokolja nad hrvatskim narodom i da će zabraniti stari hrvatski pozdrav Za dom spremni.

Ja obećajem da ću naviestiti rat ISIL-u, a kako bi i u tom kopirali mene, ti lopovi su davno navisetili rat svim hrvatskim muslimanima kao što je bio Alija Šiljak i ka što su dr. Zlatko Hasanbegović, braća Orlić i niz drugih koji ljube svoj narod i svoju domovinu i ne pokoravaju se “antifašistima”.

Ja obećajem da ću nametnuti carinu na sve produkte proizvedene u Kini, a ovi da će i oni udariti carinu na sve produkte uvezene iz Uzbekistana i Nepala.

Ja obećajem da ću učiniti Ameriku opet moćnom i bogatom, a ovi obećavaju da će Hrvatsku učiniti opet jakom i bogatijom od Švicarske.

Meksikanci bi na to rekli - Mañana! - ili kako mi Ameri kažemo - Tomorrow! - ili što bi moji njemački predci rekli - Morgen!

Istina, ja ponekad kontradiktiram sam sebe, a ponekad i namjerno lažem. What the heck, to je neizbježan dio predizborne promičbe, ali ovi sirovi mulci ne samo da rade to isto, nego me u tome dobrano šiju.

Ja govorim Amerikancima, “da nije mene vi uobće ne bi ni govorili o ilegalnoj imigraciji u našu državu u kojoj imamo 5,7 nezaposlenih”, ovi u Hrvatskoj tumače narodu kako je imigracija dobra za njihovu državu s 23% nezaposlenih. A plaće većine i onih zaposlenih su puno manje od američkog, kanadskog i švicarskog minimalca.

U posliednje vrieme na me su se oborili svi američki i svietski mediji, tako da se sad više ne moram boriti samo protiv pokvarene Hillary Clinton, nego sam evo prisiljen boriti se i protiv nepoštenih i pokvarenih medija i bezobraznih reportera i novinara.

Doduše, i ovi gore imaju razne Dežuloviće, Tomiće, Tomaševiće, Lovrićke, Jergoviće i Pofuke. Ali to su sve njihovi. Ovaj Pofuk, prema tumačenju moje Slovenke žene Melanije, ima baš prigodno prezime. To prezime bi, prevedeno na engleski, bilo (....) neću sad, jer čak ni ja ne mogu biti toliko vulgaran.

Nu, u najljepšem riečniku, to prezime, kako mi moja Slovenka supruga Melanija kaže, na slovenskom bi značilo jugoslavenski peder - excuse me - gay, koji za vrieme gay seksanja igra ulogu ženske.

Tako se, veli Melanija, tim pederima kaže i u Zagrebu.

Nu razlika između mojih i njihovih medija je u tome što su to sve njihovi mediji i njihovi novinari, dok su ovi lopovi u Americi svi pod kontrlom Baracka Obame, Hillary i Bill-a Clinton-a. A ne bi me iznenadilo da tu svoje prste ima i Monica Lewinsky.

U Hrvatskoj, osim Milanovića i Bandića, koji po naobrazbi i ponašanju spadaju u rang s našim Indijancima, ovi drugi su kako vele više obrazovani i uljuđeni, ali i oni pričaju puno veće gluposti od onih koje se meni ponekad izklizu.

Ja kažem da mi imamo predsjednika koji nema pojma. Ja bih rekao da je on nekompetentan, ali neću to reći jer to nije liepo.

Ovi U Hrvatskoj isto to govore o svom premijeru i predsjednici, ali ne previše jer se boje da bi glasači mogli razumjeti da govore o sebi.

Ja tvrdim da su Obama i Hillary osnovali terorističku organizaciju ISIL, a ovi ne samo da teroristima nazivaju nacionalne heroje koji su pali braneći njih i njihovu domovinu, nego, iz neutažive mržnje na sve hrvatske branitelje, oskvrnjuju i njihove grobove i spomenike.

Što mislite što bi se dogodilo sa mnom, ili bilo s kojim političarom u Americi, da pošalje svoje “omladince” i “omladinke” da na sportskim stadionima crtaju kukaste križeve i u Arlington groblju crvenom farbom zaliju križeve na grobovima američkih palih ratnika?

Ja sam, onako od šale, rekao da John McCain, koji je jao američki ratni pilot u zarobljeništvu pod najnehumanijim torturama proveo 5 godina u Vietnamu nije heroj. Radi toga na me su se drvljem i kamenjem obrušili svi američki mediji.

Ovi u Hrvatskoj iz dana u dan pljuju po svim hrvatskim herojima, ali nitko ih za to ne napada, jer su mediji u njihovim rukama.

Ja imam svoj zrakoplov, svoj helikopter, na desetke svojih automobila i šofera. Sve to ja plaćam iz svoga vlastitoga džepa i ne mogu uvijek putovati kud god mi padne na pamet.

A kako čujem od tih njihovih jugomedija, taj njihov ‘upstart’ (skorojević) Božo Petrov svaki vikend putuje iz Zagreba na obalu Jadrana za što država svaki put plaća 87.000 hrvatskih kuna.

Neki me kude zato što liepo govorim o Vladimiru Putinu, a nitko ne kudi ove hrvatske patuljke, niti njihovu liepu “antifašističku” predsjednicu što se ljube s srbijanskim fašistima. Istim onim srbo-fašistima koji su do jučer razarali njihovu zemlju, ubijali njihove civile i ranjenike i danas sve čiine kako bi srušili njihovu državu.

Istini za volju, ima tu između nas i nekih sličnosti, ali isto tako i suprotnosti.

Ja obećajem da ću kada dođem na vlast deportirati 11 milijuna ilegalnih imigranata, a ovi će iz Hrvatske deportirati 4 milijuna domaćih “fašista”, a uvesti 5 milijuna Srba, Roma i razne druge klateži.

Ja sam se pobunio kad je Obama u vrhovni sud postavio neke babetine feministkinje, a ovi, bez obzira kojoj stranci pripadaju, svi složno u svoj ustavni sud postavljaju podpuno blesave guske poput one Ingrid, ili kako se već zove, što je svojim govorom “pipl mast trast as” u Europskom parlamentu, posvjedočila da je većina glasača u Hrvatskoj mentalno poremećena ili, kako se to, radi političke korektnosti, danas u Americi kaže - mentally challenged.

Donald Trump

Next President of the United States of America

Za Dom Spremni!

Zvonimir R. Došen