Zadnji komentari

Nikola Kajkić: ‘Optuženik za zločine na Ovčari prijeti mi našom tajnom službom’

Pin It

Image result for nikola kajkić"

Svjestan sam da me vlast u RH- MUP, DORH kao i obavještajna službe neće zaštiti, mđutim njihova zaštita mi kao takova u ovom trenutku niti ne treba s obzirom na njihov način rada i opstrukcija koje rade…. usudim se javno progovoriti… pa pobogu meni MILORAD PEJIĆ, kao Optuženik za ratni zločin u Vukovaru, PRIJETI SA SOA, nasom obavjestajnom službom, za koju ćete pročitati u porukama da ih je obavijestio

“Dragi prijatelji, nažalost put do istine je sve teži”, zavapio je na Facebooku Nikola Kajkić, bivši policijski istražitelj ratnih zločina na Ovčari, smijenjen u srpnju 2018. godine, i objavio poruke koje je primio od Milorada Pejića, optuženog za ratne zločine na Ovčari.

“Odlučio sam s Vama podijeliti današnje poruke upozorenja koje mi je putem sms-om uputio MILORAD PEJIĆ optuženik za ratni zločin na Ovčari pred specijalnim sudom u Beogradu”, piše Kajkić i nastavlja.

“Naime nakon nedavno objave članka u dnevnom listu 7dnevno, kojeg je izvrsni novinar Marin Vlahović napisao temeljeno sa javno dostupnih podataka sa stranica Haškog suda i engleskih portala, dobio sam ozbiljne prijetnje po svoj život iz srbije preko posrednika a čiji je autor očito sada bio Milorad Pejić, a nastavno svemu tome danas mi Milorad Pejić putem sms poruka sa svog broja 0038591 7948914, obratio i upozorava me odnosno prijeti….

Svjestan sam da me vlast u RH- MUP, DORH kao i obavještajna službe neće zaštiti, mđutim njihova zaštita mi kao takova u ovom trenutku niti ne treba s obzirom na njihov način rada i opstrukcija koje rade…. usudim se javno progovoriti… pa pobogu meni MILORAD PEJIĆ, kao Optuženik za ratni zločin u Vukovaru, PRIJETI SA SOA, nasom obavjestajnom službom, za koju ćete pročitati u porukama da ih je obavijestio…. i da s njima surađuje pa se pitam kako takav čovjek može surađivati sa obavještajnom službom i kako oni mogu takvu osobu štiti…i sa takvom osobom surađivati, njegove poruke prema meni glasi da ću ja imati problem, pa evo svjedoci ste svi, sve sto mi se dogodi u narednom periodu u vidi odgvornosti za zlodjelo prema meni pripada Miloradu Pejiću njegovoj obitelji i SOA-i koju je obavijestio ….. da me riješe…. da se zna!

Za nekoliko dana ću javno reći tko je i što je radio na Ovčari Milorad Pejić… do sada nisam s nikim o tome razgovarao, a za par dana neka drži gaće, znam da ga vlast u RH nece goniti, ali možda narod hoće….

Molim Vas dijelite ovo… sad sve ovo postaje preozbiljno!!! Vrijeme je za istinu!”, objavio je Kajkić

Kajkić, koji je kao policajac vukovarsko-srijemske policije istraživao ratni zločin u predmetu Ovčara, suspendiran je u srpnju 2018. godine ” zbog teške povrede službene dužnosti”, kako su objavili iz MUP-a, a on je prozvao Ministarstvo unutarnjih poslova da je zloupotrijebilo njegov rad na tom predmetu kako bi inkriminiralo cijeli posao.

U tijeku su sudski postupci vezani za taj slučaj.

M. Marković/maxportal