Zadnji komentari

Ilija Vincetić: Podignimo bar mi, njegovi prijatelji, svoj glas !!

Pin It

 

Image result for tomislav merčep ratDok smo mi skrbili za tisuće života, za izuzetno „aktivnu bojišnicu“ na kojoj se svakodnevno ginulo i krvarilo, ONI su pripremali teren za progon. Gradili Kalvariju za domoljube!! Pakiranje Tomislavu Merčepu i braći, Iliji i Peri Vincetić, započelo još 1991.godine i nastavilo se kroz rat, a traje do današnjeg dana.

Ovo je samo djelić dokumentacije koju posjedujem i koju ću publicirati. Djelom u knjizi o ratu u Bosanskoj Posavini na kojoj radim već dulje vrijeme, a dijelom na facebooku.

Pročitajte kojim trivijalnostima i glupostima su se gospoda generali, ondašnji i budući bavili. Monstruoznim izmišljotinama koje nemaju veze sa zdravom pameti, koje nemaju uporišta niti u „svijetu čudesa“, a kamo li u stvarnosti.

Dok smo mi skrbili za tisuće života, za izuzetno „aktivnu bojišnicu“ na kojoj se svakodnevno ginulo i krvarilo, ONI su pripremali teren za progon. Gradili Kalvariju za domoljube!!

Dok su pored njih promicali strateški problemi, dok su ginule tisuće branitelja u njihovim zonama odgovornosti, dok su neprijatelji svih vrsta, svim sredstvima nasrtali na Republiku Hrvatsku, mladu državu u nastajanju, izloženu krvavoj agresiji, „generali se bave glupostima“ sigurnosne službe tračevima i uhođenjem onih koje su bili dužni kontraobavještajno štititi. Plaćamo li danas cijenu takvoj „profesionalnosti“?

U vrijeme pisanja ove „Strogo povjerljive Informacije“ Ilija Vincetić je bio načelnik stožera operativne zone Bosanska Posavina, a Pero Vincetić zapovjednik bojne vojne policije i pomoćnik Načelnika Uprave VP  HR H- B.

 

 

Da, prijateljevali smo sa Tomislavom Merčepom, dolazio je on kod nas i odlazili smo mi kod njega. I za vrijeme rata, i poslije. Prijatelji smo i danas!! I za razliku od onih koji su nas opanjkavali, mi smo se za Hrvatsku borili tada (1991.-1995), borimo se svih ovih dvadesetak godina, unatoč proganjanjima.

I da, stojimo uz Tomislava Merčepa i danas, i nikada ga se nećemo odreći. Na žalost, ne možemo mu pomoći. A kada bismo mogli, budite sigurni da „ni časa časili ne bi“!!

Da poštovani prijatelji, progon je započeo 1991.godine. Prikupio sam opsežnu dokumentaciju i imam je namjeru objaviti. Povodom  presude prijatelju Tomislavu Merčepu, nisam odolio i objavljujem ovaj dokument, kojim ću „započeti priču“ o neprijateljima Hrvata i Hrvatske, u vrhu sigurnosnih struktura. Pa makar se ona pretvorila i „pandorinu kutiju“!!

Slučajevi poput ovog Tomislava Merčepa, brižljivo su pripremani u vrhu sigurnosnih službi, neovisno o tome jesu li na njihovom čelu bili „perkovići“ ili „rebići“!! CRNO SE PISALO DOMOLJUBIMA!!

Ilija Vincetić/http://hrvatskonebo.com/2016/05/13/Hrvatsko nebo

 

 

Poštovani prijatelji. Dok se mi nadmudrujemo, dok nam političari nude “kozmetiku” i “šećernu vodicu” s mirisom i okusom reformi i promjena, “crvena aristokracija” preko pravosuđa “RADI SVOJ POSAO”!!

 

Na fronti “rashrvaćenja Hrvatske, progona domoljublja i Domoljuba“, i dalje se ne miruje.

 

Naprotiv!! ”

Pravno država” NEPRAVEDNO  i  ZLOĆUDO udara po najzaslužnijim braniteljima, iskrenim Domoljubima i razapinje ih na stupove srama, koji “niču diljem Hrvatske”, kao križevi po rimskim provincijama i brežuljcima oko “vječnog grada” u vrijeme progona kršćana.

 

Oni ljudi koji su predvodili obranu drage nam Domovine, koji su bili strah i trepet razularenim hordama agresora, danas su smetnja umivenim, napirlitanim i “EUropeiziranim” političkim elitama, ovojekoj “zlatnoj teladi”!!

 

Vrhovni Sud Republike Hrvatske povisio je kaznu Tomislavu Merčepu. Na 7 godina zatvora, odnosno za godinu i pol više od kazne u prvostupanjskoj presudi.

Ova  jučerašnja presuda Vrhovnog suda RH nova je poruka Hrvatskim braniteljima.

„Brutalno ćemo se obračunati sa zadnjim od vas i nikada vam nećemo oprostiti rušenje drage nam Jugoslavije i stvaranje Republike Hrvatske“, poručuje nam dominantna politika, DORH, sudstvo!!

Šute mediji, šute braniteljske udruge!!

Šuti STOŽERNA HRVATSKA STRANKA, umivena, europeizirana i kastrirana od hrvatstva.

 

Ima se potrebe oglasiti zbog trivijalnosti na nekom LGBT derneku u mraku opskurnog, ruševnog spomenika propalom komunizmu, no o Heroju obrane Hrvatske države u naroda, MUK.

 

Podignimo bar MI, njegovi prijatelji, svoj glas!!

 Ilja Vincetić/Hrvatsko nebo