Zadnji komentari

Bujica ima fakat grozan video: Pogledajte kako Urša Raukar kopa nos – a onda i pojede “slasni” zalogaj!

Pin It

Od lijevih radikala iz Možemo do sada smo već na svašta navikli… Ali snimka na kojoj saborska zastupnica Urša Raukar – kopa nos, a onda iščačkani sadržaj pojede i na kraju se zadovoljno oblizne?! E, to je već pravi hit!

Bizarnu i skandaloznu scenu kamere su zabilježile na jednoj od sjednica tzv. Antikorupcijskog vijeća, kojim predsjeda Nikola Grmoja. Bit će zanimljivo vidjeti njegovu reakciju, s obzirom na to da bi i inače tašti zastupnik Mosta, postupak potencijalne koalicijske partnerice koji mu se događa iza leđa, mogao protumačiti kao dosađivanje tijekom velevažnog govora…

Po mišljenju britanskih znanstvenika, utemeljenom na istraživanju iz 1995. godine, konzumiranje vlastitih šmrklji iz nosa može se smatrati i psihijatrijskim poremećajem. Neki čak idu i korak dalje pa tvrde da je riječ o mukofagiji – najblažem obliku autokanibalizma?! 

U istim istraživanjima navodi se i primjer 53-godišnje žene, koja je, kopajući nos, probušila rupu kroz dio nosne stijenke koji odvaja nosnice!

VIDEO/BUJICA/Z1: Zastupnica ekstremno lijeve platforme druga TTejca, Urša Raukar, u Saboru je kopala nos i pojela šmrkalj! Na kraju se još zadovoljno obliznula! Nakon što je postala zaštitno lice jedne privatne zubarske ordinacije, u kojoj se ogrebala za implantate – sada MOŽEMO očekivati i da se prijavi u neki kulinarski show…

P.S. Lijevi ekstremisti inače su vrlo skloni etiketirati desničare kao “nekulturne primitivce” koji se ne znaju ponašati - a kaj budu sad rekli?!

Velimir Bujanec