Zadnji komentari

Novinarka Megyn Kelly brutalno razmontirala ‘trans’ propagandu i Dylana Mulvaneyja

Pin It

megyn kelly

„Žene ne mogu postati muškarci, muškarci ne mogu postati žene. Biološki spol je stvaran. Ako imate problema sa svojim spolom možete ih riješiti u svoje slobodno vrijeme i manifestirati kako god hoćete, ali to vas ne čini ženom“, poručuje novinarka Megyn Kelly.

Već tjednima ne smiruju se reakcije na partnerstvo Bud Lighta s “transrodnim” influencerom Dylanom Mulvaneyjem. Osim toga, korisnici društvenih mreža pozvali su i na bojkot Maybelline iz istog razloga. No, i drugi poznati brendovi blisko su surađivali s Mulvaneyem, a jedan od njih je i Nike. Glasna protivnica takve propagande rodne ideologije je poznata novinarka Megyn Kelly koja je zbog svojih istupa prozvana „transfobnom“.

„Ovo je ono što je Dylan tražio, da postane slavna osoba, Pohvale koje Dylan dobiva – slavu, a ono što on koristi da bi došao do toga smo mi. Nas. Znaš, pretvaraj se da si jedan od nas i onda će reći da nismo jednaki. Jednaki smo kao ljudi, ali nismo jednaki kao žene jer ti nisi jedna. Samo jedno od nas jest, a to nisi ti“, kazala je Kelly.

„Dylan Mulvaney nas ponižava“

Iako se nakon kontroverzi oko partnerstva s Bud Lightom Mulvaney malo stišao, posljednjih dana vraća pozornost na sebe. U najnovijem intervjuu kazao koji prenosi New York Post kazao je da ga brendovi trebaju željeti zbog njega, a ne samo zato što je „trans“.

Na njegovu izjavu ponovno je reagirala Kelly.

„Pokušao si to. Nije uspjelo. Zatim si izjavio da si ‘djevojka’ i dobio korporativne dolare u izobilju. Sada želiš da ljudi kažu da ono što je zanimljivo na tebi nije tvoj #womanface, već osoba iza toga?“, upitala je novinarska na Twitteru.

Kelly u svojim istupima upozorava žene da se bore za svoja prava jer im ih „transrodne“ žene oduzimaju.

„Dylan Mulvaney nas infantilizira, Dylan Mulvaney nas parodira, Dylan Mulvaney nas ponižava. Dylan Mulvaney se oblači kao djevojčica i šepuri se po lažnim hotelskim sobama dižući noge u zrak jer misli da su žene takve“, kazala je u jednoj od emisija te dodala primjere Hilary Clinton, za koju kaže da nije obožavateljica, i Nikki Haley kao primjere žena, kroz sve što su stekle i radile.

„Dylan ponižava žensku vrstu, kao na primjer žene u Bud Lightu koje su to dopustile, prihvaćaju i promoviraju to. To treba prestati. Uvrijeđena sam što oni to ne razumiju. Jako smo se trudili pronaći bolje primjere za djevojčice. Ovo je jedan od razloga zašto ne podnosim Kardashiane, žao mi je, ali nisu dobri ni za male cure. Dylan je u istom taboru. To nije žena, to nije ono što je ženstvenost i trebalo bi se prestati promovirati“, ističe.

Mulvaney nema pojma što znači biti žena

Kelly je u jednoj od emisija komentirala ugovor Mulvaneya s Nikeom.

“Nike sada sponzorira Dylana Mulvaneyja za je**ni sportski grudnjak”, kazala je Kelly.

“Žao mi je, Dylan nema grudi. Dylan je uzimao neku vrstu hormona koja je Dylana pretvorila u neke… Ne znam što se tamo događa, ali to nisu grudi. A Dylan ne treba nikakav grudnjak – a kamoli sportski grudnjak”, dodala je Kelly.

U emisiji Sky Newsa 20. travnja Kelly se također osvrnula na problem “transrodnih” osoba, naglasivši kako „transrodne“ žene nikada neće saznati kako je to biti prava žena.

Kelly tvrdi da Mulvaney može proći kroz koliko god operacije želi, ali da svejedno “nikada neće biti žena”.

“Ti ne znaš prvu stvar o tome što znači biti žena; nemate pojma što je prosječna žena proživjela tijekom svog života, izazove s kojima se suočavamo, ljepotu biti žena, mekoću biti žena – i nikada nećete”, kazala je.

“Nikada to nećeš imati, bez obzira na to koliko operacija, koliko god hormona uzeo i ja sam gotova s ovom fikcijom – gotova sam. Imam empatije, imam suosjećanja, ali nisam voljna napustiti istinu u ime nečijih osjećaja”, poručila je novinarka.

Kelly: Lia Thomas je muškarac

Kelly se posebno bori za prava žena u sportu i smatra da „transrodne“ žene to narušavaju. Komentirala je plivača koji se predstavlja kao „transrodna“ žena Lia Thomas i natječe se u ženskoj konkurenciji.

„Izađi iz prokletog bazena i bori se s muškarcima gdje si bio 555. i sad si kao žena prvi. Lia Thomas nije žena, Lia Thomas je muškarac. Lia Thomas oblači ženske haljine i kupaći kostim koji ga ne čine ženom“, ističe Kelly.

Dodaje kako su za širenje takvih stvari krivi najviše ljevičarski mediji, koji upravo nju prozivaju zbog stavova i tvrde da je „transfob“.

Portal The Wrap objavio je članak s naslovom “Megyn Kelly nastavlja transfobičnu tiradu nad Dylanom Mulvaneyjem” nakon njenih istupa vezano uz Bud Light i Mulvaneya. No Kelly im nije ostala dužna pa je na svom Twitter profilu poslala je jasnu poruku.

„Zovi me kako god želiš. Ja govorim istinu. I ni mene ni milijune drugih žena (i muškaraca) koji vjeruju u biologiju/stvarnost/pravednost neće razuvjeriti vaši pokušaji da nas marginalizirate riječima poput ‘transfobni’“, poručila je.

narod.hr