Zadnji komentari

Dr Željka Markić i dr Stjepo Bartulica u Bujici: Katolici u Hrvatskoj na udaru terora ekstremne manjine, besramne propagande i medijskih laži!

Pin It

Nakon što je u Hrvatskom državnom saboru predstavljeno Izvješće o netrpeljivosti i napadima na Katoličku crkvu i katoličke vjernike u Hrvatskoj za 2021. i 2022. godinu, u Bujici Z1 televizije su gostovali Željka Markić i Stjepo Bartulica.

Dr. Željka Markić je izvršna direktorica Udruge ‘U ime obitelji’ koja je Izvješće pripremila i objavila, a u parlamentu je prezentirano u organizaciji dr. sc. Stjepe Bartulice, zastupnika i međunarodnog tajnika Domovinskog pokreta, ujedno i profesora na HKS-u.

Na okruglom stolu o sve žešćim medijskim i političkim napadima na katolike u Hrvatskoj, osim gospođe Markić i profesora Bartulice, govorili su i Darko Pavičić - kolumnist ‘Večernjeg lista’, dr. sc. Jakov Žižić s Hrvatskog katoličkog sveučilišta i prof. dr. sc. Nenad Pokos, ugledni demograf s Instituta društvenih znanosti ‘Ivo Pilar’…

Za razliku od tzv. Izvješća Pupovčeva SNV-a o “ugroženosti” srpske nacionalne manjine koje se o trošku Vlade RH tiska svake godine i na više stranih jezika dijeli po raznim veleposlanstvima, Izvješće Udruge ‘U ime obitelji’ nije dobilo ni jedan cent iz državnog proračuna, no, unatoč tome – dr. Markić ne misli posustati, a priprema i posebno Izvješće o napadima na katolike u Bosni i Hercegovini!

BEZ CENZURE: UČITE OD POLJSKE, BUDITE KAO POLJSKA! Bujica je jedina televizijska emisija u Hrvatskoj, koja je emitirala istup poljskog euro-zastupnika Dominika Tarczyńskog, iz stranke Pravo i pravda, koji je poprilično uznemirio ‘elitističke’ političke krugove u Bruxellesu!