Zadnji komentari

Posebno izdanje Bujice o povratku Boysa iz Grčke i napadima na Thompsonove pjesme u Zagrebu i Zenici

Pin It

BEZ CENZURE: Javljanje iz Azzura, popularnog kafića Velikog Hasana u zagrebačkom Travnom!

DAVORIN KARAČIĆ KOMENTIRAO NOVE POKUŠAJE ZABRANA ODLASKA NA TEKME!

UŽIVO IZ STUDIJA Z1: PORUKA ŽELJKA OLUJIĆA PROGONITELJIMA HRVATA U BOSNI I HERCEGOVINI!

SKANDALOZNO: Bujica je jedina televizijska emisija u Hrvatskoj koja je objavila sramotni dokument s potpisom direktora i glavnog generalnog inspektora policije BiH – Darka Ćuluma (bivšeg direktora policije tzv. Republike Srpske) koji je od uprave Kaznenog zavoda u Zenici zatražio sankcioniranje i disciplinski progon čuvara hrvatske nacionalnosti, koji su na eventu Vrhbosanske nadbiskupije u Bobovcu pjevali Thompsonov hit ‘Lijepa li si’. 

ADVENT U ZAGREBU DRUGA TTejca: Pogledajte što je odvjetnik Marka Perkovića Thompsona, Davorin Karačić, u Bujici poručio Tomislavu Tomaševiću i lijevoj kamarili koja vlada Zagrebom i kojoj smeta božićni tramvaj s ‘Bojnom Čavoglave’ u ‘Jingle Bells’ varijanti!

MOST U MREŽI KORUPCIJE: Prvi Glavni državni odvjetnik u RH, Željko Olujić, u smatra da zbog kriminalnih aktivnosti i pljačke javnog novca - treba uhititi i Lovrinčevića i Vlahovića, ali i ex ministra Filipovića te oholog šefa Mosta Nikolu Grmoju!

PRILOG IZ HRVATSKOG DRŽAVNOG SABORA: Kako je Marija Selak Raspudić odglumila Punišu Račića i politički “pucala” u Radića! U obranu demokratski izabranog narodnog zastupnika stao je ratni heroj obrane Vukovara – Stipo Mlinarić Ćipe…