Zadnji komentari

Karamarko: Uz ovakvu oporbu, vlast može mirno spavati

Pin It

TRIS portal – Šibenik – Skupina osnivača HDZ-a traži da Karamarko odstupi  sa svih dužnosti u HDZ-u

Kaže prva (parafraziram) da se “narod” obračunao sa mnom pa će i sa Plenkovićem, a ova druga razočarano zaključila da se drug Plenković pretvara u TK-a, tj. mene. Zajapurene inačice Nade Dimić, Kate Pejnović i sličnih šumskih dama moraju znati da to nije moguće. NIKADA!

Subota je, popodne, vrijeme za odmor i opuštanje. I rekao sam sebi da mi ništa neće pokvariti ovaj dan. Pa čak ni ulazak neke od udarnih brigada u Zagreb. Dapače, razveselili su me osloboditelji pred crkvom Sv. Marka. Nije bilo rušenja, pucanja, ubijanja, otimanja stanova, itd. Ali, “špreha” nenadmašna! Malo je vonjalo na Oktobarsku revoluciju. Pa i političarka Dahlia je bila nazočna.

Jučer me spominjala nekakva drugarica Benčić, a danas drugarica Ahmetović. Kaže prva (parafraziram) da se “narod” obračunao sa mnom pa će i sa Plenkovićem, a ova druga razočarano zaključila da se drug Plenković pretvara u TK-a, tj. mene. Zajapurene inačice Nade Dimić, Kate Pejnović i sličnih šumskih dama moraju znati da to nije moguće. NIKADA! Njima objašnjavati zašto je to tako - uzaludan trud.No kad ih čujem, dođe mi teško. Zbog naše Hrvatske!

Bilo je tamo i drugih bisera - zajebancija ala Mrduša Donja (isprika zbog stilske figure, inače nisam vulgaran).

Uz ovakvu oporbu, vlast može mirno spavati i dalje biti beskorisna i problematična. Očito će kvalitetne promjene morati napraviti netko drugi.

Ps: A, ti Tomaševiću, dok grad smrdi i guši se u smeću, zadnji si koji se trebao pojaviti u tom karikaturalnom igrokazu i docirati bilo što, bilo kome…