Zadnji komentari

DP: I pred ove izbore, što je već ustaljena podmukla praksa, HDZ povlači poteze kojima želi privući glasove desnog spektra

Pin It

Ivan Penava izabran za predsjednika Domovinskog pokreta - N1

SVAKI NOVI DAN S OVAKVOM KLIJENTELISTIČKO-KORUPTIVNOM VLADOM, KOJA FINANCIRA TISAK NOTORNIH VELIKOSRPSKIH PAMFLETA, IZGUBLJENO JE VRIJEME ZA HRVATSKU I BUDUĆNOST HRVATSKE DJECE!

Vladajući HDZ u posljednjim je mjesecima donio odluku o najvećem dosadašnjem povećanju plaća u državnim i javnim službama u povijesti, a povećane su i mirovine. Ovo je povećanje omogućeno visokom inflacijom i visokim porezima koji su napunili državni proračun, a jedina mu je svrha kupovanje glasova. Ono što je uzeto kroz poreze i visoku inflaciju, sada se vraća natrag kako bi se kupila lojalnost biračko-klijentelističke mreže. 

I pred ove izbore, što je već ustaljena podmukla praksa, HDZ povlači poteze kojima želi privući glasove desnog spektra. Tri i pol godine, Andrej Plenković, kao ''suho zlato'' čuva najodanijeg suradnika Milorada Pupovca, a sada se pred izbore pokušava dodvoriti desnim biračima računajući da svi ne pamte dulje od posljednje vremenske prognoze. 

Nakon mjeseci politikantskog kalkuliranja i dijeljenja novca šakom i kapom, HDZ je, uvjeren u kratkoročne efekte driješenja proračunske kese, obznanio okvir unutar kojega će biti održani izbori za Hrvatski sabor. Reći ćemo: konačno! 

Svaki novi dan s ovakvom klijentelističko-koruptivnom Vladom, koja financira tisak notornih velikosrpskih pamfleta, izgubljeno je vrijeme za Hrvatsku i budućnost hrvatske djece! Više od 400.000, a moguće i 500.000 iseljenih Hrvata posljednjih desetak godina, najjasnije od ičega svjedoče o rezultatima vladavine HDZ-a, ali ranije i SDP-a. Takvim politikama mora doći kraj jer dovode u pitanje opstanak hrvatskog naroda i hrvatske države! 

Domovinski pokret bio je spreman za izbore jučer, a spreman je i danas. Mi smo za služenje domovini i Hrvatima uvijek spremni. Sve koji su nezadovoljni dosadašnjim pogubnim politikama pozivamo da izađu na izbore za Hrvatski sabor i zaustave politike koje su Hrvatsku prema gotovo svim pokazateljima dovele na samo dno Europske unije. Zajednički možemo pobijediti klijentelističku i globalističku neman koja uništava hrvatsku državu.