Zadnji komentari

Pupovac i službeno objavio - Oluju naziva terorističkom akcijom u programskim ciljevima SDSSa

Pin It

Najvjerniji HDZ-ov koalicijski partner, Pupovčev SDSS, objavio je svoje programske ciljeve za predstojeće parlamentarne izbore.

Posebno u oči upada treća točka koja glasi – „zaštita privatnog vlasništva, povrat imovine vlasnicima, obnova porušenih kuća i naknada štete uzrokovane terorističkim aktima“.

Ovom prilikom pitao bih Plenkovića, kao najvećeg zagovornika koalicije sa SDSS-om, kada je to u Hrvatskoj posljednji put bio teroristički napad? Ne misli valjda Pupovac kako je Oluja bila teroristička akcija?

Nažalost, misli. Potvrđeno je sve ono što smo do sada govorili o prirodi ove vlasti. HDZ milijunima eura hrvatskih poreznih obveznika financira projekte stranke koja Oluju naziva terorističkom akcijom.

Dragi branitelji, imajte to na umu kada u narednom periodu budete išli na izbore. Obraćam se i vama glasači HDZ-a koji još uvijek mislite kako glasajući za HDZ glasate za stranku koja baštini ideju Franje Tuđmana. Nažalost, vi svojim glasovima za HDZ stvarate preduvjete da Milorad Pupovac nastavi pronositi ideju o Oluji kao genocidnoj i terorističkoj akciji. Trgnite se!!!

Stipe Mlinarić