Zadnji komentari

Popaj: Braćo srbi, ajde da se guzimo!!!!

Hrvatska je doista svjetsko čudo. Osim što je "zemlja blagostanja" i "zemlja znanja" ,ona je i zemlja za "veliki odmor" i (malu i veliku nuždu) jer svi  seru po nama. Zemlja je to u kojoj referendum za samostalnost prolazi sa osamdeset i tri posto glasova a istovremeno devedeset posto hrvatića kuka za bivšom državom i nariče " kako je prije bilo bolje"

Add a comment

Opširnije...

Popaj: Vrli novi svijet

Putin prijeti Zapadu, spominje nuklearno oružje. Ukrajina: Spremni smo za  rat - Index.hr

Razumljivo je da prosječni rvatić gledajući oko sebe naivnim okicama iz perspektive svjetskog šupka i europske kolonije što je Hrvatska postala zaslugom veleumnih politika hrvatskih veleizdajnika i kleptomana koji su je vodili u posljednjih trideset godina, baš i ne može razumjeti da Rusija nije svjetski šupak niti je zemlja koja svoju ekonomsku politiku temelji na žicarenju i prosjačenju po EU i svijetu , niti je Putin slabokrvni narcisoidni dezerter kojemu su interesi njegovog naroda zadnja rupa na svirali .

Add a comment

Opširnije...

IMA LI SVJETLA NA KRAJU TUNELA……???!!

Koliko god nam to bilo teško i nerado to priznajemo zaista smo jadan , loš narod . U genetskom kodu Hrvata kukavičluk , izdaja i pljačka svog naroda zauzimaju počasno mjesto. Dokaz tome je naša povijest od "stoljeća sedmog" a i prije uvijek se našlo dovoljno bitangi i izdajica da prevare , prodaju i izdaju svoj narod. A bome i sadašnjost u kojoj na našu nesreću živimo govori tome u prilog.

Add a comment

Opširnije...

Maskenbal...naš svagdašnji....!!!?

Iza nas su izborna i postizborna natezanja i prepucavanja .Vjerujem kako nam je svima pomalo dosta jer ono natezanje oko i na MOSTU bilo je podosta iscrpljujuće i na su sreću zavšilo je sa Milanovićem ispod mosta. Ne toliko zbog velike pameti Karamarka i njegove koalicije već više zbog Milanovićeve kolosalne bahatosti i gluposti .

Add a comment

Opširnije...

Hrvatsko postizborno MOSTurbiranje...

Nakon podosta godina i isto toliko prijepora oko izgradnje Pelješkog mosta , konaćno Hrvati su dobili MOST , nije Pelješki i vrlo je upitno tko će preko njega prijeći , ali ga imamo , što ćemo sa njime već je sasvim druga priča.

Add a comment

Opširnije...

Mesarica u zemlji čudesa

Toliko se priča o nekakvom američkom snu kao sinonimu za dostupnost uspjeha , naročito preko noći bez obzira na porijeklo , obrazovanje , stručnost . Ma zajebi priče , nek dođu u ovu Bogom danu zemlju pa nek vide što je hrvatski san , ili noćna mora , naravno kako kome...

Add a comment

Opširnije...

U bespućima hrvatske zbiljnosti....!!??

Ne znam kako je ostatku hrvatića i dragih nam manjina u ovoj banana državici koju smo ( pre ) skupo platili životima i zdravljem cijele generacije hrabri ljudi kao i nažalost upropaštenom budućnošću naše djece , ali meni je već poprilično puna kapa i Hrvatske i svega vezanog uz taj već pomalo imaginarni pojam .

Add a comment

Opširnije...

Most ni na nebu ni na zemlji....!!!?

Eto , taman kad smo pomislili da smo gotovi , spas se ukazao u obliku MOSTA , istina taj most nas baš i neće odvesti u bolje sutra jer su pederkasti Petrov i njegovih osamnaest apostola prezauzeti očajničkim pokušajima smještanja svojih guzica u neku od vrlo profitabilnih fotelja u vladi a manje im je na pameti boljitak države i naroda . Već viđeno , pa ipak je riječ o Hrvatima , Hrvatinama a to na žalost baš uvijek znači izdajice , lopovi i kukavice.

Add a comment

Opširnije...

Izborni cirkus

Poodavno je jasno da je država u kojoj živimo postala obični cirkus u kojem nas razno razni klauni , iluzionisti i šarlatani već godinama vodaju žedne preko vode. Godine prolaze , država propada a i mi skupa sa njome a bolje je jedino NJIMA. Bolje je jedino tim ljigavim beskičmenjacima , lopovima , lažovima , nadristručnjacima koji nas u oči mogu pogledati samo sa izbornih plakata.

Add a comment

Opširnije...

Pravo i pravda ......!!!!?

Pokušaj čovjeka da uobliči pravednost i dobrotu rezultirao je donošenjem zakona . Negdje su ti zakoni bili pravedniji negdje nisu , u modernoj civilizaciji a poglavito u ovom hrvatskom Apsurdistanu u kojem živimo možemo slobodno reći da je donošenje zakona koji bi trebali odražavati pravednost ostalo na pokušaju ili bolje rečeno potpunom promašaju.

Add a comment

Opširnije...

Proslava dana ( anti) fašizma i partizansko-četničkih zločina

Smrt fašizmu , sloboda narodu . Eto moram prigodno započeti ovo pisanje jer svi mi koji mislimo da je godina 2015 i da živimo u slobodnoj , suverenoj Republici Hrvatskoj debelo smo se zajebali . Istina je da živimo u Jugoslaviji , godina je 1945 , šumski razbojnici su konačno istrčali iz šume sa petokrakama na šubarama , nakon četiri godine hrabrog i uspješnog skrivanja.

Add a comment

Opširnije...

Feniks ......ili ipak ružno pače.....!!!???

Već je pomalo iritatno kako nam godinama prije svakih izbora udbaško-jugoslavenski majstori laži i prevara uvijek iznova ponude isti mamac koji zagrizemo ko gladna štuka a poslije se ispostavi da smo zagrizli govno. Ovih dana dogodilo se uskrsnuće , političko uskrsnuće Dobroslava Parage kojeg su već puni mediji , bude se nade na desnici i kalkulira se da će Paraga biti onaj koji će konačno ujediniti desnicu i možda očistiti ovo naše jadno društvo od komunističko-jugoslavenskog smeća koje je Hrvatsku uspjelo za dvadeset godina dovesti na prosjački štap.

Add a comment

Opširnije...

J..e lud zbunjenog!?!

Što napisati , ma najradije ništa u ovoj tužnoj zemlji u kojoj je baš sve postalo izopačeno , nepošteno i neljudski i što je najgore to prihvaćamo kao normalno , bespogovorno , gledajući u zemlju , kopajući nos ili čekajući novu epizodu realsocijalističke propagande "Crno beli svet " sa ispostave Radmanovog komesarijata laži , izmišljotina i mržnje kojeg odmila zovemo Hrvatskom televizijom , da pukneš od smijeha ili muke....

Add a comment

Opširnije...

Ivo Josipović - Lignja......luzer stoljeća....!!!?

Na svu sreću bljedolika kreatura koju smo imali za predsjednika pet godina danas je stvar prošlosti , taj potomak partizanskog "vaspitača" sa Golog otoka neće više pozdravljati stanovnike imaginarne države "Građanije" i svakom svojom izjavom vrijeđati njemu tako mrske Hrvatice i Hrvate.

Add a comment

Opširnije...

Hrvatski teatar apsurda..!!!!?

Blago nama u ovoj zemlji još uvijek Hrvatskoj , jer evo iz svih medija obasipaju nas bombastičnim i naravno neutemeljenim tvrdnjama kako Hrvatska ove godine izlazi iz recesije. A mi nekim čudnim spletom okolnosti nikad nismo živjeli lošije , nesigurnije i neizvjesnije , čak ni u najgorim danima rata nije bilo loše kao danas.

Add a comment

Opširnije...

Ljeto Gospodnje 2015. ..... ili kako dalje....!!!?

U ovoj novoj 2015. godini zaista je živahno , i kod nas a bome i u svijetu... U francuskoj opće narodno veselje na jednoj strani sto tisuća specijalaca , komandosa , žandara a na drugoj dva ili tri do zuba naoružana terorista kažu , muslimanski militanti vrhunski obučeni , na svu sreću u vrlo neizvjesnoj borbi francuzi su ipak pobijedili i obranili "civilizacijske, demokratske tekovine slobodnog svijeta".

Add a comment

Opširnije...

U susret 'Drugoj Republici' ...!!?

Usprkos svim izgledima preživjeli smo još jednu godinu , hoćemo li sljedeću ostaje da se vidi.... Blagdani su iza nas , izbori također barem njihov prvi dio . Blago nama imamo toliko izbora da je ponekad teško izabrati , stojimo kao ono magare između dva stoga sijena već dvadesetak godina i lagano ali sigurno skapavamo od gladi.

Add a comment

Opširnije...

Kako se veseliti Božiću ove godine....????!!

Eto , imamo Hrvatsku , rekao je prvi hrvatski predsjednik ne tako davno . Danas dvadeset i koju godinu nakon , ispada da nemamo Hrvatsku ako smo ju uopće i imali , nemamo standard , nemamo gospodarstvo , nemamo posao , nemamo suverenost , imamo nešto što se za sada još samo na papiru zove Hrvatska država a i to neće dugo. Ali imamo predsjedničke izbore i to baš u vrijeme Božićnih blagdana tako da nam i njih dodatno ogade ti nazovi predsjednički kandidati svojom kampanjom u kojoj nam ponovo prodaju već viđene i neke nove laži.

Add a comment

Opširnije...

Vukovar....!!!??

U osvit još jednog Dana sjećanja..... Dana sjećanja na žrtvu , krv , očaj jednog grada Heroja i kalvariju njegovih branitelja i stanovnika. Ali tragedija Vukovara nije samo vječni podsjetnik na tužnu i tragičnu sudbinu tog grada , njegovih znanih i neznanih heroja već je isto tako i vječni podsjetnik svim neprijateljima hrvatskog naroda na snagu hrvatskog domoljublja , na prkos , na ludu i beskompromisnu hrabrost hrvatskog čovjeka u obrani svog doma .

Add a comment

Opširnije...