HRVATSKI VITEZ SLOBODAN PRALJAK – S NAMA JE! 

POČIVAO U MIRU BOŽJEM! 

(02.01.1945. – 29.11.2017.)

Na izborima za Hrvatski sabor 17. travnja prema Rješenju o zaključivanju popisa birača Ministarstva uprave i pravosuđa od 8. travnja sudjeluje 3.511.086 birača s prebivalištem u Hrvatskoj. Još je ostalo 333.346 fiktivnih birača koji nemaju prebivalište u Hrvatskoj.

Nenadareni, ali medijski vrlo eksponiran redatelj Dalibor Matanić, pala ikona progresivne i feminističke scene, razotrkio je tu scenu više nego itko. Kako bi rekao Đoka Balaš, jedni ga hvale, drugi žale, treći kažu “e, moj brale, taj je bio kvaran kao šupalj zub”.   

Gong je primio video građana iz kojeg je vidljivo kako Dubravko Šimenc, poznati HDZ-ovac i bivši vaterpolist, namješta glasačku kutiju, i koliko se može zaključiti iz snimke - neovlašteno daje instrukcije biračkom odboru

Matanić

Dalibora Matanića, jednog od najrazvikanijih suvremenih filmskih redatelja, bije glas velikog borca za ženska prava, a protiv patrijarhalnih društvenih odnosa. Matanić se pročuo po komediji Blagajnica hoće ići na more, za koju je Nino Raspudić ustvrdio da ''neodoljivo podsjeća na nacističke antisemitske uratke'', samo što mete nisu Židovi nego Hercegovci.

Naglasio je kako je kampanja bila kratka i neobična. "Ali, ne smijem to sad komentirati", rekao je nakon što je već raznim komentarima debelo izašao iz okvira onoga što smije komentirati na biralištu. 

Kako Malić navodi, brojni pojedinci koji su glasovali za kralja, odnosno nisu glasovali za komuniste 1945., nakon što je njihova kuglica završila u pogrešnoj - rojalističkoj, glasačkoj kutiji nakon izlaska s birališta odvedeni su u nepoznato.

MLINARIĆ ĆIPE SE PRISJETIO SVOJIH NAJTEŽIH DANA: Od ovoga vam moraju poteći  suze, opisao strahote iz srpskih logora! | 7dnevno

Unaprijed isključujemo bilo kakvu mogućnost suradnje s terorističkom organizacijom koja se naziva SDSS, a kojoj je na čelu Milorad Pupovac. Ta organizacija do današnjeg dana nije prestala potkopavati ustavni poredak RH i ne može biti naš sugovornik za bilo kojim stolom.

Nakon razotkrivanja pravog lica Andreja Plenkovića (u daljnjem tekstu: AP), njegovih vulgarnih i prostačkih obračuna sa svima koji stoje nasuprot njegovoj duboko antihrvatskoj politici, njegov HDZ optužuje Domovinski pokret! Prava istina jasna je i jednostavna, a to su snimili i u medije dostavili istaknuti članovi HDZ-a koji su zgroženi onime što su tamo čuli od AP-a. 

Nakon preslušavanja cijelog govora AP-a kojeg se ne bi postidjeli ni najveći diktatori u svjetskoj povijesti, sasvim je jasno da je AP bahati, nepristojni silnik i koji prostačkim i vulgarnim rječnikom vrijeđa sve one koji su brana nastavku vladanja njegove korumpirane sluganske skupine koja se lažno predstavlja kao HDZ i sljednik dr. Franje Tuđmana! 

Za tri dana održavaju se parlamentarni izbori koji će odlučiti tko će voditi Hrvatsku iduće četiri godine. Pola milijuna iseljenih Hrvata u posljednjih nešto više od desetak godina jasno svjedoče o tome da su Hrvatskoj potrebne korijeniti promjene. Hrvatska mora krenuti provoditi suverenističke politike koje će se odraziti na svim područjima državnog i društvenog života.

Novo biesnilo i vrištanje “sekularnih židova”, četnika i crveno-lakiranih fašista

Pin It

Ovih dana jugoslavenska “štampa” u Hrvatskoj na veliko se razpisala o spektaklu oko komemmoracije u Jasenovcu, koji je svojim, do sada neviđenim vrištanjem, inscenirala udružena grupa tzv. sekularnih Židova , Titinih “antifašista” i Dražinih četnika.

U Večernjem listu, “najumjerenijem” od tih jugo-glasila, pod naslovom “Manjinci i predstavnici žrtava za problem krive Vladu i tražit će smjenu ministra Hasanbegovića” piše kako je: “Predsjednica je učinila što je mogla, no ostaju dvije komemoracije u Jasenovcu”.

Nakon razgovora kod predsjednice, koordinator židovskih udruga Ognjen Kraus nije bio impresioniran, nego je izjavio: "Nismo se dogovorili jer smatramo da se nakon svih događaja, relativizacije ustaštva, nije ništa učinilo." Kraus je usput još dodao da predsjednica do sada nije učinila ništa, a današnja i jučerašnja predsjedničina osuda ustaškog režima bila je samo "reakcija na akciju". Dodaje da se "lavina i dalje valja". Spomenuo je i vladu i premijera i očito od njih očekuje da "nešto učine".

Predstavnik SNV-a Milorad Pupovac, koji je bio zadovoljan pozivom predsjednice, izjavio je da ni oni neće doći na službenu komemoraciju 22. travnja, ali još ne znaju hoće li se pridružiti Židovima u "alternativnoj proslavi". Razgovarat će o tome s antifašistima. Kazao je da cijene poziv predsjednice, ali "vlada je nezainteresirana".

Kako vidimo prema njegovoj izjavi, Pupovac se smatra pravim Srbinom pa, kao što i njegovi “rođaci” s onu stranu Drine slave svoj poraz u bitci na Kosovu, i on slavljenjem u Jasenovcu želi nešto slaviti “u čast i slavu srpstva”.

Nu najprije da vidimo kakvi to tipovi sebi uzimaju pravo nazivati se predstavnicima žrtava. To su tzv. antifašisti ili, kako ih je nazvao njemački političar Kurt Shumacher, crveno-lakirani fašisti, Pupovčevi četnici i “sekularni” Židovi, boljševici-ateisti, tvorci i sliedbenici ideologije pod čijom krvavom vladavinom je pobijeno više od 150 milijuna ljudi. Ideologije u ime koje je izvršen genocid nad hrvatskim narodom.

“Nakon sastanka kod predsjednice, koja je napravila sve što je mogla na pomirenju oko komemoracije,” kaže Večernjak, “postaje očito da manjinci rješavanje problema očekuju od Vlade i premijera Tihomira Oreškovića. Predstavnici manjina i žrtava nisu to javno rekli, ali bilo je očito da je njihov glavni uvjet za zajedničku komemoraciju – "glava" ministra kulture Zlatka Hasanbegovića”, piše u Večernjaku.

Eto, ova malobrojna, ali vrlo bučna zionistička, boljševička i četnička rulja, koja je izgubila vlast na zadnjim izborima, ne samo da uzima sebi za pravo protuzakonito i nasilno rušiti konstituivnu vlast, nego ide tako daleko da se, pod izlikom tobožnjeg oživljavanja desnog ektremizma u Hrvatskoj, podmuklo traži pomoć od stranih antihrvatskih proboljševičkih i prozionističkih grupa i organizacija.

“[..] Predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović u ponedjeljak je u podne okupila predstavnike svih zainteresiranih organizacija koje su, nezadovoljne situacijom u društvu, najavile da neće ove godine nazočiti službenom obilježavanju žrtava stradalih u logoru NDH Jasenovcu, planiranom za 22. travnja. Na sastanku na Pantovčaku bili su predsjednik Koordinacije židovskih općina RH Ognjen Kraus i predsjednik Srpskog narodnog vijeća u Hrvatskoj Milorad Pupovac, a pozvani su i predstavnici Roma..., te predsjednik Saveza antifašističkih boraca RH.

Ovom sastanku prethodio je posjet Nicholasa Deana, posebnog izaslanika za pitanja holokausta američkog State Departmenta, koji je razgovarao s predsjednicom i B. Lustigom o temama kao što su pitanje oduzete židovske imovine, edukacija o holokaustu i odavanje počasti žrtvama.”

Da napomenem, kako kaže wikipedia, “Nicolas Dean je član američke Foreign Service i, od kolovoza 2014., specijalni poslanik za Pitanja Holokausta.

On je zadužen za razvijanje i izvršenje američke političke odredbe, u koju spada povratak imovine iz vremena holokausta njezinim zakonitim vlastnicima i odštetu za nepravdu počinjenu za vrieme holokausta..”

Što se tiče Židova i njihove imovine u Hrvatskoj, svi oni vrlo dobro znadu da su njihovu imovinu 1945. - 1948. zaplienile jugoslavenske komunističke vlasti, što su bezbroj puta posviedočili mnogi čestiti (neboljševički) Židovi, poput čestite povjesničarke dr. Ester Ditman, pa neka Dean, razni Goldsteini, Krausi i svi oni koji imaju vrlo malo veze s holokaustom, ali su, radi te odštete postali “bliza rodbina” stradalih žrtava i kravu holokausta već nekoliko puta izmuzli do krvi, traže nadoknadu u Beogradu, “prestonici” njihove Jugoslavije.

A za američke “pravednike” poput tog Nicolasa Deana, Neila Shera i drugih, imam jedno pitanje, kada će se potomstvu Rusa, Ukrajinaca, Bjelorusa i drugih naroda platiti odšteta za golemu pljačku koju su nad tim narodima izvršili boljševici?

Kada i kako ćete vi Amerikanci platiti odštetu Indijancima, nad kojima ste izvršili strahovit genocid, u mnogo čemu gori od onoga koji su nacisti izvršili nad Židovima? Kada ćete njihovom potomstvu vratiti zemlju njihovih predaka, koju ste im silom oružja oteli?

“Nakon sastanka s Deanom, a uoči onog s predstavnicima žrtava koji planiraju "alternativnu" komemoraciju 14. travnja u Jasenovcu, kojima bi se mogao pridružiti i šef oporbe Zoran Milanović,” kaže se dalje u Večernjaku, “predsjednica je dala novu važnu izjavu: "Da budem sasvim jasna, NDH je bila najmanje nezavisna i najmanje je štitila interese hrvatskog naroda, a ustaški režim bio je zločinački režim. Antifašizam je u temeljima hrvatskog ustava, a moderna hrvatska država izrasla je na temeljima Domovinskoga rata pod vodstvom prvog hrvatskog predsjednika, doktora Franje Tuđmana”. Predsjednica je pozvala građane na ukidanje podjela oko ideoloških pitanja”.

Tako naša, kako je neki nazvaše; “lijepa”, “draga”, “zgodna”, “seksi” ili kako se na engleskom kaže, well f..ked “antifašistkinja”, po zna koji put bljuje svoj “antifašistički” otrov na Nezavisnu Državu Hrvatsku i ustaštvo dok istodobno licemjerno poziva svoje “građane” na ukidanje podjela oko ideoloških pitanja”.

Dalje, Večernjak se razpisao o interviewu-u s nekim jugoslavenskim “dezajnerom” Mirkom Ilićem, koji će kako vele “biti gost zagrebačkog Festivala tolerancije i održati predavanje "Simboli mržnje" o sveprisutnoj neofašističkoj ikonografiji”.

“Mirko Ilić, umjetnik s reputacijom buntovnika, jedan od najistaknutijih dizajnera i ilustratora s naših prostora koji je međunarodni ugled izgradio kao art direktor Timea, New York Timesa i Washington Posta, počasni je gost Festivala tolerancije”, kaže se u Večernjaku.

“U Zagreb je iz SAD-a stigao kako bi sutra (Kino Europa, u 11 sati) održao multimedijalno predavanje “Simboli mržnje” o neofašističkoj ikonografiji sveprisutnoj na javnim prostorima u cijeloj regiji.

Što vas je potaknulo na angažman o grafičkom govoru mržnje?, pita V.L.

“Trenutak kada je moja prijateljica, inače razumna osoba, na Facebooku objavila fotografiju svog 13-godišnjeg sina u majici “Hajduk jugend” i time se hvalila. Ja sam uvijek politički angažiran. K tome sam grafičar, pa je logično da reagiram na znakove”.

Znači, za ovog jugo-izmećara ova obična njemačka rieč, koja ne znači ništa drugo nego mladež ili mladost, je simbol mržnje, simbol nacizma i fašizma.

Je li se ovaj “grafičar” ikada kroz onih 45 godina boljševičke vladavine ljutio kada je naša mladež na majicama morala nositi komunističke krvave petokrake i napis Titova omladina?

“Na ulicama, na zidovima. Imam tone fotografija iz svih dijelova Zagreba. U Splitu i Dubrovniku postoje ozbiljni, oslikani grafiti, svojevrsni murali s neonacističkim znakovima i to je svima normalno. Hrvati to prešućuju”.

Jugoslavenska hulja ne kaže tko mu je u Ameriku poslao “te tone fotografija” i pravi se da ne zna da te “murale s nacističkim znakovima” po uputama svojih starijih, crta jugoslavenska omladina, podmladak jugoboljševičkih ostataka koji su ga, u strahu od lustracije njihovih megazločina, pozvali da im pomogne u ocrnjivanju hrvatskog naroda.

“Ja sam kao bumerang: baciš me i ja se vratim. Bez ove sredine ne bih postojao i na tome sam neizmjerno zahvalan. Dođeš, naime, u te godine kada treba nešto i vratiti. Vješanja u Nurnbergu 16. listopada 1946”.

Ne druže, nisi ti bumerang, nego smrdljiva jugoslavenska vreća izmetina, čijeg smrada se Hrvatska mora riješiti, ili je neće biti!

Drzkost zionističkih boljševika nema granica. Oni i njihovi ortaci eto zahtievaju da se u hrvatskim školama mora učiti o holokaustu, ali samo onome nad Židovima. Slažem se da naša djeca trebaju znati istinu o svim zločinima, ali najprije o onim najvećim i najgroznijim koje su počinili židovski boljševici.

ŠTO JE S HOLOKAUSTOM KOJI SU POČINILI ŽIDOVSKI BOLJŠEVICI?

Izraelski povjesničar Louis Rapoport piše: “Odmah poslie Boljševičke revolucije, mnogi Židovi su bili euforični radi svoje vrlo visoke reprezentacije u novoj (boljševičkoj) vladi. U prvom Lenjinovom politbirou dominirali su Židovi.

U toj vladi Židovi su bili uključeni u sve aspekte Revolucije, uključujući i najblatnije radnje. Iako su komunisti obećali da će u Rusiji izkorieniti antisemitizam on se, radi iztaknutosti mnoštva Židova u boljševičkoj administraciji, poslie revolucije počeo naglo širiti, posebno za vrieme traumatične nehumane sovjetizacije koja je usliedila”.

Povjesničar Salo Baron piše da je silno nerazmjeran broj Židova stupio u boljševičku tajnu policiju “ČEKA” (Črezvičajnaja komisija), koja je bila mnogostruko bestijalnija i krvoločnija od Hitlerovog Gestapo-a. nap. a.).

Tisuće i tisuće onih koji su se na bilo koji način zamjerili Čeki, kaže Salo Baron, streljali su židovski iztražitelji.

Na čelu kolektivnog boljševičkog vodstva, koje je preuzelo vlast u danima kada je Lenjin bio pri smrti, bio je brbljavi, podli, Židov Ovsei-Gershon Aronovich Radomyslsky “Žinovjev”, čija taština nije imala granica”.

“Svaki onaj tko je imao nesreću pasti u ruke Čeke,” piše drugi židovski povjesničar, Leonard Šapiro, “imao je vrlo dobru priliku da se nađe suočen sa, i da bude na mjestu ustrieljen od židovskog iztražitelja.”

“Židovi su sačinjavali skoro 80% zapovjednika i agenata Čeke,” piše W. Bruce Lincoln, američki profesor ruske poviesti.

U svietlu svega ovoga, nije iznenađujuće da je Jakov Jurovski, vođa boljševičkog odreda koji je izvršio umorstvo cara Nikolaja Romanova i njegove čitave obitelji bio Židov, kao što je bio i Jakov Sverdlov, jedan od boljševičkih šefova, koji je s Lenjinom supodpisao nalog za izvršenje umorstva”.

Među ostalima i Igor Šafarević, ruski matematičar svietskog značaja, oštro kritizira židovsku ulogu u rušenju ruske monarhije i dovođenje komunističke vladavine u njegovu zemlju.

Šafarević je bio vodeći pobunjenik i aktivist za ljudska prava u posliednjim decenijima postojanja Sovjetskog Saveza i jedan od osnivača Odbora za obranu ljudskih prava u Sovjetskom savezu.

U knjizi “Rusofobija”, koju je napisao deset godina prije sloma komunističke vladavine, on piše da su Židovi bili najbrojniji u boljševičkoj tajnoj policiji.

“Značajno židovstvo bojlševičkih krvnika,” Šafarević dalje piše, “najjasnije je iztaknuto u umorstvu cara Nikolaja II. Romanova i njegove obitelji”.

“Ovo ritualno umorstvo simboliziralo je kraj stoljećima ruske poviesti.

Izgledalo bi da bi se predstavnici neznatne etničke manjine trebali držati što dalje od ovog zločinačkog čina, koji će odjekivati kroz čitavu poviest.

Ali, s kojim imenima smo mi tu suočeni? Šef izvršitelja umorstva je Jakov Jurovski i on je svojom ruukom ustrielio cara; predsjednik lokalnog sovjeta je

Vaisbart “Beloborodov”, osoba odgovorna za administraciju Ekaterinburga je Šaja Gološčekin.

Kako bi slika ovog židovskog boljševičkog zločina bila kompletna, zločinci su po izvršenju zločina na zidu podruma u kojem su umorili cara i njegovu obitelj, krvlju svojih žrtava napisali dvostih iz pjesme židovskog pjesnika Moritza Oppenheima, alias Heinrich Heine, o kralju Baltazaru, koji je, kako je zapisano u židovskoj bibliji, bio ubijen za to što je uvriedio Jehovu”.

U svojoj knjizi britanski novinar Robert Wilton 1920. godine piše: “Na sve što je vezano za boljševizam neizbrisivo je utisnut pečat strane invazije.

Umorstvo cara i njegove obitelji planirao je Židov Jakov Sverdlov, koji se u Rusiju vratio iz Njemačke, i izvršeno od strane Židova; Gološćekina, Siromolotova, Safarova, Vojkova i Jurovskog. To nije bio čin ruskoga naroda, nego neprijateljskog invadora”.

Tih godina i Winston Churchil piše: “Nema potrebe uveličavati ulogu u stvaranju boljševizma i podizanja revolucije u Rusiji, koju su odigrali ovi međunarodni i u većini ateistički Židovi. Izuzev Lenjina, većina vodećih boljševika su Židovi.

Povrh toga, primarnu inspiraciju i pogonsku snagu predstavljaju židovski vođe.

Tako, čisti Rus Čičerin je zasjenjen njegovim nominalnim zamjenikom Litvinovim, a utjecaj drugih Rusa kao što su Buharin i Lunačarski, ne može se uzporediti s moći koju ima Trocki ili Žinovjev, diktator Crvene tvrđave (Petrograda), ili Krasin i li Radek - svi Židovi.

Židovska dominacija u sovjetskim institucijama je još više zapanjujuća.

Iztaknuti, ako ne i glavni udio u sustavu terorizma koji rabi Izvanredna komisija za suzbijanje kontra-revolucije (Čeka) preuzeli su Židovi, a u nekim zamjetljivim slučajevima i Židovke”. Tako je uz mnoštvo drugih pisao Winston Churchill.

Umorstvo cara i njegove obitelji i sve druge nebrojene masakre nevinog pučanstva, “narodni komesar Crvene armije”, Lev Bronstein “Trocki” opravdava “koristnim i potrebnim mjerama”.

On piše: “Odluka (za umorstvo cara i njegove obitelji) nijebila samo svrsihodna nego potrebna. Žestina ove kazne je pokazala svakome da ćemo se mi nastaviti boriti nemilosrdno, ne prezajući pred ničim. Ubojstvo careve obitelji je bilo potrebno ne samo da se zastraši, ustravi i unese osjećaj beznađa u neprijatelja, nego i da se uzdrma naše vlastite redove, da pokažemo da nema povratka nazad, da pred nama totalna pobjeda ili propast”.

TABU TEMA STARA 99 GODINA

Zato što su ga u periodu između 1917. i 1990. godine izravno počinili židovski boljševici ili je učinjen u ime njihove marksističke ideologije, holokaust nad Ukrajincima, Rusima, Kozacima, Hrvatima, Poljacima,Česima, Rumunjima i nizom drugih naroda, ne smije se ni spominjati.

Sve svoje zločine oni su svalii na Staljina, a na svaki način izbjegavaju spomenuti da su sve te zločine genocida počinili najviše njegovi ortaci, židovski bolševici; Trotski, Jagoda, Kaganović, Žinovjev, Kamenev i tisuće i tisuće drugih.

Osim nekolicine poštenih ljudi, svi židovski povjesničari, a posebno pseudopovjesničari, poput juniora i seniora Goldsteina, vješto izbjegavaju spomenuti barem Gladomor kojim su šefovi zloglasne Čeke, 80% Židovi, 1932. i 1933. glađu umorili između 8 i 12 milijuna Ukrajinaca.

Kada neki od tih “povjesničara” ipak prisiljen spomenuti ovaj najveći zločin u povesti onda broj žrtava pokušavaju svesti na što niži broj - i nitko ih za to ne naziva poricateljima holokausta.

Stara boljševička hulja Goldstein, o krvniku Titi injegovim bolševičkim krvolocima piše hvalospjeve, a kad god mu pod petama postane malo vruće onda onda se pokušava izvući blesavim teljuzganjem kako je njegov idol bio “antifašist” samo za trajanja rata.

Time valjda želi reći da je Tito poslije završetka rata dao pobiti više od pola milijuna Hrvata zato što se od boljševičkog krvnika, sliedbenika Marksove ideologije pretvorio u nacista.

Nije li zanimljivo da ni on, ni Ognjen Kraus, niti ijedan od njih nigdje ne spominju da je glavni ideolog onih koji su po završetku 2. svj. rata izvršili genocid nad hrvatskim narodom, koji je dobrim dielom u tri godine 1945. - 1948., izvršen i u Jasenovcu, bio Židov Moša Pijade.

Ali, što nam vriedi na sve ovo trošiti svoje vrieme i svoje živce kad, izuzev par častnih ljudi poput Zlatka Hasanbegovića i još nekolicine, sva ta raja u toj tobožnjoj “Vladi domoljubne koalicije” ne vriedi više od obične kante splačina.

Oni koji nisu sasvim zadojeni titoizmom obični su oportunisti i nesposobni klimavci, koji u nijednoj napola-modernoj državi ne bi prošli izpit za obične portere.

Ta ništarija eto podupire otrovnu jugodrolju Vesnu Pusić u njezinom questu za mjesto glavnoga tajnika UN-a. Super-neinformirani “wonderboy” Orešković prima predstavnike kanadskih novinara i obećaje im da će dati još veću slobodu jugokomunističkim i četničkim medijima u Hrvatskoj, umjesto da ih upita što bi se s njima dogodilo da oni počnu pisati protiv Kanade ono što boljševički i četnički tisak neprestano piše protiv Hrvatske.

Uza sve to mi ne smijemo i nećemo sustati u borbi za konačno oslobođenje svoga naroda i neka svima bude jasno da smo mi, sinovi i kćeri, unuci i unuke, praunuci i praunuke ustaša, domobrana i svih častnih branitelja naše napaćene Domovine, ponosni smo na svoje junačke predke. Mi ne trebamo vas, potomke izdajnika, uljeza i zločinaca koji su nad našim narodom izvršili genocid, da nam držite lekcije o tobožnjim zločinima koje su oni počinili,jer svi mi znamo, a vrlo dobro znate i vi, da su to zločini vaših izdajničkih predaka, koje vi već 70 godina pokušavate prebaciti na one koji su častno branili svoju Domovinu.

Za Dom Spremni!

Ja sam Zvonimir Došen

Braniteljski radio, emisija Za Dom Spremni, subota 16. travnja 2016.

Login Form