Ova gamad, koja sada glumi hrvatsku vlast, osjeća se sigurnom na svojim položajima. Pa evo, i ovaj slučajčić s diplomaticom, koja je bila napisala nekoliko istinitih stvari, jasno ilustrira o čemu je riječ--valja hrvatski narod izručiti neprijateljima čovječanstva tako što će mu stalno pripisivati nekakvu fantomsku „netoleranciju“.

Related image

Povodom Europskog dana sjećanja na žrtve totalitarnih sustava, pokop 294 žrtve ekshumirane na području Gračana, održati će se 23. kolovoza 2019. s početkom u 10:00 sati u cintoru župne crkve Sv. Mihaela u Gračanima, Isce 33A, Zagreb, vijest je koja se teško probija u tiskane i elektronike medije.

Image result for elizabeta madjarević

Navodni facebook post do prije nekoliko dana prve tajnice u veleposlanstvu RH u Berlinu Elizabete Mađarević izazvao je organiziranu medijsku histeriju u Hrvatskoj. Tako orkestrirane napade na osobu koja navodno ima drukčije privatno mišljene od diktatorske vlasti u Hrvatskoj nisam vidio od vremena progona hrvatskih disidenata zbog njihovih aktvnosti u Hrvatskom proljeću 1971. godine.

Image result for marko perković hos

A glede pjevanja pjesme „Bojna Čavoglave“, ne treba sumnjati da ću je, kao i drugi Hrvati, pjevati na isti način kao što smo je pjevali u Domovinskom ratu, na isti način pjevat će je, nadam se, i moja djeca, i, ako Bog da, i djeca moje djece, što koštalo da koštalo”, zaključuje dr. sc. Ante Nazor.

Pitanje svih pitanja je što će policija uopće može pronaći u kući Lovre Kuščevića??

Teško je povjerovati da će Kuščević, nakon izbijanja afere, upravo u kući na Braču držati kompromitirajuće dokaze.

Image result for hos zastava

Zašto na ovu sramotnu izjavu šute brojne dragovoljačko - braniteljske udruge i recimo tzv. Generalski zbor, kao i neki pojedinci, danas kupljeni i potkoženi ili kako to oni kažu, okrenuti budućnosti ? Zašto se nama dragovljcima- braniteljima i s kojim pravom nameće ustašluk i zar neki danas zaista misle da je ZDS bio samo bojni pozdrav HOS-a? Pa osobno sam nosio tu oznaku kao pripadnik ZNG-a i to dok HOS još nije bio ni osnovan! 

Andrej Plenković dozvoljava Miloradu Pupovcu, samozvanom i lažnom predstavniku hrvatskih Srba, ali pravom predstavniku velikosrpske pete kolone da diktira politiku stožernoj hrvatskoj političkoj stranci po kojoj se ona pretvara via facti u provoditelja politike Memorandum2 SANU. S takvim Plenkovićem i poslušnim članstvom nema šanse da se ikad otkriju ubojice i grob lipičkog mirotvorca dr. Ivana Šretera

Zanimljivo je da kada migranti stradaju u Sredozemlju kao ovih tjedana, medijski se u Europi upire prstom u ljude, poput Salvinija, koji traži samo jedno: vladavinu zakona, osim za one koji bježe od životne i bilo koje druge ugroze. No nitko ne upire prstom u one koji stvaraju kaos, u trgovce ljudima i nevladine udruge.

Glede kriminalizacije pozdrava Za dom, Visoki prekršajni sud i mudraca (mudrace) koji su takvu presudu donijeli, treba tužiti Vrhovnom sudu, Ustavnom sudu i svim mogućim sudovima uključujući europske, međunarodne i izvanzemaljske budući da je riječ o flagrantnom kršenju slobode govora i temeljnih ljudskih prava, o rabulistima, o represivnoj drskosti iz krila pomahnitalih „organa“

Konzumenti hrvatskih medija odlično znaju što rade srpske starlete, arlaukače i pevaljke, a čak i nacionalna dalekovidnica jako se brine da gledatelji imaju izravne prijenose prosvjeda u Srbiji. Srpska estrada gotovo da je stopljena s hrvatskom; razlike u prezentaciji gotovo da i nema. Regija ovo, regija ono, nema teme u koju se ne će upetljati famozna regija. Mogu li Hrvati uopće bez “regije”?

Za sve je kriv HDZ

Pin It

Od kad je Kukuriku koalicija preuzela vlast u Hrvatskoj neprestano me pitaju i prijatelji i kolege zašto do sada nisam ni slova napisala protiv njih. Odgovor je vrlo jednostavan: nemam inspiracije. Za mene su oni samo skup manekena kojima je vlast pala u krilo zahvaljujući izdaji i lopovluku onih koji su se zaklinjali u domoljublje.

Ja nisam ni književnica ni novinarka da mogu pisati ono što publika želi, moje pero vodi samo srce, pa svidjelo se to nekom ili ne, pišem samo ono što osjećam. Prema ovoj privremeno postavljenoj garnituri političara ne osjećam apsolutno ništa i na razumijem one kod kojih je njihov dolazak na vlast izazvao paniku.

Većina Vas reći će mi da itekako ima razloga za paniku jer su komunisti preuzeli Hrvatsku. Točno je da su ju preuzeli, ali pitanje je kad su ju uopće pustili i da li smo mi Hrvatsku uopće imali?

Možda u onom kratkom vremenu dok je trajao rat, pa su se komunisti posakrivali po podrumima ili pobjegli glavom bez obzira, da ih njihova braća s istoka slučajno ne pogode metkom. Možda jedino tad smo bili pošteđeni partizana, udbaša, komunista, jugoslavena i takozvanih hrvata koji će prodati i oca i majku i dom i Domovinu za malo slave i šaku dukata.

Možda, i najvjerojatnije dok je Franjo Tuđman bio živ, iako je i to upitno, poglavito u posljednjim godinama njegovog života. Pokojni, i jedini za sada hrvatski predsjednik bio je nesumnjivo velik i mudar čovjek koji je svoj san stopio sa snovima hrvatskog naroda i pretvorio ga u stvarnost. Ali poput svih sanjara (osobno ga mogu razumjeti), počinio je kardinalnu grešku koju sada skupo plaćamo. Naivno je vjerovao da je zločincima dovoljno oprostiti i da više neće griješiti. Stvarajući Hrvatsku želio je poput brižnog oca okupiti cijelu obitelj za istim stolom, zaboraviti prošlost i graditi budućnost ljubavi i zajedništva. E moj predsjedniče, koja zabluda!

Komunisti presvučeni u domoljube okružili su pokojnog Franju, i dok se on borio s teškom bolešću već tada su preuzeli Hrvatsku. Nakon njegove smrti u stranci koja je nekad bila njegova dolazi do kaosa i već na prvom ispitu padaju. Za Franjinog nasljednika dolazi lopov i veleizdajnik kakvog hrvatska povijest ne pamti, a nije da ih nismo imali.

Sve što je disalo hrvatski i imalo u sebi trunčicu domoljublja iz stranke je otjerano ili marginalizirano do poniženja. Ostali su samo dragi Ivo, njegova vjerna obožavateljica Jaca i njima slična banda beskarakternih poslušnika. U samo jedanaest godina uspjeli su rasprodat sve što smo imali, uništit sve što je bilo vrijedno i sve kvalitetne ljude maknut na margine. Odrekli su se branitelja, intelektualaca, stručnjaka i običnog puka kojima je do Hrvatske stalo i na njihova mjesta postavili poslušnike, beskičmenjake i prodane duše.

Ono što je najpogubnije sve su to radili pjevajući Himnu i držeći ruku na srcu. Uništili su Hrvatsku i nažalost, većini poštenog naroda omrznuli i domoljublje i Domovinu. Sve to dio je plana kojeg su osmislili zajedno sa svojim drugovima koji su ostali u SDP-u čuvati rezervni položaj kako bi se po potrebi mogli smjenjivati na vlasti.

Čim se narod počne buniti protiv lopovluka i izdaje, javi se Zoki ili Pusićka ili neko od prepametnih ljevičara, izvali neku crvenu floskulu i odmah su tu hadezeovci koji im se kao suprotstave braneći Hrvatsku, pa se danima javno svađaju i zabavljaju mase dok se prašina ne slegne i ovce prestanu blejat. I tako godinama.

Narod u većini ne vjeruje više nikom, ne izlazi na izbore, ne znači mu puno tko ga i kud vodi jer se bori za svakodnevno preživljavanje sebe i obitelji. Sustavno ispiranje mozga i medijske manipulacije učinile su svoje. Narod je u većini okrenuo leđa vlastitoj državi i živi u snovima, netko sanja bivšu a netko buduću, samo da nije ova, ova ništa ne vrijedi.

Tom užasu doprinjela je i sustavna nebriga za narod od onih koji su uz političare najodgovorniji za društvenu svijest, a to je Crkva i intelektualna elita, a o tadašnjoj takozvanoj političkoj desnici ne želim više trošiti ni slova.

Prava opasnost od crvene Hrvatske nikad zapravo nije ni prestala tako da mene dolazak na vlast ovih službeno crvenih ni najmanje ne uzrujava. Jedino po čemu su gori od hadezeovaca je to što su nesposobni čak i dogovorit se međusobno što će narodu lagat. HDZ je po tom pitanju bio vrhunski uigran tim.

Kukuriku koaliciju prepuštam na kritiku ljevičarima. Koliko vidim po pisanju vodećih „lijevih“ novinara i kolumnista njima je već sada dosta i Zokija i nesposobnjakovića oko njega. Neki naivniji koji su povjerovali da će ih ovaj indolenti mužek izvesti iz krize, već se lagano bude iz sna i vide da od toga ništa. Još su nestrpljiviji oni koji Hrvatsku ne mogu vidjet ni nacrtanu na karti, nadali su se Zokijevom obračunu s „Ustašama“. Po njihovim željama, sve nas kojima je još stalo do Hrvatske trebalo je zatvorit, poubijat i protjerat preko granice a Branitelje sve na sud i obavezno im uzet mirovine. Nije isključeno da i sam Zoki to ne priželjkuje, za Vesnu Pusić sam sigurna. Samo što za to treba imat hrabrosti a hrabrost je vrlina koju Bog ne daje svakom.

Ljevičari svih vrsta i oblika eto vam vašeg Zokija pa se vi natežite s njim. Možda vas konačno zakopa onako kako su nas desničare zakopali „naši“.

Za mene je još uvijek HDZ najveći problem Hrvatske i njihov uzurpirani monopol na domoljublje.

Oni su pravi izdajnici hrvatskog naroda, kukurikavci su im samo kaskaderi.

Jasna

Login Form