Polazeći od višedesetljetne potrebe za okupljanjem i suradnjom hrvatskih suverenističkih i nacionalističkih snaga te imajući na umu pogubnost prividnog dvostranačja koje vladajućim oligarhijama, pa i sadašnjoj vladi Republike Hrvatske kao svojevrsnoj trgovačkoj hrvatsko-srpskoj koaliciji, omogućuju upravljanje nacionalnom sudbinom

Image result for romi medjumurje teror"

Ministrica bi protiv međimurskih "terorista" provodila »dodatne mjere obiteljsko-pravne zaštite«!

Te naše drage manjine. I srpska, i talijanska, i bošnjačka, i romska… Da, romska. Više se ni ne smije reći drukčije. Pleonazam "rom" istisnuo onu prijašnju riječ "…….".

Related image

Nakon današnjeg skupa u Lisinskom, Škoro definitvno više nije “onaj treći” kandidat na predsjedničkim izborima, onaj koji je u izbornoj trci tek reda radi i nakon nje se za njega više neće čuti. Škoro je favorit. Njega sve više ljudi vidi kao hrvatski pandan onom što je Trump u SAD-u, AfD u Njemačkoj, Orban u EU.

Kolindu Grabar-Kitarović bira 26,8 posto ispitanika (28,6 posto u studenom). Zorana Milanovića 25,4 posto (24,3 posto u studenom), a Miroslava Škoru 21 posto (16,7 posto u studenom)!

HDZ je na svojoj službenoj Facebook stranici objavio kratki tekst u kojemu su napali Miroslava Škoru, Mostovce i Velimira Bujanca zato što, tvrde, nisu ni slova napisali o obljetnici smrti Franje Tuđmana na kojeg se stalno pozivaju. Posebno su se okomili na dr. sc. Zlatka Hasanbegovića – kao muslimana, tvrdeći da mu je Alija Izetbegović bio bliži nego dr. Franjo Tuđman.

Ne uspije li predsjednica, a još ako se dogodi ono najgore, da prvi put predsjednik u utrci za drugi mandat ne uđe ni u drugi krug, to će se katastrofalno odraziti na Plenkovića i bit će početak njegova neizbježnog kraja. Jer njegovi će mu reći – izgubio si euroizbore, izgubio si i predsjedničke, zbog naših fotelja i poslova ne možemo dopustiti da izgubiš i parlamentarne

Image result for tomašić škoro

Ovih dana Ruža Tomašić je otvoreno stala uz predsjedničkog kandidata Miroslava Škoru dajući mu svoj potpis, a da je Škori potpora ove suverenistice i nekadašnje pravašice iznimno važna, svjedoči i njegov posjet Strasbourgu, gdje ga je Ruža upoznala s aktivnostima koje obavlja.

Image result for škoro

Tog briselskog činovnika i nekolicinu njegovih ministara bez dana radnog iskustva nijedan poduzetnik, uključujući mene, nikad ne bi zaposlio u svojoj tvrtki. Zašto onda da nam vode državu?!

Image result for hrvatska vojska

Ozbiljne države uvijek razrađuju i alternative za slučaj izvanrednog stanja odnosno za stanje tektonskih lomova kako se u slučaju da do njih dođe ne bi pronašle na brisanom prostoru. I zato bi Hrvatska trebala čim prije obnoviti ratno zrakoplovstvo i kupiti sustave srednjeg dometa (u slučaju da Srbija nabavi S-300 na to treba, kako bi se osigurala ravnoteža, reagirati simetrično).

Image result for penava

Penava je odgovarao i na pitanja o prepirci na relaciji Plenković-Škoro, odnosno na pitanje – je li glas za Miroslava Škoru glas za Zorana Milanovića? “Glas za Miroslava Škoru je glas za Miroslava Škoru”, jasno je odgovorio. Na pitanje znači li to da se ne slaže s premijerom, koji tvrdi upravo to, kazao je kako “svatko ima pravo na svoje mišljenje.”

Za sve je kriv HDZ

Pin It

Od kad je Kukuriku koalicija preuzela vlast u Hrvatskoj neprestano me pitaju i prijatelji i kolege zašto do sada nisam ni slova napisala protiv njih. Odgovor je vrlo jednostavan: nemam inspiracije. Za mene su oni samo skup manekena kojima je vlast pala u krilo zahvaljujući izdaji i lopovluku onih koji su se zaklinjali u domoljublje.

Ja nisam ni književnica ni novinarka da mogu pisati ono što publika želi, moje pero vodi samo srce, pa svidjelo se to nekom ili ne, pišem samo ono što osjećam. Prema ovoj privremeno postavljenoj garnituri političara ne osjećam apsolutno ništa i na razumijem one kod kojih je njihov dolazak na vlast izazvao paniku.

Većina Vas reći će mi da itekako ima razloga za paniku jer su komunisti preuzeli Hrvatsku. Točno je da su ju preuzeli, ali pitanje je kad su ju uopće pustili i da li smo mi Hrvatsku uopće imali?

Možda u onom kratkom vremenu dok je trajao rat, pa su se komunisti posakrivali po podrumima ili pobjegli glavom bez obzira, da ih njihova braća s istoka slučajno ne pogode metkom. Možda jedino tad smo bili pošteđeni partizana, udbaša, komunista, jugoslavena i takozvanih hrvata koji će prodati i oca i majku i dom i Domovinu za malo slave i šaku dukata.

Možda, i najvjerojatnije dok je Franjo Tuđman bio živ, iako je i to upitno, poglavito u posljednjim godinama njegovog života. Pokojni, i jedini za sada hrvatski predsjednik bio je nesumnjivo velik i mudar čovjek koji je svoj san stopio sa snovima hrvatskog naroda i pretvorio ga u stvarnost. Ali poput svih sanjara (osobno ga mogu razumjeti), počinio je kardinalnu grešku koju sada skupo plaćamo. Naivno je vjerovao da je zločincima dovoljno oprostiti i da više neće griješiti. Stvarajući Hrvatsku želio je poput brižnog oca okupiti cijelu obitelj za istim stolom, zaboraviti prošlost i graditi budućnost ljubavi i zajedništva. E moj predsjedniče, koja zabluda!

Komunisti presvučeni u domoljube okružili su pokojnog Franju, i dok se on borio s teškom bolešću već tada su preuzeli Hrvatsku. Nakon njegove smrti u stranci koja je nekad bila njegova dolazi do kaosa i već na prvom ispitu padaju. Za Franjinog nasljednika dolazi lopov i veleizdajnik kakvog hrvatska povijest ne pamti, a nije da ih nismo imali.

Sve što je disalo hrvatski i imalo u sebi trunčicu domoljublja iz stranke je otjerano ili marginalizirano do poniženja. Ostali su samo dragi Ivo, njegova vjerna obožavateljica Jaca i njima slična banda beskarakternih poslušnika. U samo jedanaest godina uspjeli su rasprodat sve što smo imali, uništit sve što je bilo vrijedno i sve kvalitetne ljude maknut na margine. Odrekli su se branitelja, intelektualaca, stručnjaka i običnog puka kojima je do Hrvatske stalo i na njihova mjesta postavili poslušnike, beskičmenjake i prodane duše.

Ono što je najpogubnije sve su to radili pjevajući Himnu i držeći ruku na srcu. Uništili su Hrvatsku i nažalost, većini poštenog naroda omrznuli i domoljublje i Domovinu. Sve to dio je plana kojeg su osmislili zajedno sa svojim drugovima koji su ostali u SDP-u čuvati rezervni položaj kako bi se po potrebi mogli smjenjivati na vlasti.

Čim se narod počne buniti protiv lopovluka i izdaje, javi se Zoki ili Pusićka ili neko od prepametnih ljevičara, izvali neku crvenu floskulu i odmah su tu hadezeovci koji im se kao suprotstave braneći Hrvatsku, pa se danima javno svađaju i zabavljaju mase dok se prašina ne slegne i ovce prestanu blejat. I tako godinama.

Narod u većini ne vjeruje više nikom, ne izlazi na izbore, ne znači mu puno tko ga i kud vodi jer se bori za svakodnevno preživljavanje sebe i obitelji. Sustavno ispiranje mozga i medijske manipulacije učinile su svoje. Narod je u većini okrenuo leđa vlastitoj državi i živi u snovima, netko sanja bivšu a netko buduću, samo da nije ova, ova ništa ne vrijedi.

Tom užasu doprinjela je i sustavna nebriga za narod od onih koji su uz političare najodgovorniji za društvenu svijest, a to je Crkva i intelektualna elita, a o tadašnjoj takozvanoj političkoj desnici ne želim više trošiti ni slova.

Prava opasnost od crvene Hrvatske nikad zapravo nije ni prestala tako da mene dolazak na vlast ovih službeno crvenih ni najmanje ne uzrujava. Jedino po čemu su gori od hadezeovaca je to što su nesposobni čak i dogovorit se međusobno što će narodu lagat. HDZ je po tom pitanju bio vrhunski uigran tim.

Kukuriku koaliciju prepuštam na kritiku ljevičarima. Koliko vidim po pisanju vodećih „lijevih“ novinara i kolumnista njima je već sada dosta i Zokija i nesposobnjakovića oko njega. Neki naivniji koji su povjerovali da će ih ovaj indolenti mužek izvesti iz krize, već se lagano bude iz sna i vide da od toga ništa. Još su nestrpljiviji oni koji Hrvatsku ne mogu vidjet ni nacrtanu na karti, nadali su se Zokijevom obračunu s „Ustašama“. Po njihovim željama, sve nas kojima je još stalo do Hrvatske trebalo je zatvorit, poubijat i protjerat preko granice a Branitelje sve na sud i obavezno im uzet mirovine. Nije isključeno da i sam Zoki to ne priželjkuje, za Vesnu Pusić sam sigurna. Samo što za to treba imat hrabrosti a hrabrost je vrlina koju Bog ne daje svakom.

Ljevičari svih vrsta i oblika eto vam vašeg Zokija pa se vi natežite s njim. Možda vas konačno zakopa onako kako su nas desničare zakopali „naši“.

Za mene je još uvijek HDZ najveći problem Hrvatske i njihov uzurpirani monopol na domoljublje.

Oni su pravi izdajnici hrvatskog naroda, kukurikavci su im samo kaskaderi.

Jasna

Login Form