Zadnji komentari

ZmisiS: Istina o HDZ-u

Znači, opet jugokomunisti i srpski teroristi, tj. crvena zvijezda petokraka i kokarda zajedno ruše Hrvatsku kao što su to radili u vrijeme NDH. Onda su Tito i Draža imali zajednički štab od 1. listopada 1941., a danas Plenković i Pupovac imaju novi zajednički štab. Cilj i jednog i drugog štaba je isti, a to je rušenje hrvatske države i porobljavanje hrvatskog naroda. 

Add a comment

Opširnije...

ZmisiS: 80 godina od proglašenja Nezavisne Države Hrvatske

Na današnji dan proglašena je NDH - najsramnija epizoda u hrvatskoj  povijesti - tportal

Ustaški pokret dr. Ante Pavelić je osnovao 7. siječnja 1929. godine, dan nakon 'šestojanuarske' diktature zločinca Aleksandra Karađorđevića. Desetak dana nakon toga s još desetoricom dr. Ante Pavelić je napustio ove prostore. Nakon toga je dr-u Anti Paveliću suđenu u Beogradu u odsustvu i osuđen je na smrt. Nakon atentata na zločinca Aleksandra Karađorđevića, opet je dr-u Anti Paveliću suđeno u Beogradu, u odsustvu i opet je bio osuđen na smrt.

Add a comment

Opširnije...

ZmisiS: Komu služi papa Franjo

Papa Franjo šokirao: Sotona je taj koji otkriva grijehe biskupa! Evo  zašto.. | Dnevno.hr

Katolička crkva u Hrvata, čast izuzecima, izdala je Kristovu crkvu kao i stado. Većina pastira umjesto da štiti stado od vukova, ona surađuje s vukovima. Na žalost ni Vatikan nije ništa bolji. Papa Franjo se bavi politikom i u ime globalne politike želi uvesti inkluzivni kapitalizam. U tome mu pomažu Bill Gates, koji osniva zaklade vezane za inkluzivni kapitalizam, kao i Rotschildi, Rockfelleri i drug zločinci današnjice koji u 163 zemlje svijeta imaju oko 200 milijuna svojih radnika.

Add a comment

Opširnije...