Zadnji komentari

ZmisiS: Koliko smo sami krivi za sve ovo što nam se događa?

Pin It

Godine 1945. jugo komunisti zajedno sa srpskim teroristima (četnicima) koji su krajem 1944. prešli u partizane došli su na vlast u komunističkoj Jugoslaviji. Oni su u komunističkoj Jugoslaviji izvršili genocid, etnocid, kulturocid i aristocid nad hrvatskim narodom. Ubili su 664 katolička svećenika, redovnika i redovnice, a njihova obavještajna služba u svijetu je ubila 179 hrvatskih intelektualaca.

Oteli su privatno vlasništvo, a velik broj onih kojima su oteli njihovo vlasništvo strijeljali su. To su vlasništvo pretvorili u društveno vlasništvo kojim su samo oni mogli upravljati. Krajem 80-ih godina kada su osjetili da je s Jugoslavijom gotovo razradili su nekoliko planova kako se zadržati na vlasti i kada Jugoslavije ne bude. Iz jugoslavenskih banaka su novac povukli u svoje trezore u inozemstvu. Radilo se o desecima milijardi američkih dolara. Tim novcem su vršili privatizaciju i postali su vlasnici brojnih poduzeća i to u vrijeme dok se Hrvatska u ratu borila za opstanak i ostanak.

Na čelu od samih početaka HDZ-a na čelu HDZ-a bili su ratni zločinci iz II. svjetskog rata i komunistički zločinci iz vremena komunističke Jugoslavije poput Manolića, Boljkovca, Perkovića, Šeksa, Granića, Mesića, Bebića, Šarinića, Degoricije i ostalog jugo komunističkog smrada. Nakon pobjede HDZ-a na prvim višestranačkim izborima u HDZ se učlanjuje oko 190.000 bivših članova, bivše SKJ.

Nakon toga se događaju Likvidacije Ludviga Pavlovića, Mire Barešića, Ante Paradžika, Blaža Kraljevića, pukovnika Tihomira Mišića i brojnih drugih istinskih hrvatskih domoljuba i rodoljuba koji nisu poznati široj hrvatskoj javnosti. U Livnu u kojemu živim bilo je 6 takvih slučajeva u vrijeme rata. Možda i više, ali ja znam za 6.

Nakon VRO Oluja dok je oko 200.000 branitelja pod oružjem trebalo je donijeti zakon o otvaranju arhiva, zakon o lustraciji i zakon o smrtnoj kazni. Trebalo se obračunati s navedenom jugo komunističkom bandom i jugo komunističkim ubojicama. Trebalo je otvoriti arhivu, provesti lustraciju i pokrenuti sudske postupke protiv Manolića, Boljkovca, Perkovića, Račana i Lončara i za njih tražiti smrtnu kaznu.

Manolić, Boljkovac i Lončar su ratni zločinci iz II. svjetskog rata. Perković je zločinac iz komunističke Jugoslavije. Račan je 23. svibnja 1990. razoružao hrvatski narod, a Lončar je isposlovao embargo za uvoz oružja za bivšu Jugoslaviju znajući da su samo Srbi naoružani. Neka misli što tko hoće, ali meni je žao što kod nas nije bilo slučajeva Ceaușescu.

Umjesto da se to odradilo, jugo komunisti u HDZ-u su počeli čistiti HDZ od i ono malo hrvatskih domoljuba i rodoljuba koji su bili u HDZ-u. Godine 1998. nakon mirne reintegracije hrvatskog Podunavlja HDZ je posredstvom Šeksa spriječio raspravu o lustraciji u Saboru.

LUSTRACIJA

http://croatiarediviva.com/lustracija/

Godine 1998. događa se montirani proces protiv Dinka Šakića.

RUŠE LI PODACI JUSP JASENOVAC OPTUŽNICU I PRESUDU DINKU ŠAKIĆU?

http://croatiarediviva.com/?s=dinko+%C5%A1aki%C4%87

Umjesto da smo mi lustrirali i sudili njih, oni su lustrirali i sudili nas. Stoga nije ni malo čudno da njihovi potomci vladaju u Hrvatskoj. Crvena zvijezda petokraka (glava zmijina) i kokarda (rep zmijin) koji smo porazili u Hrvatskom obrambenom ratu 90-ih godina prošlog stoljeća opet su na vlasti iako su poraženi. Zašto? Zato jer smo samo stali na rep zmijin (kokardu), a glavu zmijinu (crvenu zvijezdu petokraku) nismo satrli, nego smo glavi zmijinoj predali oružje nakon VRO Oluja. Hrvati su u XX. stoljeću 2 puta razoružani. prvi puta 1945., a drugi puta 1995. iako smo ovaj drugi put pobijedili. Stoga nije ni malo čudno s obzirom da je glava zmijina ostala čitava da se rep regenerirao, da zmija ponovno sikće i čeka novu priliku da ugrize. Tuđman je izjavio da samo budalu zmija može 2 puta ujesti iz iste rupe. Na žalost, hrvatski narod zmija je bezbroj puta ujela iz iste rupe.

Izjava Oca Domovine dr-a Ante Starčevića:

https://i.postimg.cc/ydjnqryq/Izjava-dr-a-Ante-Star-evi-a.jpg

ZmisiS