Izbori u Zagreu: Je li agencija IPSOS namjestila 'anketu' u dogovoru s Plenkovićevim agitropom?!

Pin It

Za sat vremena će jedna nacionalna televizija objaviti rezultate “ankete” za Zagreb agencije Ipsos. Po tom “istraživanju” - izbori se ne moraju ni održati, jer favorit Sorosa, Tedeschija i Plen Kim-una, ekstremni ljevičar Tomislav Tomašević ima gotovo 40 posto, možda jedan ili dva posto manje! Ispada da su svi birači pokojnog Milana Bandića prešli k onome koji ga je cijelo vrijeme pljuvao...

Drugi je SDP-ovac Joško Klisović i ima negdje 15-ak posto, što je posve dovoljno da glumi Milanovićevog zeca, dok mu ovaj ne pronađe neko veleposlaničko mjesto... Plenkijev zec Filipović ima 10-11 posto, onako za ukras i da bi naivni pomislili kako može biti drugi, dok, zapravo, trči za ljevicu. Slijedi “iznenađenje” - Stanimirovićeva frendica Vesna Škare sa skoro 10 posto, što je vrlo dobar vic, a onda idu Troskot i Škoro, koji su tu negdje oko šest, kao i njihove stranke u standardnoj namještaljci Ante Šalinovića.

Naravno, dragi moji, u bajke ne treba vjerovati, ali ipak sada moramo krajnje ozbiljno shvatiti da je prijetnja Velikog vode, kojom garantira da Škoro nikada neće doći na vlast, ipak opasna. Jer. Soros je već izabrao, umjesto Hrvata; novi gradonačelnik Zagreba treba biti Tomislav Tomašević. A u Skupštini koalicija HDZ - Možemo, jer ako na državnoj razini imaju SDSS, što je onda sporno u ovome?!

Velimir Bujanec