Počelo je: Sandra Benčić najavljena kao govornica na skupu 'antifašističkih' boraca!

Pin It

Nije prošlo ni deset dana otkako je radikalno lijevi Tomislav Tomašević zauzeo fotelju prvog čovjeka Zagreba, a njegova ekipa već pokazuje svoje pravo, ideološko lice… Jedna od najbližih Tomaševićevih suradnica, drugarica Sandra Benčić, najavljena je kao glavna govornica na tribini 'Saveza antifašističkih boraca i antifašista' koja će se održati 16. lipnja ove godine u Zagrebu.

U Novinarskom domu će pored Benčićke, govoriti i notorni Hrvoje Klasić te nezaobilazni Ivo Goldstein, a tema je, očekivano -  'Dan antifašističke borbe' koji će proslaviti šest dana kasnije, 22. lipnja…

Podsjećamo, upravo je Sandra Benčić javno prigovarala političkoj konkurenciji da se bavi ideologijom, a ne komunalnim temama te isticala da Možemo i Tomašević nisu takvi i da ne žive u '41. niti '45. godini… Kada su tek rijetki neovisni mediji upozoravali da ekstremna zelena ljevica obmanjuje javnost, odmah su bili označavani kao širitelji lažnih vijesti i pronositelji prljave kampanje… Međutim, Tomaševićeve drugarice i drugovi razotkrili su se i brže nego što se mislilo; svjesni vlastite nesposobnosti, shvatili su da neće moći riješiti nasljeđene financijske probleme Grada Zagreba i da će, prije ili kasnije, morati krenuti s oštrim i nepopularnim rezovima - pa sada promptno pozornost javnosti ponovo skreću na sebi blizak, ideološki kolosijek…

Šteta što je samo 106 tisuća Zagrepčana pokazalo da nisu politički slijepi, pored zdravih očiju… Ekipa iz Možemo gora je čak i od zagrebačkih vrana, koje građane glavnog grada zlostavljaju otprilike dva tjedna… Govore nam da ih treba pustiti na miru i da će kljucanje po našim glavama prestati samo od sebe… S druge strane, političke vrane nikako da se smire – kljucanje traje već desetljećima, a taman kad smo očekivali barem dvotjedni predah – evo ih opet!

(P.S. Nadamo se de će Sandra Benčić, s obzirom na navodne prijave protiv dva 'alfa mužjaka' s Filozofskog fakulteta, uspjeti preživjeti tribinu sljedeće srijede...)

PHOTO/SCREEN - ONI SE BAVE 'KOMUNALNIM' PITANJIMA: Sandra Benčić govorit će na tribini 'antifašističkih' boraca…

Može biti slika sljedećeg: 3 ljudi i tekst "Savez antifašističkh boraca antifašista Republike Hrvatke U povodu obilježavanja Dana antifašističke borbe početka NOB-a pozivamo Vas na TRIBINU: Početak Drugog svjetskog rata srijedu, 16. lipnja 2021, početkom u 11 sati, velikoj dvorani Novinarskog doma, Perkovčeva ulica 2, Zagrebu Uvodna izlaganja: Prof. dr.sc. Ivo Goldstein Prof. dr. sc. Hrvoje Klasić Sandra Benčić, zastupnica Hrvatskom saboru Molimo da Vaš dolazak potvrdite na telefon 01 483 9996 ili na email: sabh@sabh.hr"

Velimir Bujanec