Pedja Mišić o Šimpragi: ‘Razlika između mene i njenog ćaće je što ja volim Hrvatsku’

Pin It

Predrag Mišić Peđa

Ona je danas potpredsjednica vlade države protiv koje se njen tata borio. Bila si mala, tvoj je robijao za nju… Draga Nives,  danas je u HR saboru govorila jedna osoba koja je nešto malo starija od tebe. Oko tri godine… Osoba koje je ‘bježala’ iz Knina iz Hrvatske, a koju je njen ćaća toliko mrzio da je i svoje dijete doveo do pogibelji, skoro do smrt

Hrvatski branitelj i bivši zatočenik srpskih logora, Vukovarac Predrag Mišić, s pozicije svoje pravoslavne vjeroispovijesti usporedio je sebe kao dragovoljca Domovinskog rata, sa ocem buduće potpredsjednice Vlade Anje Šimprage:

“Ona je danas potpredsjednica vlade države protiv koje se njen tata borio. Bila si mala, tvoj je robijao za nju… Draga Nives,  danas je u HR saboru govorila jedna osoba koja je nešto malo starija od tebe. Oko tri godine… Osoba koje je ‘bježala’ iz Knina iz Hrvatske, a koju je njen ćaća toliko mrzio da je i svoje dijete doveo do pogibelji, skoro do smrti”, objavio je Peđa na svom Facebook profilu, a u nastavku je i objasnio svojoj kćeri zbog čega joj se obraća:

“Ti to znaš, Anja ne želi znati”

“Danas si odrasla žena, imaš svoju obitelj i podarila si mi Matu. Anjin ćaća je razlog što se nisi rodila u svom Vukovaru i što te tata nije vidio godinu dana. Sve zbog njenog tate koji je toliko mrzio Hrvatsku. I zbog tvog tate koji je toliko voli. Ti znaš što je tvoj tata napravio za Hrvatsku i budi ponosna. Na žalost, Anja vidi i zna –  ali ne želi znati”, napisao je i za kraj dodao:

“Nije ona kriva zbog svog ćaće. Nemoj je kćeri mrziti, nije ona krivac. Tata je. Razlika između tvog i Anjinog tate je, tvoj voli Hrvatsku, njen mrzi. Ti to znaš, Anja ne želi znati.