Jasenovac - treća kolona: Nikad manje Srba u Donjoj Gradini!

Pin It

VUČIĆ HRVATE NAZVAO “ĐELATIMA”, A JASENOVAC “NAJVEĆIM SRPSKIM GRADOM POD ZEMLJOM”: Došao im ruski ambasador, talijanskog su napali - zbog vijenca za hrvatske žrtve!

Treća jasenovačka komemoracija danas je održana u Donjoj Gradini, u tzv. Republici Srpskoj, genocidnoj tvorevini Milorada Dodika. Uz šefa banjalučkih separatista, pred nikada manje okupljenih Srba, uglavnom učenika koji su u Gradinu došli organiziranim autobusnim prijevozom, nazočnima se obratio srbijanski predsjednik Aca Vučić.

Spominjao je Stojanku majku Knežpoljku, “360.000 ubijenih Srba samo s one strane Save”, a Hrvate je nazvao “đelatima”… U Donju Gradinu došao je s notornim Vulinom, a s odobravanjem ga je poslušao ruski ambasador u BiH, Igor Kalabuhov, poznat po izjavi o planovima protiv Hrvatske… Ipak, jedan drugi veleposlanik - onaj talijanski u Hrvatskoj, Njegova Ekselencija Pierfrancesco Sacco, bio je Vučićeva glavna meta, zbog toga što je prije tjedan dana u Jasenovcu položio vijenac u spomen hrvatskim žrtvama! Vučić zbog toga već nekoliko dana vapi za isprikom, isto kao i Dodik za tzv. državom “RS”, koju je i danas zazivao, stavljajući komemoraciju u sjenu vlastitih separatističkih težnji i legalizacije genocida počinjenog devedesetih nad Hrvatima i Bošnjacima.

VIDEO: POGLEDAJTE KAKO VUČIĆ PROZIVA TALIJANSKOG VELEPOSLANIKA I HRVATE NAZIVA “ĐELATIMA”:

Velimir Bujanec