Karačić; Zašto u Japanu nema ljevičara?

Pin It

Karačić za Direktno: Netko je vidio presudu prije nas i objavio njen  sadržaj, to mi se čini kao pokušaj pritiska na sud

Priglupi ljevičari su se jako uzševili na informaciju da je zvonjava crkvenih zvona korištena u cilju razbijanja oblaka i zaštite od tuče. Uspješno.

Odmah su započeli s akcijom pokazivanja svog nepopunjenog i ožućenog zubišta,  koje se otkriva uslijed pretjerano isforsiranog kliberenja

a koja radnja se prenijela na ustalasano vibriranje razvijenog omašća, koje je pak posljedica genetskog straha od napora, znoja ili sporta.

Odavno poučeni u činjenicu praznovjerja u odnosu na sve ono što nije obrađeno mislima prvaka svjetske revolucije i vladavine naroda, uz opisani isforsirani smijeh, izrugivali su se vjeri, pozivajući se na znanost koja ne priznaje takve božje intervencije.

Kao i uvijek, priglupi ljevičari koji se pozivaju na znanost od te iste znanosti redovito dobiju šamar, pa poučimo dakle tu priglupu, za mnogo toga uskraćenu čeljad, o tome što znanost kaže.

citat sam preuzeo na facebooku.

"Prilikom snažne i kontinuirane zvonjave, kinetička energija iz zvona se transformira u zvučnu energiju (zvučni val) koji se lančanom reakcijom prenosi dalje, dolazi do oblaka i komprimira zrak oko njih te na taj način doprinosi razbijanju, odnosno razrjeđivanju oblaka. I to se ne radi od jučer, nego već stotinama godina."

Zato u Japanu nema ljevičara. Naime kad se uhvate u toj spoznaji, stvar rješavaju poznatim činom kojim život odlazi a čast se vraća.