Spajić: Jedino opoziv Andreja Plenkovića može spasiti Hrvatsku - dosta je pljačke!

Pin It

Državno odvjetništvo već dugo nije na visini zadatka jer je pod utjecajem Vlade i HDZ-a. Znate li koliko predmeta hrvatskih političara stoji po ladicama DORH-a po županijama? To je sramota! A naše pravosuđe je žabokrečina. Je li normalno da u našoj državi, u državi u kojoj su pokradene milijarde, od 2000. godine do danas nitko nije osuđen za pranje novca?!

Naš Daniel Spajić upozorio je kako Plenkovićeva Vlada radi kaos u državi, Državno odvjetništvo ne radi svoj posao, a milijarde su pokradene:

''Plenković tvrdi da oporba radi kaos, no jedini tko radi kaos u državi je koalicija koja je trenutno na vlasti na čelu s AP, aktualnim premijerom Andrejom Plenkovićem. Otkad je taj čovjek, od 2016., na vlasti, pogledajte sve afere koje su se događale. A sve je prošlo kao da se ništa nije dogodilo''.

''Bilo kakve kaznene prijave protiv Plenkovića neće naići na plodno tlo dok god je ova garnitura na vlasti. I ja sam podigao kaznenu prijavu protiv Vilija Beroša prije godinu i pol zbog malverzacija u natječaju za digitalizaciju HZZO-a, i nikada nijedan odgovor nisam dobio''. 

''Krajnje je vrijeme da se krene u obračun s korupcijom u Hrvatskoj jer se naša država nalazi u velikoj opasnosti, ljudi sve teže žive, a bit će još i teže. Mislim da je njihov kraj blizu. Samo da novac koji je pokraden od Borga, Janafa, Vjetroelektrana, pa do afere Softver, vratite u proračun, mirovine i plaće mogle bi rasti preko 20 posto''.

 ''Državno odvjetništvo već dugo nije na visini zadatka jer je pod utjecajem Vlade i HDZ-a. Znate li koliko predmeta hrvatskih političara stoji po ladicama DORH-a po županijama? To je sramota! A naše pravosuđe je žabokrečina. Je li normalno da u našoj državi, u državi u kojoj su pokradene milijarde, od 2000. godine do danas nitko nije osuđen za pranje novca?!''.

''Dok se ne probudimo i ne promijenimo mentalni sklop, i ne maknemo to što ne valja, nećemo ići ni koraka naprijed. Mi iz DP-a poslat ćemo sljedeći tjedan u proceduru sve što je potrebno za pokretanje postupka opoziva Andreja Plenkovića. Računamo na podršku cijele oporbe za Plenkovićev opoziv, ali nikad ne znate, možda proradi i savjest nekih u vladajućoj većini''.