Mlinarić: Vrijeme je da zajedničkim snagama maknemo korumpiranu vladu Andreja Plenkovića s vlasti!

Pin It

STIPO MLINARIĆ ĆIPE, U ZAROBLJENIŠTVU PROVEO 272 DANA: Danas me najviše  bole izlomljene, izudarane kosti mojih suboraca prepuštenih zaboravu, koje  leže u neznanim hladnim grobovima - Glas Istre

Korupcijska hobotnica ulazi u sve pore društva toliko duboko da nitko za ništa nije odgovoran, niti je odgovarao. Sustav vrijednosti hrvatskog društva je potpuno uništen i izopačen, odbačene su sve moralne vrijednosti koje je naš narod kroz povijest baštinio, a Hrvatska je materijalno slomljena i opljačkana.

Astronomska poskupljenja i enormne cijene energenata i hrane nisu samo posljedica svjetske krize - u Hrvatskoj je to ponajprije posljedica politike bez vizije, u kojoj je sve podređeno jednom čovjeku i njegovoj birokratskoj međunarodnoj karijeri, gdje je Hrvatska tek usputna stanica.

Vladajuće oligarhije Hrvatsku su pretvorile u državu korupcije, kriminala i nepotizma, počevši od kriminalne pretvorbe i privatizacije pa do najnovije afere INA-e. 

Korupcijska hobotnica ulazi u sve pore društva toliko duboko da nitko za ništa nije odgovoran, niti je odgovarao. Sustav vrijednosti hrvatskog društva je potpuno uništen i izopačen, odbačene su sve moralne vrijednosti koje je naš narod kroz povijest baštinio, a Hrvatska je materijalno slomljena i opljačkana. Posljedica toga je pola milijuna iseljenih i doslovno protjeranih Hrvata, među kojima su i tisuće hrvatskih branitelja, zajedno s obiteljima.

Naš narod se mora probuditi i reći DOSTA – jer će u suprotnom Plenkovićeva Vlada odvesti našu Domovinu u propast, a našu mladost više nikada nećemo vratiti.