Zastupnica HDZ-a nije naučila čitati šalabahter s pitanjima protiv Penave – i teško se izblamirala!

Pin It

Tijekom rasprave o opozivu druga AP, javnost je svjedočila maratonskoj raspravi u Hrvatskom državnom saboru, gdje su se po prvi puta pojavili baš svi poslušnici iz redova vladajuće partije. Pojedini HDZ-ovci čak su i progovorili, a kako se ništa ne bi prepustilo slučajnosti, agitprop s tzv. Trga žrtava fašizma pripremio im je prigodne šalabahtere.

Najvažnije je bilo – hvaliti Velikog vođu i pljucnuti na inicijatora interpelacije – Ivana Penavu. U obračunu s predsjednikom DP-a naročito se istaknula Plenkijeva lojalistica iz Slavonije – Ankica Zmaić. Istupi osebujne načelnice Vrpolja bili su, doslovce, urnebesni! Drugarica se čak nije potrudila naučiti čitati, ono što su joj polit-komesari unaprijed pripremili…

Ipak, kad hvalite Plen Kim-una, a rigate oganj po Penavi, to se dobro plaća! Bez obzira na izvedbu.

Tjednik Nacional otkrio je i koliko!

Senzacionalna verbalna vratolomija Ankice Zmaić isplatila se cijeloj familiji – pa su se tako njezin bracek i sinek predbilježili za više od 5 milijuna kuna (680.000 eura) državne potpore za skladištenje žitarica… Prošle su godine iz istog izvora primili 340 tisuća eura, a tada se čak nije trebalo mučiti s čitanjem šalabahtera u sabornici!

Jednostavnim izračunom dolazimo do zaključka; iskazivanje lojalnosti Velikom vođi – pa makar i na ovako nespretan način – vrijedi više od MILIJUN!

ANKIČIN POUČAK: Ne moraš dobro čitati, važno je znati zbrajati! I tepati. Velikom vođi. Drugu AP.

P.S. U lovu na saborski mandat, Plenkovićeva HDZ-ovka iz Vrpolja isticala je da su joj važne “obiteljske, tradicionalne, domoljubne i katoličke vrijednosti”… Do prvih, svakako – drži, s obzirom na to da se znala pobrinuti za sineka i braceka. Drži Ankica i do tradicije -HDZ-ove - o proračunu kao samoposluzi vladajućih… Domoljubne vrijednosti dokazala je napadima na Domovinski pokret i Ivana Penavu, a katoličke - dizanjem ruke za IK. U duhu “novog suverenizma”, kojeg je naciji nametnuo drug AP.

VIDEO/Bujica/Z1: Pogledajte tko sve zastupa narod u Hrvatskom državnom saboru?!

Velimir Bujanec