Mlinarić: Bilo me sram po prvi puta u životu zbog sramotne odluke koalicije HDZ - SDSS

Pin It

SKANDALOZNO - HDZ-ovi LICEMJERI BEZUVJETNO BRANE SVOG ŽUPANA DAMIRA DEKANIĆA KOJI JE U ISTRAŽNOM ZATVORU I PRIMA PLAĆU VEĆU OD 20.000 KUNA, A ZA NAJRANJIVIJE SKUPINE U DRUŠTVU NEMAJU NOVCA!

U Hrvatskom saboru osvrnuo sam se na glasovanje od petka na kojem se odlučivalo o mjeri za roditelje njegovatelje, a protiv kojeg je glasovala vladajuća HDZ-SDSS koalicija sa 77 ruku.  U ove dvije i pol godine mog saborskog mandata znalo mi je biti neugodno u Sabornici posebice kad vidim kako vladajući brane neobranjivo. 

Na galeriji su, u petak prilikom rasprave, sjedili roditelji zajedno s bolesnom djecom i bilo me sram po prvi puta u životu zbog sramotne odluke koalicije HDZ - SDSS. U razgovoru s tim ljudima saznao sam da je jedno dijete u kritičnom stanju i da će vjerojatno umrijeti. Ja ću prvi dati 150 eura toj obitelji ako se dogodi da ne dočekaju zakon. Hoće li Plenković i koalicija dati iz svog džepa? Vjerujte mi da neće jer su to licemjeri! Ti isti licemjeri brane svog župana Damira Dekanića koji je danas u Istražnom zatvoru u Osijeku i prima župansku plaću veću od 20.000 kuna… 

Nisam htio napadati nikoga u sabornici pred bolesnom dječicom, mislio sam da će savjest proraditi i da će biti nebitan predlagatelj, ali prevario sam se u bešćutnost HDZ-ovaca i SDSS-ovaca, na snimci se vidi i podrugljivi smiješak Dragane Jeckov, i zapitajte se kakvi su to ljudi i kakva im je savjest? Kako mogu pogledati svoje zdravo dijete kad dođu kući i biti mirne savjesti?