Radić: Plenković radi za EU i svoju karijeru, a na prvome mjestu bi mu trebala biti Hrvatska

Pin It

Tko je Mario Radić? Ostavkom Škore postao prvi čovjek DP-a - Večernji.hr

Novac iz Europske unije trošimo na vodovodne cijevi i kružne tokove, a trebali smo ga trošiti na gospodarstvo i na nova radna mjesta. No, Plenković prvo gleda Europsku uniju i svoju karijeru, pa onda Hrvatsku. Na prvome se mjestu mora raditi za svoju državu. Kada netko direktno radi protiv sebe i svojih bližnjih, tu onda ne postoji Domovinski duh

Zamjenik predsjednika DP-a Mario Radić naglasio je kako DP vodi svoje politike od kojih neće odustati, te kako će se na skorašnjem skupu DP-a ''Ustani i ostani!'' u Slavonskome Brodu 3. lipnja ove godine jasno vidjeti koje su to politike:

 ''Ivan Penava je u jednom telefonskom intervjuu rekao da ne isključuje a priori suradnju s HDZ-om. Što je i potpuno istina. U slučaju nekakve ratne ugroze ili opasnosti za Hrvatsku, naravno da bismo bili spremni surađivati. Znamo da su postojale vlade nacionalnog spasa, gdje su svi akteri bili skupa''.

''Od jedne je male izjavice nastala šuma. Ali mi ćemo vrlo brzo imati veliki skup na kojem će se točno vidjeti koje su naše politike i koliko podržavamo rad ove Vlade. Mi imamo svoje politike od kojih nećemo odustati. U slučaju da netko pristane na naše uvjete i provodi naše politike, spremni smo surađivati''.

 ''Novac iz Europske unije trošimo na vodovodne cijevi i kružne tokove, a trebali smo ga trošiti na gospodarstvo i na nova radna mjesta. No, Plenković prvo gleda Europsku uniju i svoju karijeru, pa onda Hrvatsku. Na prvome se mjestu mora raditi za svoju državu. Kada netko direktno radi protiv sebe i svojih bližnjih, tu onda ne postoji Domovinski duh''.