Što u stvari hoće Ivana Kekin?

Pin It

KEKIN IZVELA NEŠTO NEZAPAMĆENO U SABORU! Izvjesila zastavu duginih boja i  poručila: 'Dajte i gay parovima pravo na posvajanje!' | 7dnevno

Kekinica nadalje iznosi nebuloze o potrebitoj "zaštiti transrodnih osoba koje su, kažu, pod posebnim pritiskom radikalnih grupa, a na način da im se odgovarajuća zdravstvena skrb osigura na teret javnog zdravstva"

Još me boli želudac od gomile neistina i bedastoća koje su neki dan u Hrvatskom saboru pod Duginim stjegom izrekli Ivana Kekin i Možemovci predstavljajući paket zakonskih prijedloga "Ravno do ravnopravnosti", tobože namijenjen poboljšanju društvenog statusa LGBTQ zajednice u Hrvatskoj.

U navedenom "paketu" Kekinica zahtijeva uvođenje mjera kao što su dostupnost IVF oplodnje, udomljenje djece (iz Hrvatske, ne iz Zambije), ravnopravnost istospolnih brakova, pa čak i tvrdi da su te mjere dijelom riješenje naše demografske krize!

Kekinica nadalje iznosi nebuloze o potrebitoj "zaštiti transrodnih osoba koje su, kažu, pod posebnim pritiskom radikalnih grupa, a na način da im se odgovarajuća zdravstvena skrb osigura na teret javnog zdravstva".

Kada govori o "zdravstvenoj skrbi" Kekinica ustvari misli na smjernice međunarodne transrodne aktivističke udruge WPATH, po kojima NEMA DEFINIRANE DOBNE GRANICE za hormonalne i kirurške intervencije u postupku promjne spola, a roditeljima koji se tome usprotive skrb nad djecom preuzima država!

Sagledajmo sada citat iz dokumenta Europske komisije nazvan  "LGBTQ strategija 2020 - 2025", konkretno stavak drugi točke 3.3:

"Komisija će poticati razmjenu najbolje prakse između zemalja članica o tome kako ostvariti dostupnost pravnog priznavanja roda i pripadajuće postupke utemeljene na principu samoodređenja i bez dobnih ograničenja".

Da vam prevedem u laičke termine:

"Europska Komisija će učiniti sve da zemlje članice usvoje zakone po kojima je dostupna zakonska promjena spola uz prateće hormonalne i kirurške intervencije bez ikakve medicinske indikacije i bez dobne granice".

Upravo sve to želi i Kekinica i to na račun poreznih obveznika.....

Herman Vukušić