Neomarksistički ljevičari iz 'Možemo' obećavaju raj, a isporučuju pakao

Pin It

Sandra Benčić bi bila predsjednica Vlade RH, a nije u stanju voditi ni svoj obrt!

Igor Peternel, predsjednik DP-a Zagreb i potpredsjednik zagrebačke Gradske skupštine, i Stephen Nikola Bartulica, saborski zastupnik DP-a, razotkrili su pravu istinu o Sandri Benčić, koju je platforma 'Možemo' ove subote pompozno najavila kao svoju kandidatkinju

za predsjednicu Vlade RH:

''Vrlo dobro znam gospođu Benčić. Kao potpredsjednik Hrvatskog helsinškog odbora pratio sam i upozoravao svoje kolege u Odboru na sve ono što će se dogoditi, od njezinog djelovanja u Centru za mirovne studije, pa do isprepletenosti s Gongom, Građanskim odborom za ljudska prava, Kućom ljudskih prava, kasnije nastankom Solidarne, uvođenjem inicijative Spasi me i cijelim konglomeratom raznih udruga koje su u jednom trenutku osjetile da je trenutak za prelazak iz parapolitičkog u politički prostor'', rekao je Peternel još u vrijeme kampanje za lokalne izbore prije dvije godine.

''Možemo' je jedna vrlo jasno ideološki određena platforma, a to stoji i u njihovom programu i Statutu. Tu nije ništa nejasno, to je zapravo jedna uzurpacija ljudskih prava kako bi se iza pojma ljudskih prava prodavala ideologija'', istaknuo je Peternel.

''Neo-marksistička ljevica obećava raj, a isporučuje pakao. Nakon Tomaševića u Zagrebu, slušamo kako će Sandra Benčić biti premijerka?! Imaju velike ambicije bez pokrića. Hrvatsku trebaju voditi odgovorni i savjesni ljudi, a ne diletanti!'', upozorio je Stephen Nikola Bartulica, koji dodaje kako Benčić nije u stanju voditi ni svoj obrt, koji je od početka prošle godine bio u blokadi čak tri puta!