Spajić upozorio na licemjerje predsjednika Vlade RH: Plenković kaže da je VRO Oluja temelj hrvatske države,a dao je dvije milijarde kuna udrugama koje pljuju po našoj zemlji

Pin It

Spajić o turbulencijama u DP-u: Brave su promijenjene jer nisam znao tko  sve ima ključ | Hrvatska danas

''Na obljetnicu VRO Oluja gospodin Plenković izađe pred kamere i kaže: - Oluja je temelj hrvatske države. Istovremeno neka bezvezna udruga nasred Trga bana Jelačića u Zagrebu prosvjeduje protiv Oluje. Znate li da je ta ista udruga od Plenkovića u zadnje tri godine dobila preko 1,5 milijuna kuna iz državnog proračuna?!''

Naš Daniel Spajić naglasio je kako je Plenkovićev HDZ dio globalističke agende koja napada Hrvatsku, a novac iz državnog proračuna zahvaljujući Plenkoviću ne ide udrugama koje pomažu bolesnoj djeci, već onima koje vrijeđaju našu Domovinu:

''Znate li s kim će HDZ koalirati poslije izbora? Sa strankom 'Možemo' i nacionalnim manjinama. To je ista globalistička agenda koja napada Hrvatsku. Samo, naš narod toga nije svjestan jer se o tome nije nikada smjelo govoriti. HDZ je sve, samo ne desna stranka. Samo pogledajte njihovu politiku prema migrantima. Oni nisu stranka koja čuva suverenitet Republike Hrvatske, niti se bori protiv onoga što se u Hrvatskoj stvarno događa''. 

''Na obljetnicu VRO Oluja gospodin Plenković izađe pred kamere i kaže: - Oluja je temelj hrvatske države. Istovremeno neka bezvezna udruga nasred Trga bana Jelačića u Zagrebu prosvjeduje protiv Oluje. Znate li da je ta ista udruga od Plenkovića u zadnje tri godine dobila preko 1,5 milijuna kuna iz državnog proračuna?!''. 

''Pazite, nevladine udruge dobivaju novac od Vlade RH! Od 2016. godine, od kada je Plenković na čelu HDZ-a, te su udruge dobile preko dvije milijarde kuna kako bi pljuvale po državi! Ne dobivaju novac udruge koje se bave bolesnom djecom, starima i nemoćnima, nego one koje vrijeđaju Hrvatsku - ti su ljudi najveći neradnici, oni žive od toga da osnuju udrugu i pljuju po državi, a država im za to daje novac!''.