Zadnji komentari

Trump organizirao skup u mjestu gdje je Hillary Clinton pobijedila, pa srušio rekordnu posjećenost koju je postavio Elton John

Pin It

Predsjednik Donald Trump objavio je u četvrtak navečer da je njegov predizborni skup na stadionu u New Hampshieru, Machesteru oborio prethodni rekord posjećenosti koji je držala rock zvijezda Elton John još 2004. godine.

Navedeni stadion, SNHU Arena može primiti do 12.000 ljudi, a kada su je skup započeo dvorana je bila gotovo do kraja popunjena. Uz to, oko 9.000 ljudi koji nije moglo stati na stadion, prijenos Trumpovog govora gledalo je ispred stadiona na velikim ekranima.

O kakvoj je posjećenosti riječ, najbolje govori podatak da gradić Machester ima oko 100.000 stanovnika, što bi značilo da je govor predsjednika Trumpa došao poslušati svaki peti stanovnik. Inače, Donald Trumo 2016. godine nije pobijedio Hillary Clinton u New Hampshireu.

Predsjednik SAD-a govorio je čak 2 sata te je istaknuo kako se u Americi ponovno radi, ponovno pobjeđuje te da je poštovana kao nikada prije. U šali je rekao da birači, bilo da ga vole ili mrze, moraju glasovati za njega inače će se financijska tržišta srušiti te bi ekonomija zemlje patila, javlja Breitbart.

Dodao je kako je glas za Demokrate, glas za socijalizam i uništenje američkog sna.

Izvor: narod.hr