Zadnji komentari

Zašto je glas za Most HDZ-ov glas

Pin It

U ovim izborma se ne glasa za nekoga već se glasa protiv HDZ/SDP-ovog udbaškog jednoglavog dvopartijskog kartela.

Prošli predsjednički izbori kao uostalom svi predsjednički i parlamentarni izbori od 2000 godine na ovamo su pokazali kako se izbornim inžinjeringom lijevo-desnog krila HDZ/SDP udbšsko medijskog kartela dobivaju izbori.

U tim prigodama izbornog inzinjeringa i mediskog kartela krece orkestrirana propagandna masinerija koristeci korisne naivcine I planski ubacene a od njih stvorene I promovirane marginalne strancice I pojedince. Jednom jedinom  namjerom rasipanje glasova. Svaki takav baceni biracki glas koji nije presao izborni prag broji se karikirano receno duplo I direktno ide u korist  HDZ/SDP tajnu usdasku koaliciju.

Ako mislite da se neradi o tajnoj bivso udbaskojh koaliciji pazljivo izanalizirejte od 2000 na ovamo kako se je I za sta zajednicki dvotrecinski glasalo za demontazu hrvatske drzavnosti. Oni su si stvorili izborni zakon koji samo njima odgovara. Oni su promjenili Tudjmanov ustav, oni su 4 milionskoj diaspori oduzeli 5 zastupnika I dali ih manjinama na celu sa srbskim agresorima. Glavna pljcskaska pretvorba se desila u njihovom zajdnickom aranzmanu. Cija je Hrvatska narodna banka tko joj je dao takove ne hrvatske o nikome ovisne ovlasti. O nacinu kako su iskorumpirali medije bi se dala napisati knjiga.

Tko su kriminalno proganjani tajkuni  vlasnici internetskih portala na desnici. Dali se koriste tim portalima utjecuci na pravosudne progone I sinergiji izbornog inžinjeringa.   Sve sto je I malo mirisalo na hrvatsko domoljublje je istjerano iz njihovih stranaka, medija I kulture. Sve su oni hrvatsko nacjonalno domoljubno temeljito izlustrirali. Ovaj HDZ/SDP demokratski dvopartijski igrokaza nema veze sa demokracijom. Ovaj dio price bi svakom hrvatskom gradjanu kojei drzi do sebe I zemlje u kojoj zivi, sada poslije 20 godina jednoumlja trebao biti jasan, sta su nam ti bivsi jugoslaveni I njihovi potomci napravili.

Uz malo volje sve je na internetu I lako se sve pronadje I procita, nekaze se bez razloga da narod ima onakovu vlast kakvu izabere I sam zasluzuje. Uz malo truda i volje ovo se stanje moze promjeniti zato je vazno citati I znati vrjednost svakog naseg glasa I onda glasti I biti siguran da taj glas ide onome tko ima realnu sansu proci izborni prag I direktno utjecati na promjene. Ovdje se ne glasa za nekoga u ovim izborima se glasa protiv HDZ/SDP koalicije glasa se za nekoga tko to moze realno razbiti. Tesko je procjeniti dali je Domovinski Pokret prava opcija ali je najveca opcija koja potencijalno taj dvopartiski sistem moze uzdrmati I naceti, moze dobiti najveci broj zastupnika kao treca opcija I zbog toga je vazno njoj dati glas. Nezaboravimo Most je vec bio u toj poziciji a znademo kako su odigrali.

Svi ostali glasovi na desnom spektru se bude razmrvilo nebude dobilo prolaznost I budu direktno pomogli HDZ/SDP-u. Gdje je tu Most koji jos uvjek ima malu prolaznost, ovdje nije bitno ciji je ili nije igrac ovdje je bitno kako je Most odigrao do sada I dali mu se vise moze vjerovati narocito sada kada je ponovio istu gresku ili njihovu taktiku svojih pregovarackih sposobnosti. Koliko je poznato u politiku se ide samo iz jednog razloga a to je da se direktno utjece politicki na okruzenje u toj drzavi.  Iz njihovog ponasanja nije jasno da im je to cilj iako su bili u direktnoj poziciji na proslim 2015 izborima direktno ucestvovati u vlasti I direktno prema svojim izbornim rezultatima 19 zastupnickih mandata utjecati na promjene.

Bili su u poziciji pragmaticki ispregovarati svoje pozicije I uvjete a u realnosti svojih izbornih rezultata. Svi znademo kako su oni pregovarali I kako su se ponasali I ucjenjivali,  doveli takovim ponasanjem SDP-ove koaliciske partnere HNS I Pupovca  na vlast koji su bili daleko mudriji od njih I koji su u granicama svoje snage ostvarili ogromne rezultate za njihove antihrvatske ideale.  Mislilo se da ti decki nemaju politickog iskustva I da se je to zbog toga desilo, medutim sada u pregovorima sa Skorom su pokazali da oni ne uce I da to nije Hrvatska opcija vrjedna jednog jedinog ozbiljnog domoljubnog glasa.

Od poziciskog bezutjecajnog domoljubnog vikanja u saboru nema nista I takvim ljudima I strankama netreba davati glas jer je takav svaki glas je citi protuhrvtski baceni glas. Njima su biraci dali priliku, priliku nisu znali niti htjeli iskoristiti traziti ponovo glas za dva tri zastupnika u saboru koji budu neproduktivno mogla domoljubno vikati nema nikakovog politickog smisla. Biraci bi to morali znati, isto kao sto bi morali znati da sa nekoaliranjem Mosta sa  Domovinskim Pokretom rasipaju na desetke tisuca glasova umanjuju broj zastupnika koji se direktno za toliko bude povecao u HDZ-ovim redovima. Most je za to direktno kriv. Iz ovoga se jasno izcitava Svaki glas za Most I svaki glas za bilo koju stranku na desnici a koja ne zeli koalirati sa  Hrvatskim Pokretom je glas za HDZ/SDP udbasku koaliciju.  Samo ujedinjeni mozemo pobjediti ovaj jugoudbaski kartel.

Kao sto sam rekao u ovm korupciskom blatu tesko je prepoznati tko je tko za nikoga se vise nemoze staviti ruka u vatru na zalost opcija puno nemamo rizik se mora uzeti kao puno puta do sada zato je vazno da se svi nasi glasovi stave u istu kutiju istu opciju bolje nego da nam se rasipaju pokradu I preliju tom antihrvatskom kartelu.  Vjerujte nemoze biti gore od ovoga sto imamo svaki dan slusamo I gledamo.

 

Boris Jolic