Zadnji komentari

Trumpov odvjetnik Rudy Giuliani: ‘Demokrati su varali. Bili su dobri, ali ne dovoljno. Ulovili smo ih’

Pin It

Trump's '911' ad: offensive to seniors and misunderstanding of America

Američki predsjednik Donald Trump najavio je danas konferenciju za medije na kojoj će govoriti njegovi odvjetnici, te je istaknuo kako je to korak do njegove pobjede.

– Danas važna presica odvjetnika na vrlo jasnom i održivom putu do pobjede. Stvari lijepo dolaze na svoje mjesto – napisao je na Twitteru.

Pred medije prvo je izašao Rudy Giuliani, bivši gradonačelnik New Yorka i Trumpov odvjetnik, koji je na samom početku najavio da će predstaviti dokaze da su Trumpu izbori ukradeni.

“U izbornoj noći predsjednik je u Pennsylvaniji vodio, a na kraju je izgubio. To je gotovo statistički nemoguće pa smo počeli s istragom. Brzo se pokazalo da je uzorak isti u više država. Gotovo isti uzorak o prevari glasača”, rekao je.

Fokusirali su se na velike gradove, kaže Giuliani, u kojima su, po njemu prevare izbora glasača česte.

“Jedino bi me iznenadilo da Philadelphija nije varala, jer varaju već 60 godina. Detroit isto. Sve su to demokratski gradovi. Kontorliraju izbore, policiju, a imaju i suce prijatelje koji daju iracionalne presude”, kaže.

Giuliani je rekao i kako Bidenova pobjeda nije pobjeda nego prevara.

“Prevari su posebno podložni glasovi koji stižu poštom”, kaže.

Giuliani je potom rekao kako su Demokrati imali dobar plan, ali kako su ih Republikanci uhvatili. “Sve zemlje, pa i Tanzanija, mjesta kakva vam ne bi pala na pamet, imaju odličan sustav za slanje glasova poštom”, kaže i potom opisuje kako se šalju glasovi.

Kaže kako u SAD-u promatrači nisu mogli gledati otvaranje glasova iz koverti te kako su mogli glasati Mickey Mouse, ista osoba tri puta, mrtva osoba ili nitko. Stoga, kaže, prebrojavanje u Georgiji neće dati nikakav rezultat jer će se opet brojati nevažeći glasovi.

U Pennsylvaniji je, kaže, preko 6000 nevažećih listića.

kamenjar.com