Zadnji komentari

Zekanović nastavlja nanositi štetu Suverenistima

Pin It

Nakon što je održao sada već famozni govor u Saboru kada je prozvao dio desnih opcija jer ne pozivaju ljude na cijepljenje, Hrvoja Zekanovića, jednog od zaštitnih lica Hrvatskih suverenista, kolege su prvo izbacili s mjesta predsjednika kluba u Saboru, a sada i iz stranke.

O svemu se oglasio Zekanović na Facebooku. Poručio je kako za njega taj projekt više ne postoji i pritom priložio fotografiju na kojoj se vidi kako je slomio na dva dijela svoju stranačku iskaznicu.

“Ljudi praštaju sve osim iskrenosti”, započeo je Zekanović objavu citatom Antuna Gustava Matoša i nastavio.

“Projekt Hrvatskih suverenista dugo sam vremena vukao kao jedina lokomotiva, dok su mnogi dugo kalkulirali. Danas, nakon što sam prepustio vodeće pozicije u stranci izbačen sam iz stranke koja je od brenda do ideje bila projekt kojeg sam sanjao godinama. Naravno političke projekte radiš u timu tako da ne smijem zaboraviti i moram još jednom zahvaliti svima koji su prepoznali moj rad i angažman na projektu Hrvatskih suverenista te me izabrali za prvog predsjednika. Što se mene tiče ovaj projekt više ne postoji, a svima koji su u mojem političkom radu prepoznali ideje za koje se vrijedi boriti poručujem, tek krećem”, napisao je Zekanović.

dnevno.hr