Zadnji komentari

Plenkoviću, Milanoviću klaunovi, je li dosta?

Pin It

Braćo Hrvatice i Hrvati, je li nas ima još?, je li smo živi? ,zašto spavamo?,zašto nas nije briga?, je li vidimo i plačemo šta nam ova dva klauna rade od lijepe naše domovine Hrvatske?

Je li sramimo u svijetu sa ova dva klauna?

Mi Hrvati,Hvatski narod,katolici,ponosno dobili svoju lijepu Hrvatsku državu,umisto da ponosno hodamo i po lijepoj našoj i po svijetu,mi  moramo hodati pognute glave i plača duše šta nam ova dva klauna rade!

Je li to njima mrziteljima svega Hrvatskoga u interesu? Ko su uopče ta dva klauna?

Gdje oni spadaju pod Hrvatom?,pod katolikom?

Nikad i nigdje!!!

Dobro znamo Hrvatski moj narode,tko su ta dva klauna i od kojih uvjerenja dolaze!

Nemože se kriva Drina narode moj ispraviti!

Pa da nam jedan predsjedik države u tek nedavno stoljetno ostvarenom snu dobivenoj Hrvatskoj državi i samostalnosti,u 21.st.može i kaže,za Hos ovu ploču:"to triba bacit tamo negdi:,pa tko to normalan uopče i može kazati,a pitam Vas bračo i sestre Hrvati i Hrvatice,tko to može trpjeti??? Da li trebamo dalje govoriti o tome klaunu? Mislim da tu svaka riječ prestaje.

Kao vjernik,molim Boga i znam da će i taj klaun doći pred Božji sud!

Jučer vijest sa onim sindikalnim klaunovima kako su se dogovorili sa klaunom oko povečanja plače za,pazite čak 4%,da normalnome čoviku,ako nas je još šta ostalo,pamet stane! Alooo,4%,pa koga ti klaunovi zajeba..? Mrvice sirotinjskome i ovako i napačenome narodu davati,kada uzmemo u vid sva poskupljenja,kada uzmemo u vid da smo u toj šugavoj EU destlječe i više,kada uzmemo u vid,da će pola radnoga naroda koji imaju sirotinjske plače do 4000kn imati tu mrvicu od stotinjak ili malo više kn,alooo,pa zar smo toliko naivni,zar se toliko damo driblati i to od onih koji bi trebali voditi državu kako Bog zapovida za svoj narod i boljitak,šta oni rade?,šta su oni do sada napravili?,pa uništili su nas za pola stolječa unaprid! Šta mi tu slavimo povečanje od 4%?Alooo?4%? Odmah jutros na društvenim mrežama komentari i izračuni ko će koliko dobiti povečanja i onda dođu i to oni koji imaju van prosječne plače,izračunali par stotina bijednih kn,pa zar Vas to zadovoljava?,pa zar je to pravda?,pa zar ste Vi koji ste glasali,(moja malenskost naravno nije za te klaune glasala),sa ovim mrvicama i ovim klaunovima zadovoljni? Pa Hrvatski narode opametite se,opametimo se,mislim da nam je vrijeme i zadnji trenutak!

Ta dva klauna,kao i 98%"naših"političara su dobro svoje guz..smistili i uhljebili,te svu svoju rodbinu i poznanike,a mi im i dalje dajemo glasove malo ovima malo onima,svi su oni isti narode moj!

Treba ovome više stati na kraj!

Nemože bilo tko da dođe na vlast,raditi i činiti šta ga je volja i ne odgovarati Hrvatskome narodu ili samo odgovarati u četiri godine kada su izbori. Kako svatko od nas tko radi može dobiti momentalni otkaz tako bi i oni morali dobiti kada je za to predviđeno,a ne da su zaštičeni kao Lički medvjedi do sljedećih izbora.

Mislim da je vrijeme da naši intelektualci Hrvati nešto poduzmu i stanu ovome na kraj,povedu nas koji dišemo za pravdu i Hrvatsku,jer Hrvati moji ostat ćemo nažalost i bez lijepe naše države Hrvatske,biti ćemo robovi u "našoj"zemlji,postati ćemo siromašni u "našoj"zemlji,nećemo imati za kruh!

Samo se pitam,ta dva klauna tako se prepucavati,tako se ponašati,te riječi izgovarati jedan drugome,pa je li njima IQ tih 4,%???

Za dom spremni!

Dalibor Jednačak-Dale