Zadnji komentari

Novo veliko pojačanje za Domovinski pokret

Pin It

Petar Kopunović Legetin novo pojačanje Domovinskog pokreta | STV.HR

KOPUNOVIĆ LEGETIN, BIVŠI KOORDINATOR MOSTA ZA GRAD OSIJEK PRISTUPIO DOMOVINSKOM POKRETU!

Ivan Penava, predsjednik DP-a, i Krešimir Čabaj, predsjednik podružnice DP-a Grada Osijeka, na konferenciji za medije objavili su pristupanje Petar Kopunović Legetin, gradskog vijećnika Grada Osijeka, Domovinskom pokretu.

''Iskoristio bih ovu priliku da predstavim naše novo pojačanje, Petra Kopunovića Legetina, gradskog vijećnika u Vijeću Grada Osijeka, a od danas i člana Domovinskog pokreta. Petra sam osobno imao prilike upoznati prije otprilike godinu dana, a naša suradnja bila je izrazito korektna te dijelimo većinu svjetonazora i političkih stavova, stoga sam siguran da će njegov angažman u Domovinskom pokretu doprinijeti poboljšanju i unapređenju rada stranke na području Osječko-baranjske županije i Grada Osijeka'', kazao je Čabaj.

''Želim obavijestiti javnost i medije kako sam kao gradski vijećnik Grada Osijeka pristupio Domovinskom pokretu. Prirodan i logičan slijed je surađivati s onima koji doista vole, poštuju i rade za Osijek, Slavoniju, Baranju, Srijem i cijelu Hrvatsku, za one koji žele dobrobit svakom građaninu naše Hrvatske. Nadam se i vjerujem da će o nama najviše govoriti naša djela koja će uslijediti!'', jasan je bio Kopunović Legetin.

''Kroz pristupanje ljudi poput Petra, dan po dan, korak po korak postajemo jači kroz organizacije na terenu, a u konačnici kroz to najveće bogatstvo – ljude, stranka postaje jača i prepoznatljivija na nacionalnoj razini. Pozivam i sve druge mlade ljude, ali i ljude svih uzrasta i dobi da se priključe Domovinskom pokretu kao jednoj otvorenoj stranci za različite ljude, različite ideje kojima je ipak #Slavonija vrlo visoko na razini prioriteta, ali jednako tako i ništa manje od toga i #Hrvatska, hrvatsko selo i napredak cjelokupnog hrvatskog društva.'', poručio je Penava.