Zadnji komentari

Trump nakon racije FBI-a: ‘Postoji ogroman bijes u zemlji, napetosti moraju nestati ili će se dogoditi užasne stvari’

Pin It

Donald Trump invokes Fifth Amendment rights but swipes at New York attorney  general during deposition - CNNPolitics

Bivši predsjednik SAD-a Donald Trump u prvom intervjuu nakon što je FBI pretresao njegovo imanje Mar-a-Lago u Palm Beachu na Floridi prošlog tjedna, rekao je da “postoji ogroman bijes u zemlji” i ustvrdio da napetosti moraju nestati ili će se “dogoditi užasne stvari”.

Trump je rekao u ponedjeljak u ekskluzivnom intervjuu za Fox News Digital da će “učiniti sve” što je moguće “da pomogne zemlji”.

Američki tužitelj Merrick Garland priznao je da je osobno odobrio odluku o traženju naloga za pretres imanja bivšeg predsjednika.

“Zemlja je u vrlo opasnom položaju”, rekao je Trump. “Postoji ogroman bijes, kakav nikad prije nisam vidio.”

”Nikada nije bilo vremena kao što je ovo u kojem je policija korištena za provalu u kuću bivšeg predsjednika Sjedinjenih Američkih Država, a u zemlji vlada ogroman bijes — na razini koja nikada prije nije viđena, osim tijekom vrlo opasnih vremena”, nastavio je Trump.

Fox News Digital istaknuo je da su savezne agencije objavile bilten nakon racije FBI-a upozoravajući policiju na navodni porast “nasilnih prijetnji” protiv policije, pravosuđa i vladinog osoblja.

Mediji su također primijetili da su se ”opći pozivi” na ”građanski rat” i ”oružanu pobunu” navodno pojačali na platformama društvenih medija nakon racije na Trumpovu rezidenciju.

”Pitanje nuklearnog oružja je prijevara, baš kao što je Rusija bila prevara, Muellerova istraga je bila prevara, i još mnogo toga”, rekao je komentirajući izvješće The Washington Posta u kojem se navelo da su agenti FBI-a tražili ”povjerljive dokumente koji se odnose na nuklearno oružje” u Trumpovoj rezidenciji, prenosi LifeSite News.

U petak je bivši savezni tužitelj i sadašnji urednik National Reviewa Andrew McCarthy rekao Andrewu Klavanu iz Daily Wirea da vjeruje da je FBI izvršio raciju s “tajnim planom” kako bi “uhvatio” Trumpa za optužbe povezane sa skupom “Stop the Steal” koja je izazvala nerede na američkom Kapitolu 6. siječnja 2021.

”Mislim da oni uglavnom pokušavaju dokazati slučaj Trumpa u vezi sa 6. siječnja, i mislim da ako pogledate vremenski okvir onoga što su učinili do sada, sve je jasno”, rekao je.

Izvor: narod.hr/lifesitenews.com