Zadnji komentari

Još jedan 'doktor' ili 'inženjer' u sklopu multikulti programa

Funny Moderate Radical Islam Bomb Cartoon ~ irReligious.oRg

U stanu napadača iz Wuerzburga pronađeni islamistički materijali, prilikom napada vikao 'Alahu Akbar'

U stanu Somalijca koji je u petak u središtu Wuerzburga ubio tri te ranio šest osoba pronađeni su materijali s porukama mržnje, a prilikom napada je vikao "Alahu Akbar" i "džihad", priopćeno je u subotu na konferenciji za tisak u Wuerzburgu.

Add a comment

Opširnije...

Imigrant u Wurtzburgu klao po ulici, tri mrtva, više ranjenih

U središtu njemačkog grada Würzburga u popodnevnim satima dogodio se napad. Kako piše Bild, muškarac je nožem napao nekoliko osoba. Najmanje tri osobe su preminule, a šest ih je ozlijeđeno. Napadač je upucan u nogu. Policija je na Twitteru napisala da je napadač uhićen te da nema naznaka da ima još napadača.

Add a comment

Opširnije...

Migranti noževima napali trudnicu u Sarajevu

Image result for blood knife

U utorak oko 18h došlo je do napada nepoznatih muških osoba na djevojku koja je šetala ulicom “Zmaja od Bosne” u Srajevu. Posljednjih dana na društvenim mrežama sve je veći broj objava žena iz Sarajeva koje tvrde da su ih napali migranti.

Add a comment

Opširnije...

Nova migrantska paljevina u BiH

U Sarajevskoj ulici u Velikoj Kladuši danas je izbio požar u jednoj od kuća. Na teren su izašli vatrogasci i pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona.

Add a comment

Opširnije...

To su samo oni za koje se zna

Tijekom 2020. u Europu stiglo 124 000 migranata

Od toga su 90% njih bili muškarci većinom s Bliskog istoka i iz Afrike. Najviše je Sirijaca, a slijede ih Marokanci, Tunižani i Alžirci.

Add a comment

Opširnije...