Zadnji komentari

Afganistanski imigrant ubija žene po Beču – U Beču ubijene mala curica i četiri žene u manje od 24 sata h

Plenkovićeva politika zabrane postupka žica-granica-strojnica dovela je mnoge invazijske imigrante u EU. Posljedice slijede …

Vlasti u Austriji istražuju ubojstva četiri žene i 13-godišnje djevojčice u Beču u roku od jednog dana, uključujući tri žene koje su pronađene izbodene na smrt u bordelu.

Add a comment

Opširnije...

Sigurnosni rizik za Hrvatsku: Migranti počeli koristiti teroristima omiljeni model slanja novca

Dobar dio novca migrantima pristiže, ali i odlazi iz europskih zemalja upravo u azijske zemlje iz kojih i u Hrvatsku sve češće pristižu migranti putem ozloglašenog i neformalnog sustava slanja novca Hawala koji je osmišljen u Indiji, a izuzetno značajno se koristi u Pakistanu, Afganistanu, Somaliji i drugim brojnim afričkim i azijskim zemljama.

Add a comment

Opširnije...

Vladajući pune Hrvatsku migrantima i puštaju ih da rade što hoće

Jedan probio rampu na granici, drugi skoro pregazio policajku

Policija je u razmaku od nekoliko sati na karlovačkom području uhitila četvoricu krijumčara migranata od kojih je jedan probio rampu na graničnom prijelazu dok je drugi isti prijelaz prošao bez zaustavljanja pri čemu je službenica skokom u stranu izbjegla nalet vozila.

Add a comment

Opširnije...

Financijski teret: Koliko europske države troše na migrante?

Migracije su Austriju u deset godina koštale 21,6 milijardi eura, navodi se u izvješću instituta za ekonomska istraživanja EcoAustria. Institut je napravio izračune na temelju državnih prihoda i rashoda počevši od 2015. Slično istraživanje prije nekoliko godina provedeno je i u Nizozemskoj. Da to treba napraviti i Njemačka smatra CDU-ov zastupnik Stefan Heck.

Add a comment

Opširnije...

Geta ili ‘no-go zone’: Slika nove Europe

Vijesti o slučajevima nereda i ili uličnog nasilja, koje se sve češće javljaju, u pravilu sadrže i napomene o odgovarajućim gradskim četvrtima s povećanom stopom kriminala, takozvanim “no-go zonama” s pretežito imigrantskim pučanstvom.

Add a comment

Opširnije...

Koliko je migranata stvarno ilegalno ušlo iz Hrvatske u Sloveniju i koliko ih je vraćeno?

Sloveniju

Postavlja se pitanje gdje su svi ti ljudi koji su uhvaćeni u ilegalnim prelascima na ovom dijelu Europe i hoće li ih dodatne granične kontrole spriječiti. Nakon što je Slovenija najavila da će uvesti kontrole na granici s Hrvatskom i Mađarskom postavilo se pitanje koliko je migranata ilegalno ušlo u Sloveniju iz Hrvatske.

Add a comment

Opširnije...