Milenko Bulić, vođa bunda hrvatskih seljaka u Bujici: “Plenković je k’o Šoić u ‘Tesnoj koži’, a ni ‘ćorka’ nije isključena!”

BILIĆ NAJAVLJUJE PROBOJ POLICIJSKIH BLOKADA U SLAVONIJI I DOLAZAK TRAKTORIMA PRED BANSKE DVORE: “U Tomaševićevoj metropoli danas smo i mi vidjeli divlje svinje, ali kuge nema - baš kao ni u Trpinji, Negoslavcima i drugim selima s Pupovčevim glasačima u okolici Vukovara!”

Add a comment

Opširnije...

Tko su suci Ustavnog suda, izabrani dogovorom HDZ-a i SDP-a?

Curenje informacija o odluci vezanoj za tisuće roditelja odgojitelja prije nego je ona javno objavljena još jednom je stavila Ustavni sud u fokus javnosti. Pritom niti stranke u postupku nisu bile obaviještene, ali novinarka Jutarnjeg lista Ivanka Toma jest. Tko su suci Ustavnog suda, kako se biraju i postoji li opasnost od politizacije? Odgovore potražite u nastavku teksta.

Add a comment

Opširnije...

Ono što je lani bilo dvadeset kuna, sada je samo pet eura, a narod usprkos tomu stalno gunđa

Gadno hladno, bit će i gore. Neoprezno ostavljam novine na tepihu, prolaze pas i mačak, čitaju, a možda samo gledaju slike, vide da je Crni petak, pa mijauču ili laju, u očima im vidim bolesni potrošački sjaj. „Gazda, kupi mi čizme“, kaže mačak Mak kojemu sam nedavno ispričao priču, „gazda kupi mi kaputić, ja sam kratkodlaki“, gnjavi pas Tor.

Add a comment

Opširnije...