Plenković je pokušao promijeniti narod i HDZ i zato gubi izbore

Pri samoj najavi kandidature Miroslava Škore počele su salve objeda na njega osobno i na njegove simpatizere od strane HDZ-a! Na društvenim mrežama, sluganska su pera po portalima i privatnim profilima agresivno, svađalački i primitivno vrijeđajući napadali na profesionalnom i osobnom nivou svaki spomen Škorina imena. Ta prljava i neprimjerena kampanja nastavlja se i nakon izbora

Add a comment

Opširnije...

Zastupnik AfD-a u EP Plenkoviću: ‘Riješenje pitanja Europe prije ćete pronaći kod Tuđmana nego u Bruxellesu’

“Ne vjerujem da bi utemeljitelj Vaše države i utemeljitelj Vaše stranke Franjo Tuđman podupro takvu politiku. Ako uzmete knjigu Franje Tuđmana “Nacionalno pitanje u suvremenoj Europi” onda ćete tamo pronaći bolje odgovore na europske izazove nego što to Europska komisija i Europski parlament čine. Riješenje pitanja Europe prije pronaći kod Tuđmana nego u Bruxellesu.

Add a comment

Opširnije...

Izbore u HDZ-u uvelike će odrediti prikriveni akteri, Plenković će protiv sebe imati ujedinjenu stranačku oporbu

U nas je ipak krhka tranzicijska demokracija napredovala u odnosu na ruski model dotle da Andrej Plenković, sve kada bi i želio, ne može ustavnom revolucijom ostati premijer i u sljedećemu mandatu. Ali je u odnosu na početničke devedesete i toliko nazadovala da glas birača ne vrijedi gotovo ništa, da politički inženjering starih struktura iz komunističkog doba ima najveći utjecaj u biranju i kontroliranju vlasti u državi

Add a comment

Opširnije...

Izdaja Hrvatske u Kreši Beljaku

Danas zakoni mnogih zemalja zabranjuju djela koja se nazivaju izdajama, uključujući ustanak i pokušaje državnog udara (unutarnja izdaja) i suradnju sa stranim silama i neprijateljima u inozemstvu. U širem smislu ljudi koriste riječ izdaja u značenju ozbiljne izdaje povjerenja. Rječnici definiraju izdajnika kao osobu koja izdaje nekoga ili nešto, poput prijatelja, ciljeva ili principa.

Add a comment

Opširnije...

Priča o časti i nečasti

Za koji mjesec navršit će se punih devet godina kako je Japan  pogodio katastrofalni tsunami, nakon potresa s epicentrom duboko pod morem. Potresi i tsunamiji nisu nikakvo iznenađenje za Japance, jer oni često imaju „zadovoljstvo“ osjetiti i jedno i drugo. Imaju i razrađen sustav zaštite i upozorbi o nadolazećim potresima i tsunamijima.

Add a comment

Opširnije...