Zadnji komentari

Poziv

Pozivamo Vas na predstavljanje  knjige Mate Kovačevića "Herceg-Bosna: Kulturni, politički i državnopravni identitet".

Predstavljanje će se održati u petak, 13. prosinca 2019. u 19 sati u prostorijama Hrvatskoga slova, Ulica Hrvatske bratske zajednice 4, Zagreb  

Add a comment

Opširnije...

Poziv

Hrvatska je prošla svoju golgotu, u tom ratnom vremenu bila je kao crkva bez krova, jer nije nas obasjavao samo snop svjetlosti, već je cijela zemlja bila obasjana čudom zajedništva, povezana zrncima ružarija.

Add a comment

Opširnije...

Poziv

Image result for tudjman grob

Sutra, utorak  10. prosinca obilježavamo 20 godina od smrti prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana. Povodom ove obljetnice Hrvatski suverenisti  položiti će vijenac i zapaliti svijeće na grobu dr. Tuđmana u nazočnosti članova obitelji Tuđman.

Add a comment

Opširnije...

Poziv

Image result for franjo tudjman"

20. GODIŠNJICA, OD SMRTI DR. FRANJE TUĐMANA

KNJIŽNICA BOGDAN OGRIZOVIĆ – Preradovićeva 5, CVJETNI TRG - ZAGREB

TRIBINA

Add a comment

Opširnije...

Roman Leljak i Karolina Vidović Krišto: tribina o razotkrivanju i analizi povijesnih krivotvorina, ponedjeljak, 2. prosinca 2019.

Najavljujemo i pozivamo vas na tribinu “Razotkrivanje i analiza povijesnih krivotvorina - suvremena borba protiv agresivnog negacionizma”, na kojoj će govoriti istraživač, publicist i političar Roman Leljak i urednica na HRT-u Karolina Vidović Krišto. Tribina će se održati u ponedjeljak, 2. prosinca 2019., u 19h, na zapadnom dijelu Zagreba, Ulica kerestinečkih žrtava 31, u novoj mjesnoj dvorani MSG. 

Add a comment

Opširnije...