Zadnji komentari

Srbija kreće u građanski rat?

Srbija dolazi u pat poziciju. S jedne strane Vučić gubi zamah, s druge strane njegovi kritičari (oporba) iskopavaju formule najtežeg povijesnog revizionizma koji je ova regija ikad doživjela. Neosporna je tako činjenica da predsjednik Srbije Aleksandar Vučić prolazi kroz najteže razdoblje svoje dosadašnje političke karijere. A vrijedi i druga činjenica: da je za to kriv Aleksandar Vučić – premda toga nije ni svjestan.

Add a comment

Opširnije...

Ubijali nerođenu djecu i prodavali dijelove tijela

Slična priznanja mogu se čuti i videu koji je u javnost “procurio” 2017. godine, a u kojem, uz ostalo, zaposlenici ove organizacije priznaju da su neke bebe i ubijane, ako prežive pobačaj. Također se može čuti priznaje kako klinika Planned Parenthood čini sve što je u njihovoj moći kako bi, nakon pobačaja, ostali neoštećeni organi za prodaju.

Add a comment

Opširnije...

"Referendumom" osnažen vjeronauk

Sakramenti – Hrvatska Katolička Misija Nürnberg

Mjere za suzbijanje epidemije koronavirusa koje prate prve dane nove školske godine neki su u medijima i »civilnom sektoru« (iako u stvarnosti malobrojni, a u javnosti glasni) iskoristili da ponovno pokušaju dovesti u pitanje opravdanost vjeronauka kao školskoga predmeta u Hrvatskoj.

Add a comment

Opširnije...

Mogli su još uz „zvezdu“ izložiti i maskotu ratnog zločinca

Postavljena velika crvena zvijezda na riječkom neboderu ima samo jedan cilj- omalovažiti, marginalizirati i popljuvati suvremenu hrvatsku povijest, tj. hrvatski obrambeni i pobjednički Domovinski rat, a samim time obaviti i nuždu nad 15 tisuća poginulih i na desetine tisuća ranjenih u borbi za slobodnu, samostalnu i neovisnu hrvatsku državu, koju smo ostvarili pod vodstvom prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana.

Add a comment

Opširnije...