Zadnji komentari

Izraelski veleposlanik podržava fašističku agresiju na Hrvatsku

AKADEMIK JOSIP PEČARIĆ: “'Srbi Hrvate dijele na ustaše i srpske sluge, a ja  ne volim biti sluga!” – Maxportal

S nevjericom sam pročitao vijest da Veleposlanik Izraela u Hrvatskoj podržava velikosrpski fašizam i njihovu fašističku agresiju na RH. Naime i njemu je problem što Hrvati ne smatraju da je problem u tome što je pozdrav ZA DOM SPREMNI nastao u prvoj Jugoslaviji u vrijeme zločinačkog režima u toj državi pa ga se s pravom treba smatrati kao antifašistički pozdrav, već mu je problem u tome što je korišten u NDH

Add a comment

Opširnije...

Đikić savjetuje Plenkoviću: Uvedite kazne za sve koji krše mjere

Korona u Italiji hrvatske tvrtke u jednom danu stajala 6 milijardi kuna -  Poslovni dnevnik

Obavezno je uvođenje adekvatnih i točno definiranih kazni za sve koji krše mjere. To nije pitanje političkog interesa nego praktične potrebe građana. Određeni broj neodgovornih pojedinaca, uključujući i političare ignoriraju mjere i dovode do urušavanja djelotvornosti mjera i oštećenja zdravlja građana RH. Kazne su uvele brojne zemlje EU-a i izrazito su važne u današnjoj situaciji u Hrvatskoj.

Add a comment

Opširnije...

Druge godine pobjeđuje „Slavica“!

Partizanski filmovi ili začetak SF žanra na prostoru ex-Jugovine – Povijest  prava istina

U ovom izboru nema ni jednog suvremenog filma vezanog na temu stvaranja hrvatske države, odnosno hrvatski osloboditeljski Domovinski rat. 

Nema ni „Duge mračne noći“ Antuna Vrdoljaka, čiji je film i tv seriju pogledalo dva puta (!) više gledatelja nego svih ovih „najboljih igranih filmova svih vremena“.

Add a comment

Opširnije...

Suverenisti: Posljedice novih mjera ugostitelji će osjećati najmanje do sljedeće turističke sezone ako ne i duže

U Briselu zbog porasta broja zaraženih zatvoreni svi kafići i barovi na  mjesec dana

Klub zastupnika Hrvatskih suverenista apelira na Vladu da sve restriktivne mjere kojima se onemogućava normalno poslovanje prate i gospodarske mjere za pomoć sektorima kojima prijeti obustava rada, baš poput onih koje se provode u Njemačkoj ili Austriji gdje će država svojim tvrtkama nadoknaditi poslovanje iz istog perioda prošle godine s 50 do 70 posto prometa. Najveći udar ove godine pretrpjeli su ugostitelji i nova zabrana rada većinu njih će uništiti.

Add a comment

Opširnije...