Zadnji komentari

Baćinoviću, Srbi i od 14 godina 1991. imali su oružja koliko su htjeli!

Možda je najekstremniji primjer ove perverzije izjava SDSS-ova načelnika općine Borovo Sela Zorana Baćinovića: „Predsjednik (Zoran Milanović) je došao provocirati da se skrivam iza roleta. Imao je priliku kada se oružje nosilo, on to nije radio, zašto, neka objavi ovdje. Ja sam bio dijete, imao sam 14 godina“, rekao je Baćinović. Ovo je vrhunac političke perverzije. Kao: „Na ratnom frontu smo, puška meni, puška tebi, a ja sam dijete, pa da vidimo“

Add a comment

Opširnije...

Dijelimo se poput ameba, da bi bili manji od amebe

Na svim do sada održanim lokalnim, područnim i izborima za Hrvatski sabor jasno smo vidjeli i čvrsto se uvjerili, da je za uspjeh HDZ-a na izborima prvi i glavni uvjet da se domoljubni, nacionalni, demokršćanski i konzervativni kolokvijalno zvan desni politički spektar PODIJELI („Divide et impera – Razdijeli pa vladaj“!)), glasovi njegovih birača RASPU a izborne liste razjedinjenih stranaka jedva prijeđu ili ostanu ispod izbornog praga!                                                                                                                         

Add a comment

Opširnije...

Ivan Tolj – hrvatski pjesnik i general

Hrvatski general u miru Ivan Tolj (Blatnica, Čitluk, 17. 1. 1954.) je iznimno nadareni i veliki pjesnik. Napisao je i neke pjesme koje su već davno uvrštene u antologije. Domoljublje je njegova životna tema, dakle dom, Bog i obitelj.

Add a comment

Opširnije...