Zadnji komentari

Od ratnih pobjednika do političkih gubitnika – U Daytonu je počela pacifikacija Hrvata u BiH

Image result for daytonski sporazum

U subotu, 14. prosinca, navršit će se 24 godine od parafiranja Daytonskog mirovnog sporazuma 1995. kojim je okončan rat u BiH. Hrvati u BiH su u Dayton otišli kao ratni pobjednici, a vratili se kao politički gubitnici. Proces provedbe Daytona nerijetko je išao na štetu političkih pravaHrvata u BiH – od suverenog i konstitutivnog naroda do obespravljene manjine.

Add a comment

Opširnije...

Pobjeda Borisa Johnsona je poraz politike Plenkovićevih Briselaca ! Slijedi Brexit

Image result for boris johnson pobjeda

Pobjeda gospodina Johnsona važna je i za Hrvatsku. Prije svega, riječ je o velikom prijatelju naše države, čovjeku koji voli ljetovati na hrvatskom jugu i koji odlično surađuje s našom europarlamentarkom Ružom Tomašić. Pobjeda Johnsona je i poruka Plenkoviću; europska naddržava nema baš nikakvu budućnost, a prijatelji koje je izabrao trenutačni hrvatski premijer, potpuni su luzeri

Add a comment

Opširnije...

Mladen Pavković: Dobro nam došla sramna Jugoslovenka!

Image result for lepa brena četnici

Lepu Brenu, koja se i dalje ističe kao Jugoslavenka, nitko ne može zaustaviti. Tijekom subote i nedjelje ((15. i 16. 12. 2019.) imat će čak dva koncerta u zagrebačkoj Areni! Hrvatski mediji za te su joj nastupe radili (besplatnu!) propagandu još od početka godine, a dosad je u povodu toga sudjelovala gotovo u svim tv emisijama, pa čak i u informativnim! 

Add a comment

Opširnije...