Zadnji komentari

Poljski premijer: Institucije EU-a ucjenama nameću svoju volju državama, ali poljski Ustav ima primat

Međutim, istodobno vas želim zabrinuti – i skrenuti vam pozornost na opasan fenomen koji prijeti budućnosti naše Unije. Trebali bismo biti zabrinuti zbog postupne transformacije Unije u entitet koji bi prestao biti savez slobodnih, jednakih i suverenih država, a umjesto toga postati jedinstven, centraliziran organizam, kojim upravljaju institucije lišene demokratske kontrole od strane građana europskih zemalja.

Add a comment

Opširnije...

Nakon CIOS-a Tomaševića demantira i zaštitarska tvrtka

Tomašević o vraćanju Trga maršala Tita: 'Dat ću podršku ako dođe takva  inicijativa' – narod.hr

Nakon današnje presice gradonačelnika Grad Zagreba, Tomislava Tomaševića, oglasila se već druga tvrtka koja posluje s gradom te poslala demant gradonačelnikovih izjava.bNaime, nakon što je CIOS poslao demant o navodno netočnim izjavama o zbrinjavanju otpada, sad su reagirali i iz zaštitarske tvrtke Bilić-Erić.

Add a comment

Opširnije...

Ilčić: Europski pučani su uz bok ljevici

Umjesto da se svi u Europskoj uniji bavimo gorućim problemima poskupljenja, energetskom krizom i sve većim ilegalnim migracijama, nama su u Europskom parlamentu ključne točke na plenumu godišnjica zakona o pobačaju u Poljskoj i vladavina prava u Poljskoj. Stalno su Poljska i Mađarska 'na tapeti'.

Add a comment

Opširnije...

SIP-ova zamka za Hrvate: Bez zakona birao bi izaslanike za Dom naroda FBiH

Središnje izborno povjerenstvo (SIP) Bosne i Hercegovine pripremilo je svoj prijedlog izbornih reformi koje je predstavilo tehničkim kako bi se navodno osigurao transparentniji izborni proces, no pri tome je povuklo nekoliko političkih poteza kojima je, međutim, cilj osigurati provedbu plana potpunog slamanja Hrvata, piše Večernji list BiH.

Add a comment

Opširnije...