Zadnji komentari

Velikomuslimanske agresije genocida i islamocida

OKRUTNI VIDEO Odrezali glavu američkom novinaru i zaprijetili Obami

Nema mira ni mirne Bosne i Hercegovine sve dotle dok bilo koji njezin narod nostalgičari, u bilo kojoj mjeri i bilo kojim povodom, za turskim genocidno vjerskim periodom prisilne islamizacije okupiranog beha naroda. Pored toliko stravičnih slika koje se i danas vide na bosanskohercegovačkom mozaiku, ne samo u onima koji su islam prisilno prihvatili da bi mogli preživjeti, ili u bolnoj pustoši koja bode u oči

Add a comment

Opširnije...

Za glasove Bandićevih birača treba delati i biti solidaran barem kao on

Bandić blasfemično o bedžu s Titovim likom

O pokojnicima sve najbolje! Krilatica je koja poput jeke odzvanja Lijepom našom otkako je prerano otišao gotovo dvodesetljetni gradonačelnik Zagreba te nesuđeni gradonačelnik Hrvatske. U ustima je kako onih koji ga ionako hvale tako i onih koji se takve političke korektnosti užasavaju kao nekog malograđanskog atavizma. I usput kao nekakav argument izvlače Poganu Vlaku.

Add a comment

Opširnije...

Kako je "status" na Facebooku zasjenio Marulića

JuditaJudita

Svojevrsna šteta za hrvatsku kulturu koja se dogodila u prostorima Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu (NSK) u ponedjeljak 22. veljače, neposredno nakon svečane proslave Dana te najvažnije knjižničarske ustanove u Hrvatskoj, mogla bi se usporediti sa štetom koja se, primjerice, dogodi osobi koja nakon izlaska iz bolnice u kojoj se liječila od ovisnosti o alkoholu najprije popije rakiju.

Add a comment

Opširnije...