Javor Novak: Obećavamo, uvjetujemo, pa glatko odustajemo

Domovinski duh dolazi na vlast: Ovo je 10 stupova DP-a za preobrazbu  Hrvatske

Očito prošlo je vrijeme u kojem smo opravdano bili blagonakloni spram Domovinskog pokreta. Tvrdo stajalište i uvjetovanje HDZ-u da Pupovac ne može biti dio vladajuće koalicije upravo je neki dan palo. Predsjednik DP Penava mrtav hladan sada izjavljuje kao da je to nešto najnormalnije: koalicija se zbog toga ne će raspasti!

Opširnije...

Zvonimir R. Došen: Kakva je razlika između zionističkih i palestinskih terorista i zašto Boris Havel smatra da Izrael treba biti priznat a Palestina ne?

Menachem Begin - terorist - premier Izraela - dobitnik Nobelove nagrade za mir

Najprije jedna napomena Borisu Havelu i svima koji neprestano trube o “antisemitizmu”. Semitski narodi (Semiti) su narodi koji govore semitskim jezicima. Mnogi od njih su izumrli a oni koji danas postoje su: Arapi, Palestinci, Libanonci, Maltezi, Židovi (samo oni čiji je materinski jezik hebrejski) i još neke manje skupine.

Add a comment

Opširnije...

Javor Novak: Nitko ne šljivi EU

Zašto je izlaznost bila tako mala? Glavni je razlog hrvatskih beznačajnih 12 mandata naspram čak 720 zastupničkih u EU parlamentu. Hrvatskih dvanaest mjesta točno je 1/60-ina od ukupnog broja zastupnika. Ukratko toliko smo neznatni, da je utjecati na volju većine gotovo pa potpuno nemoguć posao.

Opširnije...

Javor Novak: Pranje obraza svim JNA oficirima

Na najprestižnijem svjetskom filmskom festivalu, na 77. Cannesu, hrvatski film „Čovjek koji nije mogao šutjeti“ redatelja Nebojše Slijepčevića osvojio je Zlatnu palmu za najbolji kratki film. Čestitke redatelju i glumcima ali mediji u hrvatskoj krivo prenose podatak: prvi nagrađen hrvatski film.

Opširnije...