Zvonimir R. Došen: If you hate to stand by our colors, you had better seek another flag!

Tko su tzv, “sekularni Židovi”?  To su oni koji dok su na vlasti bili komunisti nisu vjerovali u onog Boga koji je s “izabranim narodom” utanačio ugovor - “beriyt”.  Oni koji nisu vjerovali u ništa što je zapisano u Tanaku, Torahu i Mišnahu. Oni koji nisu vjerovali ni u Abrahama, ni Davida, ni njegovu zviezdu, ni u ništa osim “diktature proletarijata”, koju je osmislio jedan drugi isto tako “sekularni” Židov.

Add a comment

Opširnije...

Urbani desničar: Jugoslavene u karantene

Štovane drugarice i drugovi, ‘rvacki nacionalisti. Evo me jopet. Mislio sam napraviti malu pauzu, ali ne mogu više slušati laži a da njih ne odgovorim. A ovo mi je najlakši način. Njima je u cilju stvaranje panike, a meni smirivanje tenzija. Kad bi nam isključili internet i TV na jedno mjesec dana, postali bi normalni (skoro). I to je neoboriva činjenica.

Add a comment

Opširnije...

Zvonimir R. Došen: The Three Red Stooges

    Moe Jong-un                     Curly Zok-dumkopf.           Larry  Plenk-jugkom

Za premierasmo izabrali slabokrvnog ratnog dezertera Plenk-jugkoma, koji ne samo da kao i Moe Jong-un, nikada osim iz daleka nije vidio ni vojsku, ni Cub skaute, nego je čim je 1991. čuo prvi pucanj puške pobjegao u rupu iz koje mu junačko srce nije dalo izaći sve do nekoliko godina poslie prestanka rata. Nu to mu uobće nije smetalo da postane Voljeni vođa Adezea i da zajedno s onima protiv kojih se taj rat vodio zasjedne na kormilo države za koju se ne samo nije želio boriti, nego je uobće nije želio

Add a comment

Opširnije...