Zadnji komentari

I u Hrvatskoj se vade migrantski noževi

Pin It

Policija pronašla ilegalne migrante koji su se međusobno ozlijedili noževima

Policija je u Lici pronašla šest ilegalnih migranata, od kojih četiri ozlijeđenih, priopćila je u petak policijska uprava iz Gospića, a neslužbeno se doznaje da su se migranti međusobno ozlijedili u obračunu noževima.

Ravnateljica bolnice u Gospiću Sanda Čubelić potvrdila je Hini da su jučer zbrinuli tri migranta koji su se potukli međusobno noževima i zadobili više porezotina, koje su im sašivene te su otpušteni. Kako su rekli osoblju bolnice dvojica su iz Afganistana, a jedan je Pakistanac.

Prema policijskom priopćenju četvrti nađeni migrant teško je ozlijeđen te je prevezen i zadržan na liječenju u zadarskoj Općoj bolnici.

Policijski službenici su prilikom pojačanog postupanja u suzbijanju nezakonitih migracija u mjestu Gornji Babin Potok u četvrtak na večer uhvatili jednog muškarca, bez osobnih dokumenata, s vidljivim ozljedama na tijelu te ubrzo u mjestu Rudoplje šest muškaraca bez osobnih dokumenata, od kojih su trojica imali vidljive ozljede na tijelu.

S obzirom da je utvrđeno da su svi muškarci nezakonito prešli državnu granicu, u tijeku je utvrđivanje njihovog identiteta te daljnje postupanje sukladno nacionalnom i europskom zakonodavstvu i kriminalističko istraživanje, piše u priopćenju.

Sve se odigralo nekoliko sati nakon što su zelenu granicu s BiH između Karlovačke i Ličko senjske županije, gdje migranti svakodnevno pokušavaju ući u EU, obišli predsjednica Republike, ministar unutarnjih poslova i načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga s mnogobrojnim novinarima.

kamenjar.com