Zadnji komentari

Vlasti izbacuju njemačke građane iz domova kako bi napravile mjesta za migrante

Pin It

Migration – Dan Glazebrook

Njemačka: Svaki tjedan 1.500 ilegalnih migranata više, vlasti deložiraju njemačke obitelji da bi ih smjestili?

Krijumčari ljudima svakog tjedna prebace više od 1.500 migranata u Njemačku, a očekuje se da će ta brojka znatno porasti s dolaskom toplijih temperatura, upozorio je predsjednik najvećeg njemačkog policijskog sindikata.

On navodi zastrašujuće podatke o izbacivanju njemačkih obitelji iz njihovih domova kako bi se napravilo mjesta za migrante.

Andreas Roßkopf iz policijskog sindikata GDP otkrio je zabrinjavajuće brojke za njemački list Neue Osnabruecker Zeitung, tvrdeći da profesionalne bande iskorištavaju porozne europske granice i zgrću profit. “Ovo su potpuni profesionalci koji reklamiraju s jamstvom uspjeha”, rekao je.

“Trenutno otkrivamo oko 1500 ilegalnih ulazaka tjedno na granicama. Tu sigurno neće stati. Svakim mjesecom koji postaje topliji dolazi sve više ljudi”, rekao je uredničkom timu lista.

Šef policijskog sindikata pozvao je na bolju opremljenost savezne policije, tvrdeći da su potrebni tehnički resursi, uključujući bespilotne letjelice, kamere i modernija vozila za hitne slučajeve kako bi se zaustavio tok. Međutim, prestao je pozivati na stalne granične kontrole, inzistirajući na tome da zemlja nema osoblje koje bi učinkovito upravljalo granicama.

“Ne možemo si to priuštiti u Njemačkoj, nemamo broj policajaca koji je potreban za ovo”, rekao je novinama.

Poplava zahtjeva za azil

Roßkopf je otkrio kako je njemački Savezni ured za migracije i izbjeglice (BAMF) primio 26.149 zahtjeva za azil samo u veljači, a većina od njih — oko 24.000 — bili su prvi podnositelji zahtjeva. Brojka je gotovo dvostruko veća od veljače prošle godine kada je podneseno 13.915 zahtjeva za azil.

Brojka u veljači veća je od listopada prošle godine kada je registrirano 23.918 zahtjeva za azilom, što je najveći broj u jednom mjesecu u gotovo šest godina.

Gotovo 92.000 ljudi ilegalno je ušlo u Njemačku krajem prošle godine, a brojke su znatno porasle u drugoj polovici godine; bilo je ukupno 244.132 zahtjeva za azil, 50.000 više nego prethodne godine.

Vlasti izbacuju njemačke građane iz domova kako bi napravile mjesta za migrante?!

Osim toga, Njemačka je primila gotovo milijun ukrajinskih izbjeglica — od kojih se samo trećina planira vratiti u svoju domovinu nakon rata. Općine izražavaju svoju zabrinutost zbog saveznih kvota raspodjele koje su već rezultirale izbacivanjem brojnih njemačkih građana iz svojih domova kako bi se napravio prostor za izbjeglice.

Ukupno 115 stanara stambene zgrade u Stuttgartu prošli je mjesec dobilo obavijest o deložaciji, u kojoj im je rečeno da napuste svoje domove do kraja kolovoza jer lokalne vlasti trebaju smjestiti ukrajinske izbjeglice.

Isto tako iu Berlinu, gdje je kršćanska organizacija nedavno istjerala 110 starijih osoba iz domova za starije osobe kako bi lokalne vlasti ispunile savezne kvote raspodjele.

Također prošlog mjeseca, oko 40 njemačkih stanara u gradu Lörrachu u južnoj Njemačkoj raskinuli su ugovore o stanovima kako bi zbrinuli ukrajinske izbjeglice, a jedan stariji stanovnik rekao je lokalnim medijima da je obavijest o deložaciji ravna “obavijesti o prijevremenoj smrti”.

narod.hr